Duci kerek szép arcú hölgytaggal nagy mell nagy fenék keresünk nov 6-7 re párt lányt! Miskolc és környéke.
Sziasztok...kellemesen nagy fenekü....piss és öklözést kedvelő molett buja Hölgyet keresek....
Én szívesen dongetnem a puncid
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 21. hétfő 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 21. hétfő 20:36
Törölt felhasználó (4216502)

Duci nőként keresek többes játékokhoz nagyobb mérettel rendelkező urakat
Duci mackos parhoz ffit keresunk kor alkat nem szamit pentek reggelre salgotarjan kornyekenn helyet vegyel ki hozza
Sziasztok! Vannak itt még jó kövér hölgyek? Vagy esetleg olyan lányok akik szívesen szednének föl még egy kis husit?

Heves megyében ismerkednék 18 centi a farkam
Duci nőként keresek többes játékokhoz nagyobb mérettel rendelkező urakat
Fiatal 19 éves srác keres Baranyában (illetve pécs 80kmes) körzetéből husis, akár kövér nőt, vagy ilyen taggal rendelkező párt. Imádom a kerek idomokat.
Fiatal 19 éves srác keres Baranyában (illetve pécs 80kmes) körzetéből husis, akár kövér nőt, vagy ilyen taggal rendelkező párt. Imádom a kerek idomokat.
Sziasztok. Olyan érett Budapesti párt keresek ahol a férfi kisméretü és bevezetnének a hármas és az enyhe biszex örömeibe. Hételeji délutáni éjszakai idöpontok felelnének meg.
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kék szemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 150 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú, hófehér bőrű nő személyében 20-55 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!! Szeretem ha egy nőnek kinn van a lába, és a combjait simogathatnám beszélgetés közben is. Szeretnék végre egy ilyen nőt találni!!!!!!! . párokhoz nem szállok be 3 iknak. Elérhetőség:81hichem@gmail.com
Miskolcon vagy környékén keresek telt roma nőt aki szereti ha nyalják
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 150 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú, hófehér bőrű nő személyében 20-55 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!! Illetve ha van egy erősen telt nő aki szeret szoknyában lenni, térdig érő vagy netán mini szoknyában(bárcsak) az is tökéletesen megfelelne. Szeretem ha egy nőnek kinn van a lába, és a combjait simogathatnám beszélgetés közben is. Szeretnék végre egy ilyen nőt találni!!!!!!! . párokhoz nem szállok be 3 iknak. Elérhetőség:81hichem@gmail.com
Sziasztok. 24éves srác vagyok alkalmi partnerem keresem Veszprém megyéből.
Párommal szeretnénk kipróbálni a hármas,cuckold, vagy esetleg a párcserés szexet. L/40 telt testalkatú, F/42 sportos, izmos testalkatú Olyan max 30-45éves pasik, párok jelentkezését vàrjuk, (elérhető távolságon belül) akik szeretik az arányosan TELT, DUCI( 90+)idomokat, és szivesen bevezetnének minket a hármas szex örömeibe!(enyhe bi aktiv pasi talán beleférhet ) Normális, ápolt,önmagára is igényes, inteligens,kommunikatív pasik ,párok jelentkezését várjuk. A többit privátban! TÉNYLEG CSAK OLYAN PASIK, PÁROK IRJANAK AKIK SZERETIK A HUSI NŐKET!!!!Fényképes bemutatkozásokat kérnénk. (kivancsi5350@gmail.com) NEM UTAZUNK 160-200-300-KM-t!!!!TISZA TÓ KÖRNYÉKE Köszi!!!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Olyan hölgyet, párt keresek aki szerei ha nyalakodnak.
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek Veszprém és környékéről ma éjszakára.
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek ma estére.
Hétfő ( 14-én) az esti órákba szívesen találkoznák egy szimpatikus párral vagy hölggyel ! Utazni tudok!