Most is meztelen vagyok imádom igy!!!
ebben az időben a leg jobb meztelenül lenni akár alakásba akár a strandon
Meztelenül nagyon jó ....de csak itthon
Gyúrni való kebel, döngetni való test. Mutasd meg a pinát is!
(Ez egy válasz CandurBandi üzenetére (2015. 07. 06. hétfő 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Képet róla légyszi!!!!
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2015. 06. 14. vasárnap 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 14. vasárnap 17:59

Én is meztelenül itthon vagy tényleg falatnyi semmiben. A magassarkú papucs ruhának számít??

Nagyon Szuper! Csak így tovább
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 06. hétfő 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 06. hétfő 14:58

Törölt felhasználó (1075022)

Köszönöm a biztató és dicsérő szavakat mindenkinek, örömmel jelentem, hogy repedezik a jég!
Társkereső adatlapunkon láthatjátok az eredményt, kicsi, de fontos lépés! Annyira meglepett engem is az engedékenység, hogy elrontottam a kép minőségét, elnézést érte! Várom a további "unszolásokat" bármilyen formában, úgy tűnik, hatásos
Még egyszer kösz!

Köszönöm a biztató és dicsérő szavakat mindenkinek, örömmel jelentem, hogy repedezik a jég!
Társkereső adatlapunkon láthatjátok az eredményt, kicsi, de fontos lépés! Annyira meglepett engem is az engedékenység, hogy elrontottam a kép minőségét, elnézést érte! Várom a további "unszolásokat" bármilyen formában, úgy tűnik, hatásos
Még egyszer kösz!

Nagy munka nem lenne belőle...

Jó lenne együtt!
(Ez egy válasz Kriszkiváncsi üzenetére (2015. 07. 03. péntek 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 03. péntek 10:04

Én ma itthonról dolgozom...és már neki is vetkőztem. Így ki lehet bírni

Én ma itthonról dolgozom...és már neki is vetkőztem. Így ki lehet bírni
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 03. péntek 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 03. péntek 09:09

Törölt felhasználó (1067672)

Most nem is lehet kibírni, csak ha ledobom a textilt!
Most nem is lehet kibírni, csak ha ledobom a textilt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 16. kedd 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 16. kedd 12:25
Törölt felhasználó (907832)

Ha tehetem, en is mindig meztelenul vagyok. Foleg ebben a melegben

Ha a családtagok előtt is lehet meztelenkedni v. más nudisoknál vendégeskedve.... na az kellemes...
Ma egész nap meztelenül voltam itthon. Időnként egy análdugó takart egyedül a testemből...nem sokat. Nagyon élveztem
Ha tehetem, en is mindig meztelenul vagyok. Foleg ebben a melegben

Én mindig meztelenül vagyok itthon, sajnos csak egyedül!
Hmmm...Vaditó lehet...De csak így lehet elviseli ezt a meleget...bár ha belegondolok, hogy csak egy magassarkúban...ismét melegem lesz
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2015. 06. 14. vasárnap 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 14. vasárnap 17:59

Én is meztelenül itthon vagy tényleg falatnyi semmiben. A magassarkú papucs ruhának számít??

Én csak egy szál f***ban tudom elviselni itthon ezt a meleget... :P

Lettem volna en a szomszed
(Ez egy válasz Splunch2 üzenetére (2015. 06. 14. vasárnap 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)