Sziasztok! Székesfehérvár közelében lakom.
Nyalást kedvelő duci hölgyet kényeztetnék.
Bp.
Bp.

Bp XIX-ker tudok fogadni hölgyet!
Sziasztok mohács-Bóly környékén duci hölgyet vagy párt keresek kór nem számit autom van utazni tudok
diszkrécio adot és elvárt

Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Budapesten keresek akár duci hölgyet, kielégíteni, szeretem ha élvezi a partnerem, kor nem számít, szeretem a nagy idomokat (is). 173/85. Akár állandó, vagy alkalmi.
Szép és jó szörös extra duciju punci tulajdonos nőt keresek.
Nagyon kár értünk.
(Ez egy válasz Bögyös120F üzenetére (2018. 09. 25. kedd 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!pasi nem érdekel?engem is nyalhatsz..
(Ez egy válasz kisbuzi-köcsög üzenetére (2024. 10. 27. vasárnap 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 27. vasárnap 08:51

Kövér hölgynek nyalnék elölröl, hátulról. Kor nemszámít. 70-es bí vagyok Rákospalotáról.
Hello!
Egy jó fat bbw hölgyet Bácskiskunban keresnék vagy akár többet, ha felkeltette érdeklődésedet írj! 28F
Egy jó fat bbw hölgyet Bácskiskunban keresnék vagy akár többet, ha felkeltette érdeklődésedet írj! 28F
Székesfehérvár vagy környékén autós kaland?
Sziasztok.150kg kisfarkú pali vagyok.Mivel par nem sikerül, így egyedül keresek.
Kövér hölgynek nyalnék elölröl, hátulról. Kor nemszámít. 70-es bí vagyok Rákospalotáról.
Sziasztok Dani vagyok pasikkal, nőkkel szívesen ismerkedek.
Ha szeretnél beszélgetni írj!
Ha szeretnél beszélgetni írj!

Most éjszaka kocsidban szivesen leszoplak. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Kecskemét-Nkoros-Cegléd vonalon. Kor, alkat mindegy. Számba, arcomra mehet. Lehetsz, nyugdíjas vagy nagyon ducis, 130kg is. no problem!
Budapesti, független, hellyel rendelkező férfi vagyok, kövér hölgyet kényeztetnék elsősorban orálisan kortól függetlenül. Nyalás akár órákig - ha azt szereted.
Idős kővér nőt vagy párt keresek. Pécs+100km
Extrém kövér, 200 kg feletti hölgyet keresek. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok. A hatalmas idomokkal rendelkező nők a zsánereim.
Kecskemét és környéke, keresek hölgyet baráti sex kapcsolatra, aki legalább 80kg. felett van. Esetleg ilyen pártokhoz beszállnék.
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit