Keresnénk azt a hölgyet aki mindkét félt kényeztetné,légy molett duci nagy mellű nem borotvált és merj tel számot adni.Köszi!
Szia!
Írtam Neked privát üzenetet. (Ez egy válasz BBWsub üzenetére (2025. 12. 01. hétfő 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 01. hétfő 19:31
Írtam Neked privát üzenetet. (Ez egy válasz BBWsub üzenetére (2025. 12. 01. hétfő 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
165 cm magas, 130 kg-os fiatal nő vagyok. Szeretem ha megaláznak és kihasználják a testem, ha kurvaként kezelnek engem. Szivesen lennék valaki kurvája. Nem számít hogy nézel ki, vagy hány éves vagy ha kurvaként kezelsz.
Szia! Sanszos, hogy egymást keressük. Akár ki is deríthetnénk. 35 éves, kiolthatatlan dughatnékkal rendelkező férfi vagyok, aki nemigazán találja azt a nőt, akivel kiélheti önmagát. Talán te vagy az, talán nem, ki tudja...
(Ez egy válasz BBWsub üzenetére (2025. 12. 01. hétfő 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 01. hétfő 19:31
165 cm magas, 130 kg-os fiatal nő vagyok. Szeretem ha megaláznak és kihasználják a testem, ha kurvaként kezelnek engem. Szivesen lennék valaki kurvája. Nem számít hogy nézel ki, vagy hány éves vagy ha kurvaként kezelsz.
Sziasztok Hölgyekel
camozás beszélgetés maszti
Izgat a duci, szőrös. Mindenben benne vagyok.
camozás beszélgetés maszti
Izgat a duci, szőrös. Mindenben benne vagyok.
Elhanyagolt feleséget vagy nőt kényeztetnék!!!!
Sziasztok!Passzív, sub, köcsög vagyok. Most éjszaka tali? Kor,alkat mindegy. Lenyelem. Kocsidban is ok. NAGYKŐRÖS
Ha szeretnéd hogy a feleséged, barátnőd hetente 1-2 alkalommal megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt, macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, akár előtted , közösen vagy nélküled, akkor írj rám. Diszkréció adott és elvárt. Fotóim ,vidijeim vannak fent. Kezdő vagyok.Köszi!
Sziasztok!
Ózd és környékén keresek magányos elhanyagolt hölgy partnert vágyaink közös megélésére, akkk szeretik ha hosszasan szeretik az orális játékokat és dominánsak.
Diszkréció adott illetve hellyel is rendelkezem.
Ózd és környékén keresek magányos elhanyagolt hölgy partnert vágyaink közös megélésére, akkk szeretik ha hosszasan szeretik az orális játékokat és dominánsak.
Hol Vagytok Duci csajszik!!!!
Roma faszi szivesen beszálna duci párhoz vagy hölgyet kényesztetne!
38 vagyok, Komárom-Esztergom megye Oroszlány 80 km-es körzetéből keresnék hölgyet, aki szereti a 120 kiló körüli férfiakat.
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Légy 120kiló 120d mellbőségű nem borotvált akár nem független,a kor mindegy.Baranya Tolna vármegye
Sziasztok!
Sziasztok! Olyan hölgyet keresek aki 120 fölötti pervez! Pusz
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km korzeteben
Sziasztok. Ma és holnap kölcsönös hoki szopás Dunaújváros?
Sziasztok kimondottan duci hölgyek ismerkednék kényeztetnék 18-70 év között vagy idősebb duci párhoz csatlakoznék. Hétfő délután 18,19,20,21, kerületben vagy Érden vagy Gyálon. Privátba írjatok
Légy 121kiló,120d mellekkel nagy szőrő pinával,Pécs és környéki,lehetsz nem független is

ssbbw lover

MetalHead666