Sziasztok, bbw, ssbbw hölgyekkel ismerkednék Bcsabán

Hatalmas méretű,kedves hölgyet keresek 200 kg felett.Sportos,kövér nőkért rajongó férfi vagyok. Írj bátran,ha ekkora mérettel rendelkezel!
TELT HÖLGYEK - Sziasztok- keresek párt akivel én is párként taliznék, azaz a pasimmal- vagy keresek hölgyet harmadiknak akár az én akár a párom akár mindkettőnk örömére, tehát beszállót, de csak és kizárólag nőt PASIK NEM.
Bi vagyok a párom full hetero, a női bi lehetőség, de egyáltalán nem feltétel
Kizárólag fotós adatlappal, fotó nélkül azonnal törlés-, nem érdekel a fotó nélküli bejelentkezéses. KÖSZKEEEEE
Bi vagyok a párom full hetero, a női bi lehetőség, de egyáltalán nem feltétel

Kizárólag fotós adatlappal, fotó nélkül azonnal törlés-, nem érdekel a fotó nélküli bejelentkezéses. KÖSZKEEEEE
Sziasztok! Nem tudom van e esélyem itt erre, de 22 éves Leszbikus duci lányként (82 kg) keresek nagyon nagy darab, 100 kg feletti nőt ismerkedés céljából. Nekem ez a gyengém ^^" Írjatok!
Hol vannak az extra molett, óriási combokkal megáldott 150 kg feletti. hófehér bőrű Hölgyek Budapest és környékéről.. Ha bárki ilyen ismerkedne:81hichem@gmail.com. Hölgyek van valaki aki ilyen alkatú???????????
Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt Veszprém és a környező megyékből.
Ismer valaki egy extrém túlsúlyos hölgyet 200 kg körül,aki gyengédségre vágyik. Mindent megadnék egy ekkora társnak,amit csak szeretne.
Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt Veszprém és a környező megyékből.
Extrém nagy méretű nőkért rajongó sportos férfi vagyok. Bármilyen kívánságát teljesíteném egy 200 kg körüli hölgynek. Őszinte csodálója vagyok a hatalmas idomoknak.Számomra szépek és izgatóak a hatalmas nők.
Boldog új évet kívánok-mint az oldal indítója- minden 150 kg feletti gyönyörű hölgynek. Sikeres társtalálást kívánok nekik és az értük rajongó férfitársaimnak is.
BUÉK mindenki, Hátha idén több szerencsém ilyen téren is:szóval nagyon hájas, hatalmas combokkal rendelkező Hölgyet keresek Budapest és környékéről, aki szereti ha simogatják, kényeztetik, én 1000 örömmel megteszem, átölelem, simogatom. Legyen 150 kg vagy nagyobb, 20-55 között, hó fehér bőrű. Ha van ilyen jelentkező, vagy valakinek van ilyen ismerőse, akkor nyugodtan írjon: 81hichem@gmail.com. Kamusok kíméljenek légysz.Párokhoz nem csatlakozom 3ik nak
Egymást szerető házaspár (L40 arányosan telt 90+os F 42 sportos izmos) keresünk a Tisza Tó környékéről inteligens, normális, kommunikatív, értelmes nem kamus pasit, aki csatlakozna hozzánk harmadiknak. Nem zárkózunk el az enyhe bi aktiv pasiktól sem. Nem kell, hogy extra méreted legyen! Utazni csak ésszerű távolságon belül tudunk. Fogadni csak nagyon ritkán! Aki magára ismer, és tényleg szeretne megismerni minket, az küldjön egy fényképes bemutatkozást a kivancsi5350@gmail.com ra, és beszélgessünk.
Aki nem képes kipréselni magából néhány mondatot, vagy nem küld képet, az ne várjon semmi választ! Nem vagyunk KÉP GYŰJTŐK
Aki nem képes kipréselni magából néhány mondatot, vagy nem küld képet, az ne várjon semmi választ! Nem vagyunk KÉP GYŰJTŐK
igenyes Nyiregyhazi not part keresek
Molett ,kövér nagy fenekű hölgynek nyalnék. Természetesen lehet roma is.60-as bí vagyok passzív pesti.
duci szőrős puncit kényesztetnék
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok Vasmegyében valaki?
Duci hölgyet keresek aki imádja az ököl sexet
Sziasztok! Erősen telt, illetve molett hölgyekkel, beszélgetnék, chatelnék szexről, maszturbálásról, bármiről. Félénkebb, tapasztalatlanabb, kezdő randizó hölgyek is nyugodtan keressenek! Szívesen vàlaszolok privàt üzenetekre!
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek ma éjszakára.Fejér és Veszprém, megyékből