Extrém kövér,200 kg körüli hölgyet keresek. Bármilyen kapcsolat érdekel. Imádom a hatalmas idomokat.
18-30-év közötti extra duci csaszit keresek!!!,..,hosszú távú kapcsolatra!!,..,keress privátban!!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék Zala Somogy Vas megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok
Sziasztok! Miskolcon,vagy közelében keresek hölgyet, lányt akit kenyeztethetnék. Privátban mindent meg beszélhetünk.
Zalaegerszegen időseb hölgyet nyalnék. Privátban keres.
Extrém nagy méretű,180-200 kg körüli szeretetre vágyó nőt keresek. A hatalmas idomokat kedvelő férfi vagyok.
Nagy vagy hatalmas mellű hölgyet keresek. Szeretnek végre játszani tényleg nagy mellekkel. Barmit megbeszelhetunk valahogy viszonzom ha komolyan gondolod es irnal nekem. Kor es alkat mind1 csak nagy melled legyen. Csak budapesten. 35 eves vagyok, rendes normalis csak annyira szeretnem mar megtudni milyen fogdosni, puszilni. Barmit
sziasztok!
Pest megyében ismerkednék kövér duci hölgytagú párral kor nem számit.
Pest megyében ismerkednék kövér duci hölgytagú párral kor nem számit.
Kor alkat nem szamit szexelnek
Sziasztok! Idősebb 50-70év körüli hölgyet keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
sziasztok Ismerkednék Kecskemét és környékén!! Molett imádó vagyok!!! írj,ismerj meg! Heteró Vagyok!!! Idősebb molett hölgyeket is imádom!!!

Sziasztok ! Duci Nőt keresek Vas Zala Györ megyében,,,
Extrém nagy méretű nőkért rajongó sportos férfiként keresek 200 kg körüli partnert. Bármilyen kapcsolat érdekel!
Szigetszentmiklós és környékén èrettebb vagy teltebb hölgyet masziroznèk otthonában a hölgy örömère. Lehet svéd, relaxáló, talp, és amit szeretne.
Oralis játékok nőt párt ffit keresek kor alkat nem számít
NYiregyházi lany,hölgy van itt?? sexkapcsolatra
Szigetszentmiklós és környékén èrettebb hölgyet masziroznèk otthonában a hölgy örömère. Lehet svéd, relaxáló, talp, és amit szeretne.
Tulsujos ffi vagyok nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem számít
Jó napot
Kövérnek mondott 120kg feletti hölgy vagy?
Nem kapod meg az erotika terén amit érdemelsz vagy
amit kívánsz?
Én megadom neked minden téren az erotika vonalán
amire vágysz.
Egyeztessünk.
Írj bátran.
Elöttem nincs mit szégyelned.
Kövérnek mondott 120kg feletti hölgy vagy?
Nem kapod meg az erotika terén amit érdemelsz vagy
amit kívánsz?
Én megadom neked minden téren az erotika vonalán
amire vágysz.
Egyeztessünk.
Írj bátran.
Elöttem nincs mit szégyelned.