Sziasztok! Ff tagunk öklözne 120kg feletti hölgyet! Üdv Többi prívátban!
helo csütörtökön ráérek husos puncit puncikat nyalnék fizetnék is érte kor külsö nem számit veszprém környke balaton északi part vagy siofok környéke utazni tudok
Zalából hölgy vagy pár minden jóban bent lennék
Szegeden vagy környékén duci hölgy aki kényeztetésre vágyik?

helo csütörtökön husos puncit nyalnék fizetnék is érte veszprém környéke vagy balaton északi partján
Dupla behatolàsra, szendvics szexre keressek hölgyet,pàrt!! Irj privàtot!
Hatvan és környékéről keresem partnerem.Helyem van.
Sziasztok! 150kg+os holgyet keresek ismerkedni ha van esetleg itt olyan holgy privatban keressen batran

Sziasztok! Állandó haverom keresem. Kölcsönös szopás,simogatás. 13.kerületben élek. 41- éves 173 103 vagyok.
Székesfehérváron 30 éves meleg, passziv, nagyseggű, jól kúrható ducit dugna valaki?
holnap reggel 8:00-9:30 között szopnék Lajosmizsén
helyem van
LENYELEM :P
helyem van
Jövő hét szombaton, azaz Július 31.én ismerkednék lányokkal vagy csatlakoznék párokhoz Győr vagy környékén. 20 éves ápolt srác vagyok. (Minden infó rólam a társkeresői adatlapomon van.)
Érett molett hölgyet párt keresek minden jóra 34 éves kedves diszkrét srác vagyok Zala, Vas, Somogy
helo puncit nyalnék fizetek is érte balaton északi partja vagy veszprém környéke vagy siofok környéke utazni tudok
vasárnap reggel szopnék Lajosmizsén
helyem van
helyem van
holnap délelőtt cumiznék Kecskeméten, helyed legyen
(kocsi is ok)

csütörtökön (07.22.) délelőtt szopnék kecskeméten, helyed legyen

helo csütörtökön egésznap ráérek husos puncit nyalnék kor alkat nem fontos ápoltság igen balaton északi vagy déli partján vagy veszprém környéke
Sziasztok Párommal keresünk egy szimpatikus párt! Közös örömökre. Akár ma is otthonunkban vizespartis nudizás lehetséges.
Nem független, harmincas, igényes, középvezetőként dolgozó pasiként keresek alkalmi, izgalmas kalandot Budapesten vagy Érden, illetve ezek vonzáskörzetében. Előbbi esetben hely kell, utóbbi településen van helyem alkalmanként.
A külső fontos (nem kell topmodell legyél, de légy igényes, dekoratív, egyik sem súly vagy magasság függvénye), életkor másodlagos, ha bevállalós a partner és megfog benne (bennük?) valami. Van tapasztalatom a nálam jóval fiatalabb és érettebb korosztállyal is, illetve többesben, cuckoldban.
Én 174/75 sportos, mások által jónak tartott, férfias, nem szőrtelen pasi vagyok, 18/4 borotvált intimmel. A szexben nagyon nyitott, nagyon sok variáció érdekelhet
Fontos, hogy mivel nem vagyok független, alkalmanként rendelkezem szexre fordítható szabadidővel, de mindent megoldok.
UPDATE: ha lenne biztos partner július 23 péntek, vagy augusztus 2 hétfő napközbenre, lehetőleg hellyel, akkor szabaddá tenném magam egész napra!
A külső fontos (nem kell topmodell legyél, de légy igényes, dekoratív, egyik sem súly vagy magasság függvénye), életkor másodlagos, ha bevállalós a partner és megfog benne (bennük?) valami. Van tapasztalatom a nálam jóval fiatalabb és érettebb korosztállyal is, illetve többesben, cuckoldban.
Én 174/75 sportos, mások által jónak tartott, férfias, nem szőrtelen pasi vagyok, 18/4 borotvált intimmel. A szexben nagyon nyitott, nagyon sok variáció érdekelhet

Fontos, hogy mivel nem vagyok független, alkalmanként rendelkezem szexre fordítható szabadidővel, de mindent megoldok.
UPDATE: ha lenne biztos partner július 23 péntek, vagy augusztus 2 hétfő napközbenre, lehetőleg hellyel, akkor szabaddá tenném magam egész napra!