Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek szerda délelőttre Veszprém és környékéről. Talihelyem van.

Biszex, duci hölgytagú pár vagyunk Érdről. Bi aktív partnerekkel ismerkednénk a közelből, ami azt jelenti, hogy nem akarunk 50+ km-t autózni a találkozóra. Helyünk nincs!
Csak szőrtelen, korunkbeli pasit keresünk, akinek nem gond képet küldeni. K-F
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek kedd vagy szerda délelöttre Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Benéz ide néha extrém méretű hölgy? Én az óriási idomokkal rendelkező nőket szeretem.
A zsánerem 180-220 kg-os,kedves,barátságos hölgy.
Sportos,intelligens,középkorú férfi vagyok.
A zsánerem 180-220 kg-os,kedves,barátságos hölgy.
Sportos,intelligens,középkorú férfi vagyok.
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek szombat délutánra Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Hölggyel vagy párral ismerkednék...
Sziasztok. Parral ismerkednek. Esztergom Tatabánya BP környéke
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek ma délelőttre. Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Nem tudom miért változott meg a 150 kg 120-ra.
Én azért továbbra is 150 kg feletti hölgyet keresek,ugyanis imádom a hatalmas idomokat.
Én azért továbbra is 150 kg feletti hölgyet keresek,ugyanis imádom a hatalmas idomokat.
Biszex, duci hölgytagú pár vagyunk Érdről. Bi aktív partnerekkel ismerkednénk a közelből, ami azt jelenti, hogy nem akarunk 50+ km-t autózni a találkozóra. Helyünk nincs!
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek kedd délelőttre. Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Téma módosítás: Kövér nők 150kg felett -> Kövér 120kg felett
téma univerzálása.
téma univerzálása.
Nyiregyhazi igenyes potens pasi duci not keres
Szia hasika.
Írj bátran és tiéd lesz az élvezet
Írj bátran és tiéd lesz az élvezet

Én 2 nek?
(Ez egy válasz tibi1111 üzenetére (2021. 01. 10. vasárnap 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia én imádnálak 1 nek jelentkeznék beszéljünk privátban.
(Ez egy válasz hasika üzenetére (2020. 12. 11. péntek 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 11. péntek 16:57

Két duci imádó férfit keresek az első többes kalandom átéléséhez....
Ha benéz ide 150 kg feletti hölgy,szívesen ismerkednék vele.
Sportos,középkorú férfi vagyok,nagy rajongója a hatalmas idomoknak.
Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.
Sportos,középkorú férfi vagyok,nagy rajongója a hatalmas idomoknak.
Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.
Budapesti extra duci hölgyet keresek!
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek a mai napra napközbeni találkozáshoz Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Nyiregyházán extra duci lányt / nőt keresem , igényes , potens intelligens vállalkozó pasi vagyok