Most hajnalban, 03-04 ora között szopnék Bp-en. Köcsög vagyok!! Népligetnél a kondi gépeknél vagy a kutyaiskola mellett a bokorban. Vagy kocsidban is jó! No duma, jössz...már húzhatod is le a slicced, mehetünk a bokorba térdelek, vagy kocsidban is jó! Akár meg is baszhatsz, ha akarsz. Síkos és tág leszek. Kor, alkat mindegy! Köcsög vagyok!! Kívánom a faszt!! Írj és megbeszéljük, pontosan hol és mikor! Ducis, nagyon kövér is ok!!!
sziasztok! Duci hölgytagú pár keress kisebb farkú hellyel rendelkező hetero pasit! Max. 15 cm farok! Szeress nyalni!!!kép szükséges
Telt nagymellű nőkkel ismerkednék.
A környékemen duci 120kg feletti hölgyet keresnék aki vágyik
a szexuálisan kielégülésre.
A kor nem számít.
Lényeg hogy az élvezetes nemi kapcsolatunk élvezze.
a szexuálisan kielégülésre.
A kor nem számít.
Lényeg hogy az élvezetes nemi kapcsolatunk élvezze.
Szia engem Érdekelsz.
(Ez egy válasz csoki43 üzenetére (2022. 02. 17. csütörtök 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 17. csütörtök 07:49

Sziasztok! Erősen duci (ssbbw) vagyok.Partnert keresek Dél-Dunántúlról . egy potens,kellemes méretű 35 feletti férfit,akit nem a kiváncsiság hajt hanem a vonzódás a nagydarab nőkhöz)
női rucis szörtelen. fiu. vagyok szopnék kövér embert
Van nagyon duci fiú Pest megye déli részén?
Sziasztok! Erősen duci (ssbbw) vagyok.Partnert keresek Dél-Dunántúlról . egy potens,kellemes méretű 35 feletti férfit,akit nem a kiváncsiság hajt hanem a vonzódás a nagydarab nőkhöz)
Sziasztok. Helyen ugyan nincs de bejelentkeznék eme nemes feladatra. Írj priv ha ok.
(Ez egy válasz Ducipunci üzenetére (2022. 02. 16. szerda 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 16. szerda 06:58

Sziasztok! Duci hölgytagú miskolci pár keres kisebb intimmel/ max.15 cm/ nyalni szerető pasit! Hellyel rendelkezők elönybe! Csak heteró pasik jelentkezését várjuk!
Sziasztok! Duci hölgytagú miskolci pár keres kisebb intimmel/ max.15 cm/ nyalni szerető pasit! Hellyel rendelkezők elönybe! Csak heteró pasik jelentkezését várjuk!
Nem vagyok kövér, de szeretem ha orálisan kényeztetnek.
Esetleg erre van itt hölgy?
Viszonzom.
Esetleg erre van itt hölgy?
Viszonzom.

Bbw , ssbbw , nőt keresem Nyiregyházán
Senki nincs? Szopok. Szoptatok. Baszhato is vagyok. Bp-en belül házhoz is mehetek bkk-val. Ingyenes szex!! Senki nem akar egy forró éjszakát most?
Most éjszaka ducis, nagyon macis (100-040kg)-os pasival szexelnék Budapesten! Házhoz is mehetek, kocsidban is jó! Meztelenül is lefekhetünk nálad. Írj privit és tali ma éjszaka!
Szia!
Nagyon igaz, amit írtál! Sokan azt hiszik, hogy agyon élveztetik, de ez nem csak erről szól! Egyébként, a cuckold nagyon izgató!
További sok sikert kívánunk!
Nagyon igaz, amit írtál! Sokan azt hiszik, hogy agyon élveztetik, de ez nem csak erről szól! Egyébként, a cuckold nagyon izgató!
További sok sikert kívánunk!
Érett molett párt keresek kukkolásra 11 kerületbe minden jóra. 35 éves diszkrét kedves srác vagyok
Szerény, ápolt hölgyet keresek titkos kapcsolathoz akinek vannak elképzelései fantáziálásai vágyai a szex területén, új dolgokat szeretne kipróbálni. Vagy nem működik a szexuális élete, elhanyagolja a párja. Nem kapja meg a megfelelő odafigyelést, gyengédséget. A család vagy az egzisztencia miatt azonban nem tud, illetve nem akar ezen változtatni, viszont szeretne néhány kellemes órát eltölteni. Esetleg független és nem akar elköteleződni.
Keresem az dundi sexpartnerem. Ha magányos vagy írj. Csók.
Sziasztok! Miskolci extraduci hölgytagú pár keres kisebb farkú/max.15 cm/ hetero pasit!
Sziasztok Zoli vagyok...szívesen taliznék veletek
(Ez egy válasz Lucsidum üzenetére (2022. 02. 03. csütörtök 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 03. csütörtök 19:38

ssbbw hölgy és sportos alkatú párja keres jó méretekkel megáldott férfit, hármas huncutkodásra.