duci,.extra duci hölgyet keresek hosszú távra,..Bp. ről,...kor nem számít!!,..keress privátban!!
Egymást szerető kezdő házaspár vagyunk! (a hölgy 40 telt 90 +os ffi 42 sportos izmos) Keresünk a Tisza Tó környékéről inteligens, normális, kommunikatív, értelmes nem kamus pasit, aki csatlakozna hozzánk harmadiknak. nem zárkózunk el az enyhe bi aktiv pasiktól sem. Nem kell, hogy extra méreted legyen! Utazni csak ésszerü távolságon belül tudunk. Fogadni csak nagyon ritkán! Aki magára ismer, és tényleg szeretne megismerni minket, az küldjön egy fényképes bemutatkozást a kivancsi5350@gmailpontkom ra, és beszélgessünk.
Aki nem képes kipréselni magából néhány értelmes mondatot, vagy nem küld képet, az ne várjon semmi választ! Nem vagyunk kép gyüjtők! Elképesztő mennyi sok kamus, faszverő pasi van itt, aki ígérget aztán éltünik mikor a találkozóra kerülne a sor! Npem szexcsetelünk, nem küldünk szex képeket magunkról! Első körben beszélünk mailen, ha szimpi Vagy képet cserélünk, megbeszélünk egy személyes találkozót, iszunk egy kv-t, aztán utána talizhatunk ha mindenkinek megfelel a másik! Ha ez nem tetszik valakinek, akkor az nem is minket keres! Sok sikert mindenkinek!
Aki nem képes kipréselni magából néhány értelmes mondatot, vagy nem küld képet, az ne várjon semmi választ! Nem vagyunk kép gyüjtők! Elképesztő mennyi sok kamus, faszverő pasi van itt, aki ígérget aztán éltünik mikor a találkozóra kerülne a sor! Npem szexcsetelünk, nem küldünk szex képeket magunkról! Első körben beszélünk mailen, ha szimpi Vagy képet cserélünk, megbeszélünk egy személyes találkozót, iszunk egy kv-t, aztán utána talizhatunk ha mindenkinek megfelel a másik! Ha ez nem tetszik valakinek, akkor az nem is minket keres! Sok sikert mindenkinek!
Igen. Miért?
(Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2020. 01. 29. szerda 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
148 kiló?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 28. kedd 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 28. kedd 15:51
Törölt felhasználó (4021172)

Nekem is lenne vágyam, igényem, elkézelésem, fantáziám. Van szenvedélyem, odaadásom, talán kis érzékiségem is. Viszont nincs bátorságom, magabiztosságom, bizalmam. Ha ezt szépen átfogalmazod, akkor már tudni is fogod, hogy mit írnék.
Lányok, hölgyek elhanyagolt feleségek skype cam. skype: rodger.rodger2
Molett telt hölgyet párt keresek szolnok megyéből írjatok.
Nekem is lenne vágyam, igényem, elkézelésem, fantáziám. Van szenvedélyem, odaadásom, talán kis érzékiségem is. Viszont nincs bátorságom, magabiztosságom, bizalmam. Ha ezt szépen átfogalmazod, akkor már tudni is fogod, hogy mit írnék.
(Ez egy válasz dr. Sass Elemér üzenetére (2020. 01. 28. kedd 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem érdekelne, hogy valójában mit és miként írnál ide.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 02:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 27. hétfő 02:01
Törölt felhasználó (4021172)

Vannak, vannak, csak nagyobb a gátlás, mint a bátorság. Én is hónapok óta olvasgatok itt, de írni még csak most merek, de még most sem úgy és azt, amit igazából szeretnék ide írni.
Vannak, vannak, csak nagyobb a gátlás, mint a bátorság. Én is hónapok óta olvasgatok itt, de írni még csak most merek, de még most sem úgy és azt, amit igazából szeretnék ide írni.
Továbbra is keresek egy extra molett, 150 kg vagy feletti, hatalmas combú, hófehér bőrű nőt,akit tudnék kényeztetni, babusgatni. Budapest és környéki hölgyet keresek 20-55 év közötti, de vidéki is lehet nyugodtan. Tényleg az ilyen általam leírt hölgyek tetszenek. Sovány, vagy teltkarcsú nő számomra nemvonzó,csak is nagyon extra molett. Nagyon bízom benne hogy akad ilyen Hölgy. 38/173/95,Bp-n élő, kék szemű, barna hajú pasi vagyok.Ha van ilyen hölgy írjon nyugodtan:81hichem@gmail.com. Hol vannak az ilyen hölgyek????????
Úgy látom az új évben sem lepik el az oldalt 150 kg feletti nők. Pedig biztosan van ekkora hölgy,aki partnert keres. Én még ennél is nagyobb,200 kg körüli társat szeretnék találni.Sportos,értelmiségi férfi vagyok.
Privát üzenetben írj

Sziasztok, bbw, ssbbw hölgyekkel ismerkednék Bcsabán

Hatalmas méretű,kedves hölgyet keresek 200 kg felett.Sportos,kövér nőkért rajongó férfi vagyok. Írj bátran,ha ekkora mérettel rendelkezel!
TELT HÖLGYEK - Sziasztok- keresek párt akivel én is párként taliznék, azaz a pasimmal- vagy keresek hölgyet harmadiknak akár az én akár a párom akár mindkettőnk örömére, tehát beszállót, de csak és kizárólag nőt PASIK NEM.
Bi vagyok a párom full hetero, a női bi lehetőség, de egyáltalán nem feltétel
Kizárólag fotós adatlappal, fotó nélkül azonnal törlés-, nem érdekel a fotó nélküli bejelentkezéses. KÖSZKEEEEE
Bi vagyok a párom full hetero, a női bi lehetőség, de egyáltalán nem feltétel

Kizárólag fotós adatlappal, fotó nélkül azonnal törlés-, nem érdekel a fotó nélküli bejelentkezéses. KÖSZKEEEEE
Sziasztok! Nem tudom van e esélyem itt erre, de 22 éves Leszbikus duci lányként (82 kg) keresek nagyon nagy darab, 100 kg feletti nőt ismerkedés céljából. Nekem ez a gyengém ^^" Írjatok!
Hol vannak az extra molett, óriási combokkal megáldott 150 kg feletti. hófehér bőrű Hölgyek Budapest és környékéről.. Ha bárki ilyen ismerkedne:81hichem@gmail.com. Hölgyek van valaki aki ilyen alkatú???????????
Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt Veszprém és a környező megyékből.
Ismer valaki egy extrém túlsúlyos hölgyet 200 kg körül,aki gyengédségre vágyik. Mindent megadnék egy ekkora társnak,amit csak szeretne.
Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt Veszprém és a környező megyékből.