Duci hölgyet vagy duci hölgytagú párt keresek.
Hatalmas idomokkal rendelkező, 160 kg feletti intelligens,kedves hölgyet keresek..Középkorú,sportos,fiatalos férfi vagyok.Imádom az óriási méreteket,bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.Felső súlyhatár nincs!
Duci hölgyet kényeztetnék
Nor part keresek kor alkat nem szamit legy minnel koverebb
sziasztok
párral ismerkednék de szoló hölgy is jelentkezhet.üdv
párral ismerkednék de szoló hölgy is jelentkezhet.üdv
Kecskeméti párt keresek
keresek ilyen Hölgyet BP és környékéről
Sziasztok! Egy nagyon kövér, hatalmas combú, hófehér bőrű nőt, aki eljönne velem holnap fürdőbe!
Sziasztok egy szep telt holgyet kényeztetnék szivesen
Not part keresek kor alkat nem szamit de inkabb koverwt keresek
Már a hölgytag csak a kövér! Bocsánat félreérthető voltam.
Nagy testű szép arcú telt 150 kg - s hölgytagú pár keres párt vagy hölgyet!
Extra nagy méretű,200 kg körüli hölgy,aki társat keres? Sportos,intelligens férfi vagyok. Imádom az óriási idomokat!
Sziasztok!
27 éves pasi vagyok Gödöllőröl, párral vagy nővel ismerkednék, utazni tudok, kor nem számít csak ápoltság, képem van fent adatlapomon, csak olyan írjon aki valóban találkozni is akar.
Privibe írj ha felkeltettem az érdeklődésed
27 éves pasi vagyok Gödöllőröl, párral vagy nővel ismerkednék, utazni tudok, kor nem számít csak ápoltság, képem van fent adatlapomon, csak olyan írjon aki valóban találkozni is akar.
Privibe írj ha felkeltettem az érdeklődésed

Sziasztok! Keresek egy extra molett óriási combú, hófehér bőrű nőt Budapesten és környékéről, aki imádná ha simogatnám a combjait, és puszilgatnám, Én ezt imádom. Holnap délután megyek fürdőbe, örülnék ha egy ilyen alkatú nő csatlakozna hozzám. Hölgyeim meg is masszírozom a szerencsés jelöltet 1000 örömmel.
Sziasztok! Férjemnek keresek nagyon molett hölgyet de csak ő menne a talira! Imád nyalni ,és pervez is! Én választom ki kível szexelhet ! A lényeg minnél moletteb legyen és szeresse a szexet 55 éves korig anyagi kizárva! Hajrá!!!
Megpróbálhatod, hátha sikerül
(Ez egy válasz sex75 üzenetére (2019. 05. 19. vasárnap 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 19. vasárnap 09:21

Szia Drága!
Örömmel udvarolnék neked de adatlapodon azt írod hogy nem szeretnél férfival testközelbe kerülni. Igaz az udvarlás lehet 100km távolságból is.
Örömmel udvarolnék neked de adatlapodon azt írod hogy nem szeretnél férfival testközelbe kerülni. Igaz az udvarlás lehet 100km távolságból is.
Sziasztok! Én egy 26 éves nem független férfi vagyok Bajáról! Olyan hölgyet vagy párt keresek aki néha de redszeresen megalázna diszkrét körülmények között! Baja vagy környékén keresek nőt, lányt, vagy párt helyem van az is megoldható! várom jelentkezéseiteket, ha lehet e-mailt irjatok! Köszönöm! bevalalok93@gmail.com
Mellszopás-simogatás céljából keresek hölgyet. Hálás lennék ha egy normális nőt találnék. Más alapból nem lenne, de ez a fétisem. Mindent privátban minden részletet megbeszélünk ha elég bevállalós vagy és érdekel egy ilyen akár pár perces dolog mindenképp írj kérlek. 31 éves Budapesti fehér pasi vagyok. Ápolt, normális vagyok. Budapesten
Lelkielégülésre vágyik.
(Ez egy válasz sex75 üzenetére (2019. 05. 19. vasárnap 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 19. vasárnap 09:21

Szia Drága!