Sziasztok! Kisebb max. 15 cm intimmel rendelkező pasi aki szivesen nyalna egy duci 40-es feleségnek?
Sziasztok. Siófokon volna hetero pasi aki párhoz beszálna, Molett nagy cicis hölgy részére. 7.-től ott leszunk pár napot. Üzibe várjuk válaszokat.
Extrém nagy méretű hölgyet keresek hosszú távú kapcsolatra. Sportos férfi vagyok,a hatalmas idomok rajongója.
A zsánerem 180-220 kg-os ápolt hölgy.
A zsánerem 180-220 kg-os ápolt hölgy.
Sziasztok, aug 4en csutortokon reggel 5utan cumiznek siofokon, irj ha szopatnal.
196cm magas sportos igényes pasi , nővel , párral , aktiv pasival ismerkedne.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Tápiószentmárton
Szentmártonkáta
Itt ezekben a településekben érdekelne
engem szex kapcsolat.
Házibarát lennék leginkább de jöhetnek más ajánlatok is.
Köszönöm a figyelmet.
Nagykáta
Tápióbicske
Tápiószentmárton
Szentmártonkáta
Itt ezekben a településekben érdekelne
engem szex kapcsolat.
Házibarát lennék leginkább de jöhetnek más ajánlatok is.
Köszönöm a figyelmet.
Extrém nagy,200 kg körüli hölgyet keresek. Szívesen segítek is bármiben,ha korlátozva van a súlya miatt. Nagyon tudnék szeretni egy ekkora nőt.
Sziasztok.nem független telt pasi vagyok.Bècsben keresek párt vagy nőt szombat estère.heny van.40vagyok.telt alkat előny.
Sziasztok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 10. vasárnap 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 10. vasárnap 13:28
Törölt felhasználó (4570762)

Sziasztok!

Hatalmas idomokkal rendelkező nőket imádó sportos férfi vagyok. 170-180 kg feletti partnert keresek felső súlyhatár nélkül. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok ilyen alkatú hölggyel.
Miskolc környékén keresek dagi mackós pasit akit szophatok. Kíváncsi is érdekel.
Igényes , sportos szolis 196cm cégvezető PÁRT , NŐT, keres Nyíregyházán
Fonyódon párhoz csatlakoznèk a hölgy örömère
illetve szóló hölgyet is kényeztetnék

Sziasztok! Miskolcon keresünk ápolt hetero férfit kisebb max.15 cm intimmel! Mi egy 40-es duci hölgytaggal rendelkező pár vagyunk! Kapcsolatra jelöléssel nem foglalkozunk, s csak a feltételnek megfelelő pasikkal váltunk üzenetet.Olyan pasi se irjon aki heteronak tartja magát, tegnap meg még pasit keresett szopni! Csak hétvégén érünk rá, s nincs helyünk!
120kg feletti nőt keresem Nyiregyházán
Nagyon kövér pasit most hajnalban meglátogatnék Bp-en. Meztelenül, oral, anal, smár mehet.
Extrém kövér hölgyeket kedvelő sportos,intelligens férfi vagyok. 180 kg feletti hölgyet keresek felső súlyhatár nélkül.
Bármilyen kapcsolat érdekel.
Bármilyen kapcsolat érdekel.
Miskolc környékén csaj? Imádom a hatalmas popsit
Extrém nagy méretű,200 kg körüli belevaló hölgyet keresek. Sportos,intelligens férfi vagyok,a hatalmas idomok rajongója.
Sziasztok! Duci es extraduci holgyet keresek popsinyalasra. Helyem van.