Rendszeresen ruha nélkül vagyunk itthon még télen is
Igaz most már lassan majd le kell róla szokni, mivel a gyerekünk növekszik

Igaz most már lassan majd le kell róla szokni, mivel a gyerekünk növekszik

Ha tehetem, ebben a hőségben otthon én is meztelenül szoktam lenni.
Kedvesem eddig nem szólt érte, ha otthon meztelenül voltam akár este akár nappal, sőt még tetszett is neki, mert izgatta a meztelen pasija látványa, de nem olyan régen rájött, mennyivel kényelmesebb, ha ő is úgy van otthon nem tangában vagy fehérneműben és azóta ő is élvezettel meztelenkedik. Aminek én is örülök persze

ebben a melegben a legkellemesebb viselet az ha nem viselsz semmit
Én itthon mindig meztelen vagyok.
Az erkélyre is meztelenül szoktam kimenni : )
Az erkélyre is meztelenül szoktam kimenni : )
Végre itt a jó idő!
Lehet meztelenkedni itthon.
Kár, hogy nincs olyan szomszédom, akivel lehetne "incselkedni" :S

A nagy melegre való tekintettel én néha pucérkodok itthon, de párom nagyon nem nudipárti. Pedig kellemes lenne így járkálni a lakásban és élvezhetném a látványát. De nagyon szégyellős.
Nudista barátaimmal kerti partyt szerveztunk. Mindenki ruhátlanul volt, feljeletettek a szomszédok. Jottek a rendorok, de mivel saját, bekerített telken mindenki azt csinál amit akar, elmentek.Azóta nincs semmi gong.
A nejem 32 éves, sokat mászkál Itthon tangában. Csinálok majd róla Paparazzi képet és megosztom veletek

Én is úgy lennék, de a szomszédok nagyon prüdek!
Én ha csak tehetem, mindig meztelenkedem, még kint a természetben is szoktam meztelenül kirándulni
Mindig meztelen vagyok ithon!
polo alul semmi,baratnom es en is !!!ha tehetjuk akkor mindig igy vagyunk 'huvosebb ido eseten'nyaron meztelen sok sok nudista strandon is!!!
Ki probalnam
Jó dolog de sajnos nem ebben az időszakban. Nyáron mi is hódolunk ennek, egészséges és izgi is lehet. Persze attól függ ki látja

Most sajnos hűvös van a pucérkodáshoz.
Én most is meztelen vagyok, szeretek meztelenkedni.
Hiába van benne az emberben a kíváncsiság, ha tudja lebukhat, ha kukkol. Biztos pozícióból mindenki szívesen leskelődik, de nyíltan inkább elfordulnak, bármennyire is nem szeretnének. Illetve sok helyen nem is foglalkoznak ilyennel emberek. Ez lenne a jó. Mindenki aggályok nélkül élhetné az életét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 14. szerda 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 14. szerda 22:20
Törölt felhasználó (922332)

Nyáron nálunk a betondzsungelben nem is lehet máshogyan elviselni. Még meztelenül is nehéz, nagyon-nagyon érik az a légkondi. A szembe épületből sokan láthatnak minket, de nagyon ritkán veszünk észre bárki kíváncsiskodót.
Nyáron nálunk a betondzsungelben nem is lehet máshogyan elviselni. Még meztelenül is nehéz, nagyon-nagyon érik az a légkondi. A szembe épületből sokan láthatnak minket, de nagyon ritkán veszünk észre bárki kíváncsiskodót.
Indián nyár Amerikában van. Magyarul ez a vénasszonyok nyara. Meztelenül, akár otthon, akár máshol, élvezetesebb elviselni, mint nagykabátban.
(Ez egy válasz BORSMATEE üzenetére (2015. 09. 22. kedd 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 22. kedd 12:07

Tart az Indián nyár. Még lehet meztelenkedni a lakásban....
Én azt teszem.

Én azt teszem.