Olyan hölgyet keresek akinek hatalmas nagy lógós mellei vannak,és élvezi ha hosszasan kényeztetik őket. Ha esetleg szoptatnál.az csak hab a tortán.
Normális életvitelü,lemtudó,káros szenvedélyektől mentes pasi vagyok.
Bp,Dél- buda.
Minden megoldás érdekel!
Normális életvitelü,lemtudó,káros szenvedélyektől mentes pasi vagyok.
Bp,Dél- buda.
Minden megoldás érdekel!
Álmom a duci nagy popójú NŐ ! Pápa-és bárhonnét....
két 105 kg idős nő keres extra potens férfiket
Sziasztok lányok hőlgyek.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak vagy beszélnélgetnél. Akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
nem a sulyod a fontás számomra hanem a kisugárzásod..irj és szimpatia esetén találkozzunk
Idősebb nagy mellű 120D Mb 120 kg nem borotvált,akár nem független is csak helyed legyen.Pécs+100Km,persze adj tel számot a mielőbbi komunikáció érdekébe.De akár pár is lehet,mindent meghalgatok
Nőt párt keresek kor.alkat nem.szamit szersd q hosszú elojatekot
Budapesten hőlgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényesztetést!!!
Duci csajal ismerkednék.Akki szereti a ökköl szexet
Duci csajszit kényeztetnék Szfvár és környékén.
Extrém kövér nőt keresek,200 kg felettit. Bármilyen kapcsolat érdekel. Normál alkatú, intelligens férfi vagyok.
34 éves sportos alkat kisseb intimmel, idősebb párhoz csatlakozna mind két fél örömére Budapest 3.kerületének vonzáskörzetében. Szeretném megélni a többes élvezetet csipetnyi biszexualitással fűszerezve!
A pár hölgy tagja lehetőleg legyen husi, molett, duci!
Helyem nincs. Délelőtti órákban vagyok többnyire szabad.
Szóló férfiak nem érdekelnek!!!
A pár hölgy tagja lehetőleg legyen husi, molett, duci!
Helyem nincs. Délelőtti órákban vagyok többnyire szabad.
Szóló férfiak nem érdekelnek!!!
Igényes , sportos de azért kis apatest bejátszik , 45 éves férfi ismerkedne szexuális kapcsolat céljából kövér akár extrém kövér hölggyel . Diszkrét vagyok , párom is van de elég szabadjára engedjük egymást szex terén. Helyesnek mondott férfi vagyok , persze ez teljesen relatív.
mackós srác kb 11es farokkal ismerkedne
Sziasztok..Nyíregyhazi magányos egyedülálló hölgyet keresek kölcsönös örörmszerzes céljabol...
Irtam privátba várom pozitiv válaszod.
(Ez egy válasz Lucsidum üzenetére (2024. 01. 11. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 11. csütörtök 14:44

Állandó szexpartnert keresek Egerben egy független, potens férfi személyében. Helyed legyen, időnként nekem is van. Mielőtt írsz kérlek nézd meg az adatlapomat.
Állandó szexpartnert keresek Egerben egy független, potens férfi személyében. Helyed legyen, időnként nekem is van. Mielőtt írsz kérlek nézd meg az adatlapomat.
Erotikusan felfűtött hölgy vagy, kényeztetésre vágysz? Szeretet is fontos és van helyed Budapesten? Lehetsz domináns vagy sub (nemfeltétlen BDSM) - és a másik vágyait lesem. Dolgoztathatsz is, vagy én téged, lényeg az egymásra hangoltság, rövid vagy hoszsú távon. Tehát ha csak kisülnél ez is oké, többet nem ltjuk egymást, de szívesen vagyok hosszabb távon ismerkedős, akkor is ha falod egymás után a pasikat, akkor is ha csak falnád és ebben kell segítség.
biszexre nyitott vagyok ha ez érdekel.
Titkos vágyaid ha csak elmondani akarod...
Ha csak nézni akarod...
Ha még bizonytalan vagy...
Ha előtte ismerkednél, és nem akarsz azonnal belevágni...
Keress!
biszexre nyitott vagyok ha ez érdekel.
Titkos vágyaid ha csak elmondani akarod...
Ha csak nézni akarod...
Ha még bizonytalan vagy...
Ha előtte ismerkednél, és nem akarsz azonnal belevágni...
Keress!
Miskolcon telt kisfarkú úr lenne?Kényeztetném!!!
Budapesten keresek duci hölgyet, kor nem számít, élvezzük egymás társaságát. Én 173/85