+60+70-es duci csajokat keresek!!,,....,hosszú távra!!,...,keress privátban!
Ma éjszaka szopnék nagyon kövér pasit. (110-140kg). Nagyvárad Térnél vagyok. Autódban is ok. Vagy nálad is, meztelenül.
Nőt párt keresek kor alkat nem számít szeress szopni imadok nyalni ffit is keresek
Ma éjszaka szopnék nagyon kövér pasit. Nagyvárad Térnél vagyok. Autódban is ok.
Sziasztok. 41 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környékén.
Kaposvár-Dombóvár-Balaton között lánnyal, nővel ismerkednék.
Ápolt 40es független férfi vagyok.
Ápolt 40es független férfi vagyok.
Extrém nagy, 200 kg körüli társamat keresem ápolt,intelligens hölgy személyében. A hatalmas méreteket kedvelő sportos férfi vagyok.
Keresek ma délután, barátkozás, szex céljából egy macis, nagyon ducis pasit. 100-140kg közöttit. Sétálás, sörözés, haverkodás, szex. Privit írj és tali!
Nagyon macisat keresek most éjszakára! Házhoz is tudok menni.
Extrém nagy méretű, 200 kg körüli ápolt hölgyet keresek. A hatalmas idomokért rajongó sportos férfi vagyok. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.
Not párt keresek kor alkat nem számít
Pécs és kki hölgyet keresek kor alkat mindegy csak normális légy
Sziasztok, Pécs és kki molett idős nőt keresek,vagy párt ahol a pasinak már nem ál
Sziasztok! Duci hölgytagú miskolci pár keres 3-nak pasit! Csak kis farkú max.15 cm nyalni szerető képpel rendelkező pasik írjanak! Helyünk nincs utazni tudunk! Korhatár:25-50 év között!
Nőt párt keresek kor alkat nem számít nagymacko vagyok
Senki nincs?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 03. szombat 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 03. szombat 20:49
Törölt felhasználó (4564862)

Ma éjszaka szexelnék nagyon macis pasival. Házhoz is mehetek. Budapest.
Szép estét
és olyan pasival aki igen is találkozna?
olyannal?
(Ez egy válasz Honey honey üzenetére (2022. 09. 03. szombat 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 03. szombat 21:21

Bocsáss meg, de nem bírom ki nevetés nélkül! 2,5 hònap levelezés után nem sikerült veled talizni.
Bocsáss meg, de nem bírom ki nevetés nélkül! 2,5 hònap levelezés után nem sikerült veled talizni.
(Ez egy válasz Andras1988 üzenetére (2022. 08. 28. vasárnap 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 28. vasárnap 00:27

Sziasztok
30-as magas sportos férfi vagyok, aki odavan a duci nőkért
Nagyon szeretnék ismerkedni, helyem van, utazni tudok.
30-as magas sportos férfi vagyok, aki odavan a duci nőkért
Nagyon szeretnék ismerkedni, helyem van, utazni tudok.
Ma éjszaka szexelnék nagyon macis pasival. Házhoz is mehetek. Budapest.
Nőt párt keresek kor alkat nem számít