Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek a jövő héten napközbeni találkozóra. Idősebb és teltek megkeresését is várom.
Sziasztok!
120 kg vagyok macis alkatú.
Várom a jelentkezéseket.
Izgalom,kaland,diszkréció .
120 kg vagyok macis alkatú.
Várom a jelentkezéseket.

Izgalom,kaland,diszkréció .
Kis méretű férfi, partnert keres. Bárki írhat
Extrém nagy méretű,200 kg körüli hölgyet keresek hosszú távú kapcsolatra. Imádom a hatalmas idomokat.
Sportos középkorú férfi vagyok.
Sportos középkorú férfi vagyok.
Mai találkozó?
sziasztok
párral ismerkednék pest megyében Duci imádó vagyok
párral ismerkednék pest megyében Duci imádó vagyok
Számomra nincs szebb és izgatóbb,mint egy hatalmas,kövér női test.
Imádom az óriási,minél nagyobb idomokat.Felső súlyhatár nélkül keresek extrém kövér hölgyet.
Bármilyen kapcsolat érdekel.Sportos férfi vagyok.
Imádom az óriási,minél nagyobb idomokat.Felső súlyhatár nélkül keresek extrém kövér hölgyet.
Bármilyen kapcsolat érdekel.Sportos férfi vagyok.
Szia. Én itt vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 30. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 30. szombat 20:48
Törölt felhasználó (4485412)

Sziasztok. Magas sportos férfit keresek!! hamisítatlan SSBBW vagyok. Ha tudjatok mit jelent

40 feletti duci hölggyel ismerkednék Fejér megyében. Minden privát üzenetre válaszolok!
Parunk ferfitagja igényes ssbbw vagy ussbbw not keres Nyiregyhazan.
Sziasztok! A korábbi keresésünk sikerét megismételve, ismét partnert keresünk cuckold vagy hármas felálláshoz. Macis, duci testalkattal! 30+ korosztály előnyben.
Privátban üzenjetek kérlek.
Korábban is sok levél érkezett, nem tudunk mindenre válaszolni. Ha lemarad a válaszunk, ne vedd magadra, egyszerűen csak nem téged választottunk, vagy nem tudtunk válaszolni. Puszi pacsi
Privátban üzenjetek kérlek.
Korábban is sok levél érkezett, nem tudunk mindenre válaszolni. Ha lemarad a válaszunk, ne vedd magadra, egyszerűen csak nem téged választottunk, vagy nem tudtunk válaszolni. Puszi pacsi
Extrém nagy méretű,200 kg körüli hölgyet keresek hosszú távú kapcsolatra.
Imádom a hatalmas idomokat. Sportos,középkorú férfi vagyok.
Imádom a hatalmas idomokat. Sportos,középkorú férfi vagyok.
Not párt keresek kor alkat nem számít
sziasztok Lányok hőlgyek beszélgetés vagy camozás bármiben benevagyok keresetek nyugotan skype rodger.rodger2
Sziasztok. Hölgyekkel párrokkal ismerkednek. Esztergom Tatabánya BP környéke
Szia! Ha gondolod ismerkedhetünk. Imádom a telt hölgyeket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 30. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Magas sportos férfit keresek!! hamisítatlan SSBBW vagyok. Ha tudjatok mit jelent

Sziasztok Pasi vagyok a párból én is keresnék kövér nőt vagy akár párhóz is csatlakoznék ahol kövér a Nő és szereti a ujjazást vagy a vastag farkincát akár az öklőzést is ki probálná !!! valaki ismerkedne
Szívemből szólták. így van. Meg a puha szép pocik!!!! Azt is szívesen kényeztetném.Ha egyszer találok egy ilyen hölgyet nagyon fogom babusgatni. SSbbw hölgyek főleg Bobby J westley nagyon szépek, kár hogy Magyarországon nincs ennyi nő akinek ilyen alakja van. Emlékszem tíz évre New Yorkban láttam egy ilyen alkatú lányt, miniszoknyában volt. Azok a combok!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz ssbbw lover üzenetére (2021. 01. 30. szombat 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 30. szombat 13:29

Egyetértek molettimádóval. Szerintem is a legizgatóbbak a 150 kg feletti nők.
A hatalmas popsi,óriási,lógós poci,vastag,összeérő comb,nincs ennél gyönyörűbb a világon!
A hatalmas popsi,óriási,lógós poci,vastag,összeérő comb,nincs ennél gyönyörűbb a világon!
Tudom mit jelent. Imádom az ssbbw nőket.Sőt még az ussbbw-ket is.
Szívesen ismerkednék Veled.
Email címem: stones269@citromail.hu. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 30. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen ismerkednék Veled.
Email címem: stones269@citromail.hu. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 30. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, drága, én odavagyok az ilyen hölgyekért, különös tekintettel a hatalmas, nehéz cicikre. Kényeztetném őket állandóan. Megtalálsz itt is, illetve a kebellovag@gmail.com e-mail címen is. Kebelcsókjaim!
Kebellovag (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 30. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Kebellovag (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 30. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)