Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Én keresek duci hölgyet sexkapcsolatra hosszú távon. Bizalommal és testi lelki örömöket adni. Írj. Te is igényled a szex örömeit.
Sziasztok ! Szívesen kipróbálnék egy “húsosabb” hölgyet aki ilyen paraméterekkel rendelkezik . Természetesen +- kilóg már teljesen mindegy. Én egy ápolt , igényes 45 éves férfi vagyok . Nem független de a párom tudtával történne .
Sziasztok! 30 as telt alkatú pár, hasonló alkatú párokkal ismerkedne, akár idősebbekkel is.
Székesfehérvár és környékén ma 02.17 18:00tól kalandot keresek.
Exra kövér nöt & párt is keresek tartalmas sex kapcsra Bp s környékén
Extrém kövér, 160 kg+-os hölgyet keresek. A hatalmas idomokat imádó sportos férfi vagyok. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.
Sziasztok! 16-án, csütörtök délután dugna valaki(k) egy kövér szőrös férfi segget Csepelen? Csak dugás! Üdv.
Szia.
Én szivesen nyalnám!! Vegyétek fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket! (Ez egy válasz Ducipunci üzenetére (2023. 02. 04. szombat 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 04. szombat 07:59
Én szivesen nyalnám!! Vegyétek fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket! (Ez egy válasz Ducipunci üzenetére (2023. 02. 04. szombat 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Miskolc környéki pasi aki szívesen kényeztetne egy duci feleséget a férjjel közösen? Helyünk sajnos nincs!
Hatalmas popsit nyalnék....puncit pisilésig....perverzeket keresek
Imadok dugno nyalni nőt párt keresek kor alkat nem számít
Zalaegerszegen időseb telt hölgyet nyalnék. Privátban keres.
Sziasztok! Miskolc környéki pasi aki szívesen kényeztetne egy duci feleséget a férjjel közösen? Helyünk sajnos nincs!
Rendkívül kövér nőket imádó férfi vagyok. 200 kg körüli társat keresek. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.
Not párt ffit keresek játékokra kor alkat nem számít
Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék kor alkat nem számít Zala Vas megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok.
Extrém nagy méretű,200 kg körüli hölgyet keresek,akivel örömet tudnánk szerezni egymásnak.Normál alkatú férfi vagyok,rajongok az óriási idomokért.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
A közelembe keresek telt hölgyet kényeztetés céljából.
A közelség azért lenne fontos, hogy akár rendszeres lehessen.
Akár párhoz is be szálnék, még a házibarát szerep is alkalmas.
A közelség azért lenne fontos, hogy akár rendszeres lehessen.
Akár párhoz is be szálnék, még a házibarát szerep is alkalmas.
Extrém nagy méretű,200 kg körüli kedvesemet keresem.