Sziasztok! 38/173/95. Kék szemű,barna hajú, izmos, Budapesten élő pasi vagyok.Keresek egy extra molett 150 kg feletti, hatalmas, óriási combokkal rendelkező, hófehér bőrű Hölgyet 20-55 év között. Találkozzunk először személyesen, hogy mennyire vagyunk szimpik egymásnak. Fontos a testi kapcsolat számomra. lehet elhanyagolt férjezett is, diszkréció adott részemről. Ha van ilyen Hölgy akkor nagyon szívesen ismerkedem vele. Ha részedről is megfelel és ilyen paraméterekkel rendelkezel írj nyugodtan: 81hichem@gmail.com. Kamusok kíméljenek! Párokhoz nem szállnék be harmadiknak
Extrém nagy méretű,kedves hölgyet keresek. Sportos férfi vagyok,rajongok az óriási idomokért.
Szia.írtam privit
(Ez egy válasz cuca13 üzenetére (2020. 02. 20. csütörtök 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 20. csütörtök 06:46

Sziasztok
Marc 8.atol kb harom heteig Budapesten leszek.Szivesen talalkoznek
dundit kedvelo pasival.
dundit kedvelo pasival.

Erotikus fotósorozathoz keresünk duci modellt
Egyenlőre a magunk szórakoztatására készülnének

ENGEM érdekelnél!
(Ez egy válasz cuca13 üzenetére (2020. 02. 27. csütörtök 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Irtam privit ha nem vagyok tolakodó. Én Bp
(Ez egy válasz cuca13 üzenetére (2020. 02. 27. csütörtök 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves, pont jó... a kép alapján!
Kár, hogy nem vagyok budapesti
Üdv: Laci

Szia Hat annyira azert nem
(Ez egy válasz ssbbw lover üzenetére (2020. 02. 22. szombat 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 22. szombat 15:14

Szia! Mennyire vagy dundi? Én a rendkívül molett nőket szeretem/ +150 kg/. Ha gondolod írhatsz privátban.
Kerek egy extra molett, hatalmas combú, hófehér bőrű nőt 20-55 év közötti hölgyet. Imádom az ilyen alkatút. Éljenek az extra molett 150 kg feletti Hölgyekl!!!!!!!!!!!!!!!. 81hichem@gmail.com az email címem. Párokhoz nem csatlakozom. Kamausok meg kiméljenek please!
Ismerek ilyet. Éppen kórházban van és nem hiszem, hogy ölelésre vágyna. Leginkább élni és járni szeretne.
(Ez egy válasz ssbbw lover üzenetére (2020. 02. 25. kedd 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 25. kedd 14:55

Ismer valaki extrém méretű,200 kg körüli hölgyet,aki gyengédségre,ölelésre vágyik? Rendkívülien kövér nőket imádó sportos férfi vagyok.
Ismer valaki extrém méretű,200 kg körüli hölgyet,aki gyengédségre,ölelésre vágyik? Rendkívülien kövér nőket imádó sportos férfi vagyok.
Szia! Mennyire vagy dundi? Én a rendkívül molett nőket szeretem/ +150 kg/. Ha gondolod írhatsz privátban.
(Ez egy válasz cuca13 üzenetére (2020. 02. 20. csütörtök 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 20. csütörtök 06:46

Sziasztok
dundit kedvelo pasival.
dundit kedvelo pasival.

Sziasztok
dundit kedvelo pasival.
dundit kedvelo pasival.

Sziasztok!
Továbbra is szívesen ismerkednék nagyon nagydarab, csinos hölgyekkel, akik kipróbálnák milyen egy másik nővel!
Ha izgat a dolog írj: sweetiiie69@gmail.com
Továbbra is szívesen ismerkednék nagyon nagydarab, csinos hölgyekkel, akik kipróbálnák milyen egy másik nővel!
Ha izgat a dolog írj: sweetiiie69@gmail.com
Sziasztok.
Én szívesen mennek...
sexbp40@gmail.com
Üdv.Feri (Ez egy válasz csabeszsz üzenetére (2020. 02. 03. hétfő 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szívesen mennek...
sexbp40@gmail.com
Üdv.Feri (Ez egy válasz csabeszsz üzenetére (2020. 02. 03. hétfő 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Péntek estére keresünk harmadiknak...( 32-44 éves korig) helyes, normális, értelmes, ápolt, bi aktiv pasit aki szereti a telt idomokat (90+)hellyel rendelkezik, vagy tud búvóhelyet!(normál,borotvált intim mérettel 16-max18cm)Mi egy egymást szerető házaspár vagyunk ( L40, F42) Ami szóba jöhet nyes ebrecen, Eger, Karcag, vagy Tisza Tó környéke. Mivel előtte nem találkozunk, igy csak és kizárólag fényképes részletesebb, nem két soros bemutatkozásokat szeretnénk kérni a kivancsi5350@gmail.com - ra. Mindenkinek próbálunk válaszolni, és ha a válaszunk nem, akkor azt tartsd tiszteletben, mert nem fogunk magyarázkodni miért nem! Aki magára ismer, az írjon, és meglátjuk mi lesz. Sok sikert mindenkinek!
Szegeden vagy környékén ha van ilyen hölgy vagy pár az írjon nekem

Én hoztam létre az oldalt,mert imádom az extrém nagy hölgyeket. Sajnos nem lehet kiküszöbölni,hogy komolytalan emberek is írjanak. Ráadásul sok férfit irritálják a kövér nők,s itt szórakoznak velük.Amúgy más oldalakon hasonló a helyzet. Azért ne add fel! Én szívesen megismernélek,bár nálad nagyobb hölgyet keresek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 03:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 03:20
Törölt felhasználó (4021172)

Azt kell mondanom, hogy sajnos itt is sok a kamus. Nagyon sok.
Párt keresünk vagy mot
Azt kell mondanom, hogy sajnos itt is sok a kamus. Nagyon sok.