Budapesten keresek hölgyet, kor alkat nem számít. 173/85. Akár állandó, vagy alkalmi.
Rendkívül kövér, 200 kg körüli hölgyet keresek,akinek minden vágyát teljesíthetném. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.Sportos, középkorú férfi.
Sziasztok!
Párokhoz,nőkhöz csatlakoznék.
Szeretem a szex minden formáját, benne vagyok minden fantázia dús szexben is. Imádok kényesztetni ,szeretem az összes pózt. Kedvencek elől nyakban a láb, kutyapóz.
Hely: Szegeden 9-11 óráig minden szerdán. Helyem van.
Rólama: Barátságos, magamra igényes 36 éves férfi vagyok, 180cm magas,90kg sportos alkat,barna haj. Eléggé potens vagyok ha lehetne a nap 24 órájában is készenléti állapotban a szerszámom
Párokhoz,nőkhöz csatlakoznék.
Szeretem a szex minden formáját, benne vagyok minden fantázia dús szexben is. Imádok kényesztetni ,szeretem az összes pózt. Kedvencek elől nyakban a láb, kutyapóz.
Hely: Szegeden 9-11 óráig minden szerdán. Helyem van.
Rólama: Barátságos, magamra igényes 36 éves férfi vagyok, 180cm magas,90kg sportos alkat,barna haj. Eléggé potens vagyok ha lehetne a nap 24 órájában is készenléti állapotban a szerszámom
tojások meg tele
Sziasztok mi párként jó husos hőlgytagal keresünk egy helyell rendelkező pasikból álló baráti társaságot sok sok pasi 1 lány felállás. Ha vagytok vagy van pár haverod a dologra akkor írj/írjatok privátba.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Májusban Sátoraljaújhelyen leszünk pár napot. Ismerkednénk helyel rendelkező fogadni tudó pasival vagy páral nővel. Szexuális életünk szinesitésére.
Sziasztok szép napot mindenkinek! Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt kor alkat nem számit utazni tudok! Diszkrét srác vagyok!

Maci lányt keresek,ha nincs jó az anyuka,ha az sincs jó lesz a nagymama.Pécs+50km
Ilyen hölgyet vagy párt keresek Szolnokon vagy környékén irj privátba
Idős nagy logó mellű dus szőrzetű hölgyet vagy ilyen párt keresek.Pécs
Sziasztok! Kisebb farkú pasi Miskolcon, duci feleség kényeztetésére?
Gyere.
(Ez egy válasz kövér legyen üzenetére (2025. 04. 07. hétfő 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Minnél kővérebb annál jobb hölgy vagy pár
Ma este jó faszú férfinak szopnék. Szeretek hosszan szopni, golyót nyalni, torkozni. A gecit szeretem arcra vagy szájba kapni.Hely van, bp 10 ker.
Kalandoznék Holnap szerda ráérő pár hölgy??? Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
hust a husba
Idős kővér hölgyet vagy párt keresnék.Pécs
Sziasztok Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt De utazok is!! Kor,Alkat Nem számit

Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Májusban Sátoraljaújhelyen leszünk pár napot. Ismerkednénk helyel rendelkező fogadni tudó pasival, párral, nővel. Szexuális életünk szinesitésére.
Budapesten keresek csajt/női partnert!
Nincs felső korhatár!
A külső sem fontos, csak legyél ápolt!
Több infó adatlapomon, képek is vannak, de csak ismerősök láthatják természetesen!