Sziasztok! Kövér spriccelő puncit nyalnék!
Sziasztok miskolci hölggyel vagy párral ismerkednék.Minden jóra nyitott vagyok. Priviben írj
Pécsi 120kg feletti fiatal lányt keresek akitrendszeresen nyalnék...Privátba tel szám
Sziasztok Sátoraljaújhely és környékén esetleg párhoz vagy elhanyagolt feleséget keresek közös örömökre
23 éves vagyok, Budapest 18. 19. kerület környékén kényeztetnék duci hölgyet, kor nem számít.
Hatalmas idomokkal rendelkező,150 kg feletti hölgyet keresek. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok. Sportos férfi vagyok.
Sziasztok. Kövér csajt keresnék kalandra. 100+ kg. Lehet pár is. Anyagilag is mehet.
Humoros bpi telt párként keresünk a hölgy tag részére egy 3. beszálló potens méretes nagyfarkú pasit (19+) 25-45 év között aki független és imádja a nagy cicit, popsit, és ha van mit fogni egy nőn.
Telt párnak sexmasszázs Pécsen
Kényeztetnélek, nyelvemmel, farkammal...
(Ez egy válasz Böbe3 üzenetére (2023. 03. 26. vasárnap 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)

jelen
(Ez egy válasz BBW3some üzenetére (2023. 03. 30. csütörtök 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 30. csütörtök 10:00

Humoros bpi telt párként keresünk a hölgy tag részére egy 3. beszálló potens méretes nagyfarkú pasit (19+) 25-45 év között aki független és imádja a nagy cicit, popsit, és ha van mit fogni egy nőn.
NYIREGYHAZI bbw sabbw - t , vagy ilyen tagu párt keres , potens pasi . Hely van
Yoni masszázs hölgyeknek, gyakorlott intim masszőrtől!
Sziasztok! Igaz az én feleségem nincs 120 kg felett de 103 kg de egyszerűen szeretem és imádom! Annyira szexi és farokállitó duci teste van! A szép nagy mellei a szép húsos pinája és a szép kozepes kerek segge! Én nagyon szeretem a telt/duci nőket! Sokkal szebbek és étvágygerjesztőbbek! Különben is igaz a mondás! Nagy kufferbe pakolni a jó! Én pinába és seggbe is jól teli szoktam élvezni! Imádja nagyon szereti és élvezi!
Nem az a lényeg hány kg. hanem, hogy milyen magas.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 05. szerda 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 05. szerda 07:52

Törölt felhasználó (4702003)

Sziasztok! Igaz az én feleségem nincs 120 kg felett de 103 kg de egyszerűen szeretem és imádom! Annyira szexi és farokállitó duci teste van! A szép nagy mellei a szép húsos pinája és a szép kozepes kerek segge! Én nagyon szeretem a telt/duci nőket! Sokkal szebbek és étvágygerjesztőbbek! Különben is igaz a mondás! Nagy kufferbe pakolni a jó! Én pinába és seggbe is jól teli szoktam élvezni! Imádja nagyon szereti és élvezi!
Ismerkednék! 115.-kg vagyok
.

Sziasztok,
fiatal sportos srác vagyok, szívesen nyalnék,kényeztetnék hosszan szép húsos puncit
fiatal sportos srác vagyok, szívesen nyalnék,kényeztetnék hosszan szép húsos puncit
150 kg+-os hölgyekkel ismerkednék. A hatalmas idomokat kedvelő sportos férfi vagyok. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Nyíregyházán hellyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy pasikat. Szexuális életünk szinesitésére. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz.