Én is szeretek ithon meztelenül lenni főleg ebben a melegben.
Sziasztok végre nálunk is elkezdődött a meztelen szezon

Itthon ez nálunk sem ritka de a hiány miatt néha nagyon kellemetlen tud lenni.
A meztelenkedésnek nagyon jót tesz az idegeknek,és ezáltal erősíti az immunrendszert.Jóval több naturista hely kellene!Akár uszoda is,valamint sokkal több swinger klub is!
Mindig meztelenül vagyok ithon!!
Rendszeresen ruha nélkül vagyunk itthon még télen is
Igaz most már lassan majd le kell róla szokni, mivel a gyerekünk növekszik

Igaz most már lassan majd le kell róla szokni, mivel a gyerekünk növekszik

Ha tehetem, ebben a hőségben otthon én is meztelenül szoktam lenni.
Kedvesem eddig nem szólt érte, ha otthon meztelenül voltam akár este akár nappal, sőt még tetszett is neki, mert izgatta a meztelen pasija látványa, de nem olyan régen rájött, mennyivel kényelmesebb, ha ő is úgy van otthon nem tangában vagy fehérneműben és azóta ő is élvezettel meztelenkedik. Aminek én is örülök persze

ebben a melegben a legkellemesebb viselet az ha nem viselsz semmit
Én itthon mindig meztelen vagyok.
Az erkélyre is meztelenül szoktam kimenni : )
Az erkélyre is meztelenül szoktam kimenni : )
Végre itt a jó idő!
Lehet meztelenkedni itthon.
Kár, hogy nincs olyan szomszédom, akivel lehetne "incselkedni" :S

A nagy melegre való tekintettel én néha pucérkodok itthon, de párom nagyon nem nudipárti. Pedig kellemes lenne így járkálni a lakásban és élvezhetném a látványát. De nagyon szégyellős.
Nudista barátaimmal kerti partyt szerveztunk. Mindenki ruhátlanul volt, feljeletettek a szomszédok. Jottek a rendorok, de mivel saját, bekerített telken mindenki azt csinál amit akar, elmentek.Azóta nincs semmi gong.
A nejem 32 éves, sokat mászkál Itthon tangában. Csinálok majd róla Paparazzi képet és megosztom veletek

Én is úgy lennék, de a szomszédok nagyon prüdek!
Én ha csak tehetem, mindig meztelenkedem, még kint a természetben is szoktam meztelenül kirándulni
Mindig meztelen vagyok ithon!
polo alul semmi,baratnom es en is !!!ha tehetjuk akkor mindig igy vagyunk 'huvosebb ido eseten'nyaron meztelen sok sok nudista strandon is!!!
Ki probalnam
Jó dolog de sajnos nem ebben az időszakban. Nyáron mi is hódolunk ennek, egészséges és izgi is lehet. Persze attól függ ki látja