Strapon kedvelő hölgyet keresek! priviben...
Sziasztok!

Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit, pasikat vagy párt szexuális életünk szinesitésére. Júliusban Miskolctapolcán leszünk egy hétig. Hely nékünk nem megoldott.
Sziasztok
Én egy 37 éves tetovált srác vagyok Várpalotáról! Lányokat, párokat keresek minden jóra! Csak hetero alapon! Fogadni tudok de bizonyos távon utazni is!Miden jóság érdekel!
Több tetoválás, szakál, kék szem, rövid haj, pocak akad!
Én egy 37 éves tetovált srác vagyok Várpalotáról! Lányokat, párokat keresek minden jóra! Csak hetero alapon! Fogadni tudok de bizonyos távon utazni is!Miden jóság érdekel!
Több tetoválás, szakál, kék szem, rövid haj, pocak akad!
196cm magas sportos igényes pasi keres NÖT , PÁRT ma napkozben.
Hely van
NYIREGYHÁZA
Hely van
NYIREGYHÁZA
Szia. En szívesen benne lennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 25. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 25. szombat 14:29

Törölt felhasználó (4564862)

Nagyon kövér hapit szopnék, szexelnék vele Budapesten! (110kg-160kg közöttit). Vagy parkban, vagy el is vihetsz magadhoz. (meztelenül, tapi, seggnyalás, smárolás, szopás, dugás, ujjazás..stb, semmi nem közelező, azt csináljuk, amit szeretnél). Privit írj és tali!
Budapesti hellyel rendelkező BBW hölgyet keresnék hosszú távra.
Sziasztok! Miskolcon keresünk ápolt hetero férfit kisebb max.15 cm intimmel! Mi egy 40-es duci hölgytaggal rendelkező pár vagyunk! Kapcsolatra jelöléssel nem foglalkozunk, s csak a feltételnek megfelelő pasikkal váltunk üzenetet.Olyan pasi se irjon aki heteronak tartja magát, tegnap meg még pasit keresett szopni! Csak hétvégén érünk rá, s nincs helyünk!
Kecskeméti, lajosmizsei pasikat cumiznék, legyen helyed vagy ismerj búvóhelyet smile vagy Kecskemét Lajosmizse környékén autóban, eldugott helyen szopnék, le is nyelem ha úgy van :P
Szia Én szívesen kényeztetnélek. Email címem zsolt.toth31@gmail.com
(Ez egy válasz csoki43 üzenetére (2022. 06. 05. vasárnap 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 05. vasárnap 10:22

Sziasztok! Erősen duci (ssbbw) vagyok.Partnert keresek Dél-Dunántúlról . egy potens,kellemes méretű 35 feletti férfit,akit nem a kiváncsiság hajt hanem a vonzódás a nagydarab nőkhöz)
Sziasztok! Miskolcon keresünk ápolt hetero férfit kisebb max.15 cm intimmel! Mi egy 40-es duci hölgytaggal rendelkező pár vagyunk! Kapcsolatra jelöléssel nem foglalkozunk, s csak a feltételnek megfelelő pasikkal váltunk üzenetet.Olyan pasi se irjon aki heteronak tartja magát, tegnap meg még pasit keresett szopni!
Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok.szintén diszkrét párt keresek.kiszeretném emelni nem üriteni szeretnék!! Ojan párt keresek akik értékelik az izgalmat amit 3szex tud adni finom es szmvedéjes szexet keresek.persze nem azonalra ! Inkáb idöseb házaspárt keresek akik értékelik a tapasztalatot és tudgyák hogy mit akarnak! Magukat párnak kiado hoki bajnokok .és pénzért kefélö párok hanyagojanak!! Heves Nográd Pest megyében keresek.privát levelet várok
Extrém méretű,200 kg körüli ápolt hölgyet keresek. A hatalmas méretű nők a zsánereim. Sportos,fiatalos 50-es férfi vagyok. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.
NYIREGYHAZAN keresek 150-200kg hölgyet.
Sziasztok! Igencsak duci vagyok. Egy 185 cm feletti, sportos, 35-40 körülő , kellemes méretű, ápolt, intelligens partnert keresek.
Nőt párt bi ffit keresek kor alkat nem számít
sziasztok
duci kövér hölgytagú párral vagy csak hölggyel ismerkednék pest megyében.
duci kövér hölgytagú párral vagy csak hölggyel ismerkednék pest megyében.
Sziasztok! Siófoki 40 és 60 év közötti hölgyet keresek szexkapcsira! Én 38 éves vagyok! Írj privátban!
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár, hely van
Fejér megyében?