Az etetős résznél - ahol leginkább csoportosulnak - sajnos csak egyetlen momentumot, egy combnyi vastag, puha karocskát vettem észre. Igazság szerint olyan - a szexualitástól fényévnyi távolságra lévő - témába mélyedtünk bele, ami teljesen elvonta a figyelmemet. Később, a Media Markt-ban elvonult előttem egy kb. 110G-s kebel, de ő még messze volt a 150 kilótól. (Viszont a T-mobile-nél van egy 150kg körüli, kb. 30 éves alkalmazott, akinél (arányaiban) nagyobb mellei szerintem nincsenek a korosztályában, Budapesten. 120H-ra saccolom.)
(Ez egy válasz VandorSzamuraj üzenetére (2019. 04. 13. szombat 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 13:29

Csatlakozom ahhoz, amit az előző hozzászóló mondott. Mondd, hogy ment a Westend-ezés?

Not part keresek kor alkat n szamit imadok nyalni

Csatlakozom ahhoz, amit az előző hozzászóló mondott. Mondd, hogy ment a Westend-ezés?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 09. kedd 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 09. kedd 11:16

Törölt felhasználó (2704462)

Ma megyek az extraduci csajok mekkájába, a Westend-be ebédelni
Majd nyitva tartom a szememet és gondolok rátok

szólj nekik légyszi hogy jöjjenek erre az oldalra, vannak rajongóik!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 09. kedd 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 09. kedd 11:16

Sziasztok! 37 éves 173 cm 95 kg Budapesten élő kék szemű, szökés barna hajú pasi vagyok. Keresek egy egy erősen telt vagy nagyon molett nőt. Nagyon jó lenne olyan Hölgy aki szeret egyrészes ruhába, térdig érő szoknyában, mini szoknyában(bár csak) járó hölgyet, nagyon vastag combokkal. Hölgyeim én ezt szeretem. Imádom a női lábakat simogatni, akár egy beszélgetés közben is. Szeretem ha egy nőnek kint van a lába. legyen szép hófehér bőrű. Légyszi ha van ilyen hölgy Bp és környékéről, írjon légyszi. Sovány, vagy kamus lányok kiméljenek! Van ilyen Hölgy, létezik???????????
Csak körbe kellene kérdezni a helyieknél, hogy ki a ott a legkövérebb csaj a városban
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 01. hétfő 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 01. hétfő 08:28

Esztergom. Dunapart. Napsütés. A jó időben emberek sétálnak a parti sétányon. Egyszer cska észreveszek két harmincas évei végén járó hölgyet. Az egyikük hosszúkás arcú, kismellű, körteforma, combnyi karokkal, ringó csípővel és fenékkel, extra combokkal. Nincs 150 kiló, legfeljebb, ha olyan 130-140. Közepesen molett test, dupla szélességű csípő és fenék, kicsit kacsázva, de ruganyosan halad. Kicsit sápadt és éppen veszekszik a barátnőjével, vagy testvérével, aki kissé lemaradva követi. Arannyal szólva szó fennakad, hang benn akad, lehelet megszegik: A barátnő nem csupán jön, hanem egyenesen hömpölyög. Imbolyogva halad, amint bőven kétmázsás súlyát cipeli a sétányon. Itt már van cici jócskán, alatt a puha hasak kedvelői részére hatalmas, előre türemkedő, de a súlya miatt a combjára folyó, jobbra balra lötyögő a nadrágot combközépig kitöltő rezgőm hullámzó has. Hátrafelé terjeszkedő rengő segg, autóbusznyi csípő és hurkákból álló oszlopnyi combok, térd alá bukó hájjal és gomb alakra hízott vádli. A nadrág bő és alul gumis, mert a vádli zsírja a bokán és a lábfejen terül szét. Én pedig nem szakíthatom meg a beszélgetést, nem eredhetek e két remek példány nyomába, hanem csak figyelem tehetetlenül, amint felcaplat a sarokig és befordul. A vékonyabbik ugyan indulatosan visszatér egy darab időre, de aztán megenyhül és a hatalmas társa után indul. Én meg próbálok figyelni a beszélgetésre. Kíváncsi vagyok a ti élményeitekre is.
Nagyon molett(kövér) ROMA nővel szeretnék ismerkedni.(tüzes szemek, fekete bimbóudvar, stb.)
Hogyha magadra ismertél, vagy ismersz ilyen nőt, kérlek írj privátot!
Segítesz összehozni minket(pl. Megadod neki az email címem) akkor cserébe én is segítek neked.
Nem próbanyuszit keresek, összes exem ilyen testalkatú volt.
Hogyha magadra ismertél, vagy ismersz ilyen nőt, kérlek írj privátot!
Segítesz összehozni minket(pl. Megadod neki az email címem) akkor cserébe én is segítek neked.
Nem próbanyuszit keresek, összes exem ilyen testalkatú volt.

extra molett Budapest vagy környéki nagyon vastag combú,hófehér bőrű nővel ismerkednék. 37/173/96, Szökés barna hajú, kék szemű, izmos pasi vagyok
Ssbbw párokat vagy hölgyeket továbbra is keresünk nyári swingerpartynkhoz a nyaralóba! Szoló pasikat nem, min120-150kg női tagokkal.
Mindjárt itt a nyár és nincs kedvetek vetkőzős pokerhez a medence parton?
Mindjárt itt a nyár és nincs kedvetek vetkőzős pokerhez a medence parton?
Szegeden vagy környékén keresek ilyen típusú hölgyet vagy párt
Helyem nincs de utazni tudok ésszerű távolságon belül

Not part keresek kor alkat nem szamit imadok nyalni dugni szopatni
Esztergom. Dunapart. Napsütés. A jó időben emberek sétálnak a parti sétányon. Egyszer cska észreveszek két harmincas évei végén járó hölgyet. Az egyikük hosszúkás arcú, kismellű, körteforma, combnyi karokkal, ringó csípővel és fenékkel, extra combokkal. Nincs 150 kiló, legfeljebb, ha olyan 130-140. Közepesen molett test, dupla szélességű csípő és fenék, kicsit kacsázva, de ruganyosan halad. Kicsit sápadt és éppen veszekszik a barátnőjével, vagy testvérével, aki kissé lemaradva követi. Arannyal szólva szó fennakad, hang benn akad, lehelet megszegik: A barátnő nem csupán jön, hanem egyenesen hömpölyög. Imbolyogva halad, amint bőven kétmázsás súlyát cipeli a sétányon. Itt már van cici jócskán, alatt a puha hasak kedvelői részére hatalmas, előre türemkedő, de a súlya miatt a combjára folyó, jobbra balra lötyögő a nadrágot combközépig kitöltő rezgőm hullámzó has. Hátrafelé terjeszkedő rengő segg, autóbusznyi csípő és hurkákból álló oszlopnyi combok, térd alá bukó hájjal és gomb alakra hízott vádli. A nadrág bő és alul gumis, mert a vádli zsírja a bokán és a lábfejen terül szét. Én pedig nem szakíthatom meg a beszélgetést, nem eredhetek e két remek példány nyomába, hanem csak figyelem tehetetlenül, amint felcaplat a sarokig és befordul. A vékonyabbik ugyan indulatosan visszatér egy darab időre, de aztán megenyhül és a hatalmas társa után indul. Én meg próbálok figyelni a beszélgetésre. Kíváncsi vagyok a ti élményeitekre is.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
28 éves vagyok mentő. Imádom a husis,ducibb hölgyeket kortól függetlenül.Ha van kedved beszélgetni,ismerkedni szólj
Hölgy vagy pár aki ismerkedne Szfvár és környékén?
Adatlapom szerint keresek!
Rengeteg ilyen hölgy van bizony, de igazad van!
Javarészt foglaltak és akinek nincs párja az meg nem jön erre az oldalra mert nem ismeri vagy ki tudja miért.
Sajnos! (Ez egy válasz Cuncikam4 üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 06:00
Javarészt foglaltak és akinek nincs párja az meg nem jön erre az oldalra mert nem ismeri vagy ki tudja miért.
Sajnos! (Ez egy válasz Cuncikam4 üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Ugyan már, azt ne mondjátok, hogy nincsenek kicsi hszánkba duci nők!
Jómagam is ezt a tábort képviselem és a környéken is ismerek, látok hasonló alkatu nőket.
Tény, h javába mindegyik párkapcsolatba él
Jómagam is ezt a tábort képviselem és a környéken is ismerek, látok hasonló alkatu nőket.
Tény, h javába mindegyik párkapcsolatba él

Továbbra is keresek egy molett, hatalmas óriási combú nőt( ez nagyon fontos lenne) szeretőnek. Létezik ilyen. Elsősorban szinglit keresek, de ha ilyen típusú Hölgyek csak párkapcsolatban élnek, már pedig a többségük igen, de esetleg a párjuktól nem kapják meg amit szeretnek, én szívesen kényeztetném, babusgatnám. Sajnos nagyon kevés az ilyen Hölgy. Molettből valóban van több, de akinek óriási combja van, abból kevés sajnos. Szükségem volna ilyen Hölgyre. Ha esetleg van valaki akinek akad ilyen ismerőse Bp és környéke elsősorban, akkor az is írhat. Bár minden 4-5 ik Nő ilyen alkatú lenne.