Szívesen mennék ha persze még felelek. 31 éves férfi vagyok. 19/5 borotvált intimmel.
(Ez egy válasz csoki43 üzenetére (2022. 06. 05. vasárnap 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 05. vasárnap 10:22

Sziasztok! Erősen duci (ssbbw) vagyok.Partnert keresek Dél-Dunántúlról . egy potens,kellemes méretű 35 feletti férfit,akit nem a kiváncsiság hajt hanem a vonzódás a nagydarab nőkhöz)
engem érdekelnétek
(Ez egy válasz kazári üzenetére (2022. 05. 31. kedd 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Csepeli hölgyet keresek
Sziasztok! Erősen duci (ssbbw) vagyok.Partnert keresek Dél-Dunántúlról . egy potens,kellemes méretű 35 feletti férfit,akit nem a kiváncsiság hajt hanem a vonzódás a nagydarab nőkhöz)
extraduci csajt ,nőt keresek a 8-ker ből!,..,hosszú távra!!,...,írj privátban!!
Sziasztok! Borsodban keresnénk duci hölgyet, akit lehet kényeztetni!
Sziasztok.Gyöngyös,Hatvan környékén ismerkednék bbw hölggyel,párral diszkréten titkos kapcsolatra és lehetőleg hosszútávon.Kor nem számít,kedvelem az idősebb korosztályt,ami fontos az az ápoltság.
XXI.ker hölgyet kényeztetnék
Párt keresek, ki néha ágyába fogadna, vagy ágyamba bújna, vagy bárhogy ismerkedhetnénk, teljesen testközelből. . .
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit, pasikat vagy párt szexuális életünk szinesitésére. Nyíregyházán vagy nem túl messze. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz. Júliusban Miskolctapolcán leszünk egy hétig.
Not parz keresek kor alkat nem számít
Sziasztok!
Békés megyei duci hölgyet kényeztetnék!
Békés megyei duci hölgyet kényeztetnék!
50+ párt élöben végignéznék....
A környékemen keresem azt a hölgyet, aki itt keresett
kitartó férfit aki imádja a nagy idomokat.
Köszönöm.
kitartó férfit aki imádja a nagy idomokat.
Köszönöm.
Humoros bpi telt párként keresünk a hölgy tag részére egy 3. beszálló potens méretes nagyfarkú pasit (19+) 25-45 év között aki független és imádja a nagy cicit, popsit, és ha van mit fogni egy nőn.
SZIASZTOK,
ÉRDEKELNE A DOLOG 46 ÉVES MACKÓS VAGYOK. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 19. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 19. csütörtök 11:18
ÉRDEKELNE A DOLOG 46 ÉVES MACKÓS VAGYOK. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 19. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4174592)

Nőt párt ffit keresunk kor alkat mem számít
Örömel csatlakoznék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 19. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 19. csütörtök 11:18
Törölt felhasználó (4174592)

Nőt párt ffit keresunk kor alkat mem számít
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit, pasikat vagy párt szexuális életünk szinesitésére. Nyíregyházán vagy nem túl messze. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz. Júliusban Miskolctapolcán leszünk egy hétig.
Hajdu Biharba duci párt, nöt keresek