Szexre, közös masztira keresek telt hölgyet Fejérből.
Nagy rajongója vagyok az extrém méretekkel rendelkező hölgyeknek. 200 kg körüli társat keresek. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.
Házi parti is érdekel?
(Ez egy válasz hasika üzenetére (2020. 07. 25. szombat 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 25. szombat 14:44

Sziasztok
Ha tudd valaki duci nőknek szóló szexpartiról, akkor keressen meg bátran.

Sziasztok,
Telt, húsos pucjival rendelkező hölgyet szeretnék orálisan kényeztetni, szeretném ha úgy élvezne el, hogy a csiklója a számban van. Kor mellékes, ápoltság fontos. Viszonzást nem kérek. Lehet autóban, szabadban, de meg is látogatlak. Főleg Budapest és Pest megye, főleg napközben, de holnap akár Nógrád is számitasba johet, )
Telt, húsos pucjival rendelkező hölgyet szeretnék orálisan kényeztetni, szeretném ha úgy élvezne el, hogy a csiklója a számban van. Kor mellékes, ápoltság fontos. Viszonzást nem kérek. Lehet autóban, szabadban, de meg is látogatlak. Főleg Budapest és Pest megye, főleg napközben, de holnap akár Nógrád is számitasba johet, )
Sziasztok én egy olyan nőt keresek alkalmi kapcsolatra akit nyelvel szájjal tudnék kényezterni. 28 éves vagyok Bajai utazni minimálisan tudok de a diszkréció nagyon fontos! Várom leveleiteket. bevalalok93@gmail.com mindegy mennyi idős vagy lényeg szeresd ha kényeztetnek!
Sziasztok
Ha tudd valaki duci nőknek szóló szexpartiról, akkor keressen meg bátran.

Nyiregyhazan keresek bbw vagy ssbbw not . Igenyes potens pasi vagyok
Sziasztok! Rendszeresen maszturbáló Hölgyek társaságát keresem, kor- és alkati megkötés nélkül. Minden privát üzenetre szívesen válaszolok!
Sziasztok holnap délutàntol kisebb partit csinálunk hölgyet keresünk aki csatlakozna iszogatàs beszélgetés sex privin elérhetők vagyunk
Minket is
(Ez egy válasz hasika üzenetére (2020. 06. 25. csütörtök 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 25. csütörtök 00:14

Ha esetleg tudtok olyan helyről, eseményről ahol kimondottan extra duci nőknek szerveznek swinger bulit, akkor kérlek írjátok meg....
Ez minket is érdekelne
(Ez egy válasz hasika üzenetére (2020. 06. 25. csütörtök 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha esetleg tudtok olyan helyről, eseményről ahol kimondottan extra duci nőknek szerveznek swinger bulit, akkor kérlek írjátok meg....
Élek halok érte....IMÁDOM
(Ez egy válasz csoki43 üzenetére (2020. 05. 29. péntek 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 29. péntek 17:04

35 év feletti magas,potens partnert keresek.Olyan pasit aki kimondotta kedveli a nagydarab csajokat.Vastag combok,hatalmas fenék.Pécs-Kaposvár(Dél-Dunántúl)
Írtam

Nem nézett be olyan +150 kg-os hölgy,aki ismerkedne?

Kecskeméti nőt keresek
Csatlakozom hasikához..Bármilyen program érdekel,ahol kövér nőkkel lehet ismerkedni.
Duci extraduci nö/párt keresek tartalmas sex kapcsolatra Pestmegyében
Sziasztok, szívesen ismerkednék kövér és nagyon kövér nőkkel