Pécs és környékén valaki(k)??
Sziasztok. 42 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környékén, valamint Burgerland tartományból, Oberwart és környékén,
Rendkívül kövér, 180-200 kg körüli nővel ismerkednék. Bármilyen kapcsolat érdekel. Imádom az óriási idomokat. Normál alkatú,intelligens férfi vagyok.
Sziasztok,
Budapesten a mai napon párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran. Viberem van.
Budapesten a mai napon párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran. Viberem van.
Sziasztok. Extrán duci párhoz szívesen csatlakoznék.
Sziasztok, kaposvár - dombóvár vonalon szopnék, nyelem a cuccot, nagyon kívánom.
Szolgat keresek kor alkat nem szamit arlo
+50+60+70-es duci ,(+100kg)hölgyet kényeztetnék hosszú távon,diszkréten!! Keress privátban!!
sziasztok Duci csajal páral ismerkednék. akkár durva szexre is
Pécs és környékén valaki??
Csepelszigeten keresek 110kg fölötti nöt&párt a hölgy örömére sexre. Nagy széles csipö nagyobbacska popsi pocika mind az esetem.
Budapesten hölgyet keresek kortól függetlenül .Bejönnek a nagy idomok is. Én: 173/88
Pécs és környéke ma valaki(k)?
Békés megyei nyalni valót keresek....
Nagyon is bármikor, szuper párosítás.
(Ez egy válasz Lacimaci6468 üzenetére (2023. 09. 13. szerda 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Extrém kövér nőket imádó férfi vagyok. Keresek 160 kg feletti,ápolt,kedves hölgyet felső súlyhatár nélkül.
Használható 60+os feleségeket keresek,légy kövér 100+os 120mb stb...és merj tel számot adni.Baranya,Tolna
Október végén néhány napot Keszthelyen töltünk egy wellness szállodában.
Bp.-en kényesztetnék elhanyagolt nőket!!!

ssbbw lover

sanik
Ruby