Nőt párt bi ffit keresek kor alkat nem számít
sziasztok
duci kövér hölgytagú párral vagy csak hölggyel ismerkednék pest megyében.
duci kövér hölgytagú párral vagy csak hölggyel ismerkednék pest megyében.
Sziasztok! Siófoki 40 és 60 év közötti hölgyet keresek szexkapcsira! Én 38 éves vagyok! Írj privátban!
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár, hely van
Fejér megyében?

Nagyon kövér hapit szopnék, szexelnék vele Budapesten! (110kg-160kg közöttit). Vagy parkban, vagy el is vihetsz magadhoz. (meztelenül, tapi, seggnyalás, smárolás, szopás, dugás, ujjazás..stb, semmi nem közelező, azt csináljuk, amit szeretnél). Privit írj és tali!

Kölcsönös francia
Ssbbw hölgytagú párként keresünk biszex hölgytagú párt, vagy nőt. Szóba jöhet még jó méretekkel megáldott pasi is, szexuális életünk színesítésére. Mi egriek vagyunk, hétvégente érünk rá találkozni.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit, pasikat vagy párt szexuális életünk szinesitésére. Nyíregyházán vagy nem túl messze. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz. Júliusban Miskolctapolcán leszünk egy hétig.
Csepeli hölgyet kényeztetnék
Sziasztok. Csütörtökön napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Veszprémben. 40 éves férfi vagyok.
Extrém kövér,160-200 kg-os hölgyet keresek. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok. Középkorú,sportos férfi.
Sziasztok. 25 éves macis szűz srác vagyok van itt olyan nő/pár aki elvenné a szüzességem?
Sziasztok
25 éves vagyok és a legnagyobb vágyam egy 40+-os nővel együtt lenni. Ha érzed magadban a tanítási vágyat a kitartásommal nem lesz gondod. Párokhoz is szivesen becsatlakoznék. Írj vagy írjatok mindenkinek válaszolok.
Üdv:G
25 éves vagyok és a legnagyobb vágyam egy 40+-os nővel együtt lenni. Ha érzed magadban a tanítási vágyat a kitartásommal nem lesz gondod. Párokhoz is szivesen becsatlakoznék. Írj vagy írjatok mindenkinek válaszolok.
Üdv:G
Sziasztok. Csütörtökön napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Veszprémben. 40 éves férfi vagyok.
extraduci csajt ,nőt keresek a 8-ker ből!,..,hosszú távra!!,...,írj privátban!!
Imadom a duci, kövér nőket!
Ssbbw hölgytagú párként keresünk biszex hölgytagú párt, vagy nőt. Szóba jöhet még jó méretekkel megáldott pasi is, szexuális életünk színesítésére. Mi egriek vagyunk, hétvégente érünk rá találkozni.
extraduci csajt ,nőt keresek a 8-ker ből!,..,hosszú távra!!,...,írj privátban!!