Nőt vagy csajt keresek szex kapcsolatra rövid vagy hosszú távon is! Bármi szóba jöhet nálam csak megbeszélés kérdése!/ jelenleg Hévízen lakom!/ többi privát!!

Törölt felhasználó (3966292)

Sziasztok!
Házaspár női tagjaként, házibarátot keresek 35-55 év között.
Komolytalanok kiméljenek.
Sehol egy olyan nő amit én keresek. Vagy sovány vagy olyan jelentkezik aki nem is gondolja komolyan. Nem is értem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én a hétvégén lláttam kettőt is. Egyet a templomban. Vele feltehetően nem ezez az oldalon fogsz összefutni. Egyet pedig az Aréna Plázában. Na, Ő biztosan meg volt 200 kiló. Két - hozzá képest - vékony csajjal volt, s akik szeretik a nagyon lógós hasakat, azok nagy élvezettel szemlélték volna, ahogy a kacsázó járása közben a combjával rugdalta az ágyék alá lógó kötényhasát. (A homokóra- és
körtekedvelők sajnos nem sok élvezetet találtak volna benne, mert inkább a felsőteste volt borzalmasan elhízva, ezért sem dereka, sem csípője nem volt.)
(Ez egy válasz ssbbw lover üzenetére (2018. 11. 15. csütörtök 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 15. csütörtök 18:49

Állítólag Magyarországon sok az elhízott nő,mégis szinte lehetetlen találni 180-200 kg körüli hölgyet.Ezen az oldalon is csak szinte férfiak vannak.Hol vannak a nagyon kövér nők?Sportos férfiként sajnos nem találok magamnak extrém kövér társat.
Szia megfelelnèk a számodra?? ducitnekem@freemail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 15. csütörtök 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 15. csütörtök 20:51

Sziasztok!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 140 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú nő személyében 20-53 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex melett, kérem jelentkezzen!!!!!! Légyszi csak olyan jelentkezzen aki komolyan is gondolja!!!!!!!!!!!!!
továbbra is keresem extra molett óriási combú szeretőmet 20-55 közözötti ha van ilyen Bp és környéke. Szívesen végig csókolgatom a testét, végig simogatom. Imádom a nagyon hájas extra molett, hatalmas narancsbőrű combokat egy nőben, főleg ha hófehér bőre van. Imádom az ilyen. Van ilyen hölgy?????? ma is sokat mászkáltam a városba de semmi. Múltkor belebotlottam egy ilyen alkatú Hölgybe, mondtam hogy bocsi ne hari nem szeretnék tolakodó lenni, de nagyon tetszel nekem. Válasz nem, nem, nem. Ha azt hitte csak szórakozok vele akkor nagyon rosszul gondolta. Imádom az ilyen nőket és agyon vágyok egy ilyen alkatú hölgyre, akivel lehet testi kapcsolat. Furán hangzik amit most fogok írni de ha kezdetben csak a nadrág kerül le róla hogy a combjait simogathassam és élvezzem, nagyon örülnék neki, a többi jön magától.
not part keresek kor alkat nem szamit szeretem a kover noket
kecskeméti nőt keresek

Sziasztok!
Sziasztok!
Állítólag Magyarországon sok az elhízott nő,mégis szinte lehetetlen találni 180-200 kg körüli hölgyet.Ezen az oldalon is csak szinte férfiak vannak.Hol vannak a nagyon kövér nők?Sportos férfiként sajnos nem találok magamnak extrém kövér társat.
Alexander Dumás
(Ez egy válasz Alexander_Dumas üzenetére (2018. 11. 10. szombat 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 10. szombat 15:22

Akkor mi a faszt keresel itt? Az extrém topikba is írd be, hogy hánysz a szar látványától, a regionális topkiokban pedig azt, hogy vidéken csak állatokat basznak a tanyasi tahók. Hülyegyerek.
not part keresek kor alkat nem szamit
Pesten nap közben keresek kényeztetésre vágyó duci, bbw hölgyet!!!!
Szegeden vagy környékén keresek ilyen típusú hölgyet vagy párt

Akkor mi a faszt keresel itt? Az extrém topikba is írd be, hogy hánysz a szar látványától, a regionális topkiokban pedig azt, hogy vidéken csak állatokat basznak a tanyasi tahók. Hülyegyerek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 07. szerda 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 07. szerda 06:08
Törölt felhasználó (3947072)

Gusztustalan jószágok.150 kg stb. Izzadnak mint a ló!
Nem is nagyon látok ilyen típusú nőt sehol a városba. pedig csak ilyen nőt keresek, ez az álmom! Kényeztetnék egy nagyon molett, nagyon vastag combú nőt. Ha van ilyen nő, aki vágyik testi kényeztetésre, írjon légyszi!!!!!! Gyönyörő hófehér bőrű, narancsos bőrű. Ez izgat!!!!!!! Ez kell!!!!!!!!!
Holnap ( vasárnap) a délelőtti órákba valaki ráér?!! Kecskemét és környékén? Hely szükséges utazni tudok!