Tudom mit jelent. Imádom az ssbbw nőket.Sőt még az ussbbw-ket is.
Szívesen ismerkednék Veled.
Email címem: stones269@citromail.hu. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 30. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 30. szombat 20:48
Szívesen ismerkednék Veled.
Email címem: stones269@citromail.hu. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 30. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4485412)

Sziasztok. Magas sportos férfit keresek!! hamisítatlan SSBBW vagyok. Ha tudjatok mit jelent

Szia, drága, én odavagyok az ilyen hölgyekért, különös tekintettel a hatalmas, nehéz cicikre. Kényeztetném őket állandóan. Megtalálsz itt is, illetve a kebellovag@gmail.com e-mail címen is. Kebelcsókjaim!
Kebellovag (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 30. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 30. szombat 20:48
Kebellovag (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 30. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4485412)

Sziasztok. Magas sportos férfit keresek!! hamisítatlan SSBBW vagyok. Ha tudjatok mit jelent

Egyetértek molettimádóval. Szerintem is a legizgatóbbak a 150 kg feletti nők.
A hatalmas popsi,óriási,lógós poci,vastag,összeérő comb,nincs ennél gyönyörűbb a világon!
A hatalmas popsi,óriási,lógós poci,vastag,összeérő comb,nincs ennél gyönyörűbb a világon!
Nincs szebb, vonzóbb mint egy óriási combú nő e téren, főleg ha nincs hosszú nadrágban a hölgy. Én csak dijaznám hogy lehessen látni azokat az extra nagy combokat. Nincs mit szégyelniük, sőt biztatatnám őket hogy hölgyek miniszoknya, rövindrág. nem eltakarni a hatlams combokat hanme mutatni. Igazi gyönyör!!!!!
Szia. Miért lett módosítva? Pedig a 150 kg feletti nők nagyon vonzók és szexik!!!! Megörülök értük!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2021. 01. 11. hétfő 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 11. hétfő 15:16

Téma módosítás: Kövér nők 150kg felett -> Kövér 120kg felett
téma univerzálása.
téma univerzálása.
Szép napot.
45-45 feletti hölgyet kényeztetnék.
Írjon bátran, azonnal kényeztetném.
45-45 feletti hölgyet kényeztetnék.
Írjon bátran, azonnal kényeztetném.

Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek szerda délelőttre Veszprém és környékéről. Talihelyem van.

Biszex, duci hölgytagú pár vagyunk Érdről. Bi aktív partnerekkel ismerkednénk a közelből, ami azt jelenti, hogy nem akarunk 50+ km-t autózni a találkozóra. Helyünk nincs!
Csak szőrtelen, korunkbeli pasit keresünk, akinek nem gond képet küldeni. K-F
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek kedd vagy szerda délelöttre Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Benéz ide néha extrém méretű hölgy? Én az óriási idomokkal rendelkező nőket szeretem.
A zsánerem 180-220 kg-os,kedves,barátságos hölgy.
Sportos,intelligens,középkorú férfi vagyok.
A zsánerem 180-220 kg-os,kedves,barátságos hölgy.
Sportos,intelligens,középkorú férfi vagyok.
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek szombat délutánra Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Hölggyel vagy párral ismerkednék...
Sziasztok. Parral ismerkednek. Esztergom Tatabánya BP környéke
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek ma délelőttre. Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Nem tudom miért változott meg a 150 kg 120-ra.
Én azért továbbra is 150 kg feletti hölgyet keresek,ugyanis imádom a hatalmas idomokat.
Én azért továbbra is 150 kg feletti hölgyet keresek,ugyanis imádom a hatalmas idomokat.
Biszex, duci hölgytagú pár vagyunk Érdről. Bi aktív partnerekkel ismerkednénk a közelből, ami azt jelenti, hogy nem akarunk 50+ km-t autózni a találkozóra. Helyünk nincs!
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek kedd délelőttre. Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Téma módosítás: Kövér nők 150kg felett -> Kövér 120kg felett
téma univerzálása.
téma univerzálása.
Nyiregyhazi igenyes potens pasi duci not keres