Miért vonnánk be?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 09. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 09. péntek 08:21
Törölt felhasználó (1574052)

Valóban nem volna beteges, mind addig, ameddig a gyereket nem vonjuk bele a felnőttes játékainkba.
Valóban nem volna beteges, mind addig, ameddig a gyereket nem vonjuk bele a felnőttes játékainkba.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 06. 08. csütörtök 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 08. csütörtök 17:27

Szia!Egyáltalán nem beteges viselkedés.Ellenkezőleg!Kimondottan jót tesz az ideg-,és az immunrendszernek az otthoni és/vagy diszkrét,másokat nem zavaró naturizmus.Pszichoneuroimmunológia tudománya azt bizonyította.Gyermekek előtti naturizmus?Hát ha azt vesszük alapul,hogy a lovaskultúrájú népeknél olyan szinten az életre nevelték a gyermekeket,hogy 12 esztendős korban felnőtté avatták őket,és a fiatal férfiak 16 éves korukban hadkötelesek voltak,akkor ezért nem annyira vad ötlet.Feltéve,ha nem társul hozzá szexualitás,aminek szemtanúi lehetnének!!
Nalunk sem problema. Siman flangalunk meztelen a gyermek elott is. Teljesen normalisan kezeli igy a meztelen test latvanyat. Igazabol tok termeszetes neki es nekunk is.
(Ez egy válasz nudipapka üzenetére (2017. 06. 08. csütörtök 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 08. csütörtök 14:14

Attól, hogy a gyerek otthon van még lehettek meztelenül. Szoktassátok hozzá, hogy ő is, ti is meztelenek vagytok. Nálunk ez a szokás oly annyira, hogy az ismerőseink is, ha jönnek, egyből levetkőznek.
Olvastuk a másik topikban. Még a nagyszülők is belépve a kapun ledobják a rucit....A végén még postás is csupaszon viszi a leveleket
(Ez egy válasz nudipapka üzenetére (2017. 06. 08. csütörtök 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Attól, hogy a gyerek otthon van még lehettek meztelenül. Szoktassátok hozzá, hogy ő is, ti is meztelenek vagytok. Nálunk ez a szokás oly annyira, hogy az ismerőseink is, ha jönnek, egyből levetkőznek.
Szia!Egyáltalán nem beteges viselkedés.Ellenkezőleg!Kimondottan jót tesz az ideg-,és az immunrendszernek az otthoni és/vagy diszkrét,másokat nem zavaró naturizmus.Pszichoneuroimmunológia tudománya azt bizonyította.Gyermekek előtti naturizmus?Hát ha azt vesszük alapul,hogy a lovaskultúrájú népeknél olyan szinten az életre nevelték a gyermekeket,hogy 12 esztendős korban felnőtté avatták őket,és a fiatal férfiak 16 éves korukban hadkötelesek voltak,akkor ezért nem annyira vad ötlet.Feltéve,ha nem társul hozzá szexualitás,aminek szemtanúi lehetnének!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 08. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 08. csütörtök 15:13
Törölt felhasználó (1396652)

Mi is imádunk meztelenkedni,ha van rá alkalom,lehetőség,de szerintünk ez már túlzás,sőt inkább beteges viselkedés.
Mi is imádunk meztelenkedni,ha van rá alkalom,lehetőség,de szerintünk ez már túlzás,sőt inkább beteges viselkedés.

(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 06. kedd 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 06. kedd 20:49
Törölt felhasználó (1794082)

Ha a lányunk nincs itthon, ebben a melegben simán leugrik a ruha!
jol nézel ki
(Ez egy válasz Friss Nagyi üzenetére (2017. 06. 07. szerda 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 07. szerda 19:10

Szerintem nem ciki és merik is csak itt sokkal több a pasi. Nagyon kényelmes viselet.
en is szivesen meztelenkedek es nem csak otthon

Szerintem nem ciki és merik is csak itt sokkal több a pasi. Nagyon kényelmes viselet.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2017. 06. 07. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 07. szerda 07:16

ugylátszik föleg a pasik vannak otthon meztelenül a nök valahogy nem merik vagy ciki nekik
Én is sűrűn meztelenkedem otthon! Ajánlom a képeimet!

ugylátszik föleg a pasik vannak otthon meztelenül a nök valahogy nem merik vagy ciki nekik
télen-nyáron,amikor csak tehetem...
Télen csak a házban, nyáron a kertben is
Télen csak a házban, nyáron a kertben is
Ha a lányunk nincs itthon, ebben a melegben simán leugrik a ruha!
Én is szeretek ithon meztelenül lenni főleg ebben a melegben.
Én is szeretek ithon meztelenül lenni főleg ebben a melegben.
Sziasztok végre nálunk is elkezdődött a meztelen szezon

Itthon ez nálunk sem ritka de a hiány miatt néha nagyon kellemetlen tud lenni.
A meztelenkedésnek nagyon jót tesz az idegeknek,és ezáltal erősíti az immunrendszert.Jóval több naturista hely kellene!Akár uszoda is,valamint sokkal több swinger klub is!
Mindig meztelenül vagyok ithon!!