Telt sexpartnerem keresem. Lány anyuka magányos hőlgy személyében.
Sziasztok! Bp-i vagy Pest megyei hölgyet vagy párt keresek. Ápolt, igényes, de nem független, mások által jó pasinak tartott harmincas férfi vagyok 18/4 intimmel. Hely kell, autó van, mobil vagyok. Képeim itt is vannak fent, kapcsolataimnak. Én sportos alkatú vagyok, de imádom a telt, kerek formákat.
Kedves intelligens srác vagyok, szívesen kenyeztetnék telt hölgyet nyíregyházán
Szia. Én extramolett nőt keresek. email: chayton1983@gmail.com
(Ez egy válasz csoki43 üzenetére (2022. 03. 20. vasárnap 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 20. vasárnap 07:51

Sziasztok! Erősen duci (ssbbw) vagyok.Partnert keresek Dél-Dunántúlról . egy potens,kellemes méretű 35 feletti férfit,akit nem a kiváncsiság hajt hanem a vonzódás a nagydarab nőkhöz)
Sziasztok! Erősen duci (ssbbw) vagyok.Partnert keresek Dél-Dunántúlról . egy potens,kellemes méretű 35 feletti férfit,akit nem a kiváncsiság hajt hanem a vonzódás a nagydarab nőkhöz)
Zalából érett molett hölgyet párt keresek
Duci sexi anyukát elhanyagolt hőlgyet esetleg párt keresek minden főldi jóra hosszú távon
Sziasztok! Duci imádó pasit keresek Zala megyéből,légy potens és méretes
sziasztok! Duci hölgytagú pár keres miskolc környékéről hellyel rendelkező kisebb farkú / max.15cm/ pasit! Intelligens HETERO pasik levelét várjuk! Kapcsolatra jelöléssel nem foglalkozunk!
Keresek hölgyet nyiregyen

Kövér mackós fiatal srácot ,lányt dugnék. 35 éves srác vagyok.
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Nőt párt keresünk lányos játékokra kor alkat nem számít
Miskolc környékén keresek dagi mackós pasit. 100kg+. Hetero/bi kíváncsi is érdekel. Szopok és dughatsz is. Viszonzast nem várok.
duci,kövér,hölgyet,párt keresek,hosszú távú kapcsolatra!,..,kor nem számít!!
SSBBW-t keresem Nyiregyhazan ill kornyeken. Potens igenyes pasi vagyok
.
.
Kövéret keresek!! Most éjszaka, 01 óra után vagy hajnalban, 03-04 ora között szopnék Bp-en. Köcsög vagyok!! Népligetnél a kondi gépeknél vagy a kutyaiskola mellett a bokorban. Vagy kocsidban is jó! No duma, jössz...már húzhatod is le a slicced, mehetünk a bokorba térdelek, vagy kocsidban is jó! Akár meg is baszhatsz, ha akarsz. Síkos és tág leszek. Kor, alkat mindegy! Köcsög vagyok!! Kívánom a faszt!! Írj és megbeszéljük, pontosan hol és mikor!
Szolnokon vagy környékén keresek nöt vagy párt.
Most hajnalban, 03-04 ora között szopnék Bp-en. Köcsög vagyok!! Népligetnél a kondi gépeknél vagy a kutyaiskola mellett a bokorban. Vagy kocsidban is jó! No duma, jössz...már húzhatod is le a slicced, mehetünk a bokorba térdelek, vagy kocsidban is jó! Akár meg is baszhatsz, ha akarsz. Síkos és tág leszek. Kor, alkat mindegy! Köcsög vagyok!! Kívánom a faszt!! Írj és megbeszéljük, pontosan hol és mikor! Ducis, nagyon kövér is ok!!!
sziasztok! Duci hölgytagú pár keress kisebb farkú hellyel rendelkező hetero pasit! Max. 15 cm farok! Szeress nyalni!!!kép szükséges