Mi számít kicsinek?
(Ez egy válasz Tomikha üzenetére (2021. 11. 25. csütörtök 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 25. csütörtök 16:11

sziasztok!Fiatal pár ismerkedne kis intim méretű pasival,vagy párral,ahol a férfi kis intim mérettel rendelkezik.
sziasztok!Fiatal pár ismerkedne kis intim méretű pasival,vagy párral,ahol a férfi kis intim mérettel rendelkezik.
Besegítek telt Hölgy kényeztetésében

Törölt felhasználó (4520452)

Pécsi erősen duci hölgy husi puncijàt kényeztetném, akár viszonzás nélkül is!
Budapesten arányos TELT hölgyet keresek!
Győren keresi partnerét 120 kg passzív bi 40 éves
úr és hölgy társasága is érdekel.
Akár párokhoz is csatlakoznék
úr és hölgy társasága is érdekel.
Akár párokhoz is csatlakoznék
Bács megyében telt nőt keresek akàr párjával. Bisex is lehet
Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. ,Szombathely, Körmend, Zalaegerszeg közelében hölgyet vagy pàrt keresek napközbeni talàlkozàshoz.
Szexre ki éhezett telt hölgyeket kényeztetnék.
Kor nem számít, viszont előny 40 felett.
Kor nem számít, viszont előny 40 felett.

holnap a délelőtti órákban Lajosmizsén cumiznék, popsit nyalnék, hely van
spermát nyelem

spermát nyelem

sziasztok
hölgyet párt keresek pest megyében Monor -Cegléd vonzás körzetében. Kor nem számit.
hölgyet párt keresek pest megyében Monor -Cegléd vonzás körzetében. Kor nem számit.
Szombaton Győrben keresek férfi partnert minden jóra 14 óra után. 20 éves, ápolt, barátságos, uni srác vagyok. Kor, testalkat mindegy. Kapó vagyok az extrémebb, perverzebb dolgokra is. Helyem sajnos nincs, de utazni tudok.
33 éves vidám srácként, keresem pest és vonzáskörzetében érett alkalmi ,vagy hosszú távú szexkapcsolatra/barátság extrákkal. 40 feletti hölgyek társaságát.

Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. Körmend,Szombathely, Zalaegerszeg közelében hölgyet vagy pàrt keresek napközbeni talàlkozàshoz.
Sziasztok!
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Budapesten helyem van.
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Budapesten helyem van.
Nagyon macis, ducist keresek. Passzív, köcsög vagyok!
Most este vagy éjszaka szopnék Bp-en! Meg is baszhatsz, ha akarsz. Kocsidban is jó vagy nálad, parkban, lépcsőházban. Kor, alkat mindegy. Kívánom a faszt!

Sziasztok.Hatvan környékén ismerkednék bbw Hölggyel,Párral(hetero,max enyhe bi) diszkrét kapcsolatra,lehetőleg hosszú távon.Kor nem számít csak intelligencia,ápoltság,higiénia.Privát levelet várok.
Holnap 14 órától Győrben vagy környékén valaki? 20 éves macis biszex srác vagyok, extrém, perverz dolgok is éredekelnek.Helyem nincs, de utazni tudok. Kor, nem, testalkat nem számít!
Győrben szombatra keresek délután 2 után férfi partnert. Mindenre nyitott vagyok, lehet az pl.: közös hoki, szopás, szopatás, szex, cbt..... 20 éves, ápolt, barátságos, enyhén macis srác vagyok. Helyem sajnos nincs! Kor, testalkat mind1
Győrben szombatra keresek délután 2 után férfi partnert. Mindenre nyitott vagyok, lehet az pl.: közös hoki, szopás, szopatás, szex, cbt..... 20 éves, ápolt, barátságos, enyhén macis srác vagyok. Helyem sajnos nincs! Kor, testalkat mind1.