Megcsalt a feleségem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 17 18 19 20 21
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#49   2017. 11. 29. szerda 23:35
X Törölt felhasználó (946861)
Akkor még mindig az a kérdés te mit szeretnél? Én továbbra is amellett vagyok leülni és megbeszélni.
A kamu emailre pedig annyit, azt mondtad vkit elküldtél aki látta őket. Nos akkor ő lesz hős, aki a te jó barátod és megpróbálja lekoptatni az ex rajongót. Az pedig hogy megcsal nem gondolom, hogy csak a te hibád. De azért kíváncsi lennék mi lenne a magyarázat. Mert bár mindenhez két ember kell, ha valami bajom van előbb otthon próbálok neki ugrani és helyre tenni, amit lehet s nem máshol, máshogyan... Főleg úgy, hogy mindig minden kiderül. Így meg elszállt a bizalom és csalódást okozott. :\
(Ez egy válasz Bauhaus üzenetére (2017. 11. 29. szerda 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 29. szerda 20:38
Érdekes ám hogy a szex az teljesen rendben van köztünk.Ma pl az pasija kért tőle egy szívességet (ami pénzmozgással is járt volna) és lepattant a feleségemről, söt elmondta nekem, hogy mekkora idióta ez az ürge és nyilván még csak kölcsönbe sem ad neki néhány napra sem. (nem sok pénzröl vlt szó, és biztos visszakapta volna) Ti. a pasija egy volt középiskolás osztálytársa. Arra is gondoltam, hogy ez csak szex köztük, bár nem tudom mit nem kap meg tőlem, mert elég változatos vagyok és sok új dolgot próbálunk ráadásul a mennyiség sem lehet gond smile . Pl legutóbb popós dolgok voltak kamerával felvéve és nagyon tetszett neki, bár letörölte. Most még gyüjtöm az adatokat (itthon diktafonmódban hagyott mobillal). A műltkor egész érdekeseket vett fel, sokszor még a pasija hangját is lehetett érteni, tehát olcsó és ó a módszer smile
#48   2017. 11. 29. szerda 20:38
Bauhaus Bauhaus
Érdekes ám hogy a szex az teljesen rendben van köztünk.Ma pl az pasija kért tőle egy szívességet (ami pénzmozgással is járt volna) és lepattant a feleségemről, söt elmondta nekem, hogy mekkora idióta ez az ürge és nyilván még csak kölcsönbe sem ad neki néhány napra sem. (nem sok pénzröl vlt szó, és biztos visszakapta volna) Ti. a pasija egy volt középiskolás osztálytársa. Arra is gondoltam, hogy ez csak szex köztük, bár nem tudom mit nem kap meg tőlem, mert elég változatos vagyok és sok új dolgot próbálunk ráadásul a mennyiség sem lehet gond smile . Pl legutóbb popós dolgok voltak kamerával felvéve és nagyon tetszett neki, bár letörölte. Most még gyüjtöm az adatokat (itthon diktafonmódban hagyott mobillal). A műltkor egész érdekeseket vett fel, sokszor még a pasija hangját is lehetett érteni, tehát olcsó és ó a módszer smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 29. szerda 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1306432)
2017. 11. 29. szerda 05:59
Lehet. Igazából nagyon hamar ki sakkozzák hogy te vagy az. Ha már pancsernak tituláltak a feleséged erzelmei más iranyba terelődtek. Én vegig jártam ezt a hajót. Most külön életem van. Ha nem akarsz igy vele élni és minek alkarnál egy olyan nővele akiben nem bízol és nem szeret , szép csendben védd le ami a tied és veszekedés nélkül kozöld vele hogy el szeretnél válni. Ekkor boríts.de maradj mindig nyugodt. Ha szeretik egymást nem tudod megakadalyozni semmivel hogy eggyütt legyenek. Mindig ki akarnak játszani és mindig le buknak. Most a tiltott gyümölcs nagyon édes. Nincs feladat kötelezettség csak találkoznak és kész. Ha nem lesz a tiltás nem lesz olyan édes és lehet hogy az asszony megijed aztan vissza tálal hozzád ,persze ha te még szeretnéd.
#47   2017. 11. 29. szerda 05:59
X Törölt felhasználó (1306432)
Lehet. Igazából nagyon hamar ki sakkozzák hogy te vagy az. Ha már pancsernak tituláltak a feleséged erzelmei más iranyba terelődtek. Én vegig jártam ezt a hajót. Most külön életem van. Ha nem akarsz igy vele élni és minek alkarnál egy olyan nővele akiben nem bízol és nem szeret , szép csendben védd le ami a tied és veszekedés nélkül kozöld vele hogy el szeretnél válni. Ekkor boríts.de maradj mindig nyugodt. Ha szeretik egymást nem tudod megakadalyozni semmivel hogy eggyütt legyenek. Mindig ki akarnak játszani és mindig le buknak. Most a tiltott gyümölcs nagyon édes. Nincs feladat kötelezettség csak találkoznak és kész. Ha nem lesz a tiltás nem lesz olyan édes és lehet hogy az asszony megijed aztan vissza tálal hozzád ,persze ha te még szeretnéd.
(Ez egy válasz Bauhaus üzenetére (2017. 11. 29. szerda 00:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 29. szerda 00:55
Igazából szeretném ha visszatérne hozzám, de most nem igazán tudok benne megbízni. Pont azért mert ezek után megbízhatatlan számomra.
Viszont új ötletem van, kérdés hogy lehet-e esélye?
Megkeresném az pasiját egy kamu emailról, hogy "tudok mindent" mintha a pasija feleségét akarnám védeni -tehát neki valami ismerőse -védelmezője- lennék- és ha nem hagyja ott a "ribancot" azaz a feleségemet akkor kitálalok az Ö feleségének meg az enyémnek is, és borítok mindent, tehát hagyjon fel minden kapcsolattal és akkor megúszhatja, mert nem akarok rosszat az Ö feleségének sem, viszont ha egyszer is felveszi a feleségemmel a kapcsolatot, akkor mennek a bizonytékok mindkét megcsalt félnek azaz az Ö feleségének és "nekem", ja és változtasson számot, hogy a feleségem ne tudja elérni, valamint törölje a facebook ismerősökből és ne is vegye soha vele fel a kapcsolatot, mert megy a kitálalás különben.
Jó ez így? Lehet ennek valami hátulütője?
#46   2017. 11. 29. szerda 00:55
Bauhaus Bauhaus
Igazából szeretném ha visszatérne hozzám, de most nem igazán tudok benne megbízni. Pont azért mert ezek után megbízhatatlan számomra.
Viszont új ötletem van, kérdés hogy lehet-e esélye?
Megkeresném az pasiját egy kamu emailról, hogy "tudok mindent" mintha a pasija feleségét akarnám védeni -tehát neki valami ismerőse -védelmezője- lennék- és ha nem hagyja ott a "ribancot" azaz a feleségemet akkor kitálalok az Ö feleségének meg az enyémnek is, és borítok mindent, tehát hagyjon fel minden kapcsolattal és akkor megúszhatja, mert nem akarok rosszat az Ö feleségének sem, viszont ha egyszer is felveszi a feleségemmel a kapcsolatot, akkor mennek a bizonytékok mindkét megcsalt félnek azaz az Ö feleségének és "nekem", ja és változtasson számot, hogy a feleségem ne tudja elérni, valamint törölje a facebook ismerősökből és ne is vegye soha vele fel a kapcsolatot, mert megy a kitálalás különben.
Jó ez így? Lehet ennek valami hátulütője?
(Ez egy válasz ronaldm4you üzenetére (2017. 11. 26. vasárnap 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 26. vasárnap 20:46
Mit szeretnél. Ha a feleségeddel maradni, akkor kérdezd meg, hogy el is akar hagyni a faszi miatt, vagy "csak" kiéli magát. Ha szélnek akarod ereszteni, akkor terítsed a lapokat a másik megcsalt felé és mehetnek együtt. De mindenképp ülj le vele és beszéljétek át.
#45   2017. 11. 29. szerda 00:44
Bauhaus Bauhaus
Nem erről van szó, lehallgattam a telefonbeszélgetésüket, úgy hgy "ottfelejtettem" mellette egy régi mobilmat "diktafon" üzemmódban. Pont ezért nincs kétségem, hogy megcsalt. Még azt is kibszélték hogy majdnem lebuktak nyes de szerencsére "pancser" vagyok nyes
(Ez egy válasz kronosz 33 üzenetére (2017. 11. 26. vasárnap 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 26. vasárnap 19:54
Szerintem is a ,,dogoljon meg a szomszed tehene is'', nem lenne jo gondolat A bizonyitekra inkabb azert lenne szukseged hogy a nejedet tudjad kesz tenyek ele allitani. Igazabol a fene tudja lehet hogy az exe csak panaszkodni akart neki, hogy mennyire megbanta, hogy elvaltak egymastol.Vagy eppen tanacsot akart kerni tole valamilyen ugyben. Ahogy az elozo h.sz. irta beszelned kellene vele aztan majd meglatod elvegre rolatok van szo a ti eletetekrol. Mas nem szamit egyaltalan.
#44   2017. 11. 29. szerda 00:41
Bauhaus Bauhaus
Én nem vágyok hosszabb pórázra és akinek hosszabb póráz kell az nem nekem való.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 26. vasárnap 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (946861)
2017. 11. 26. vasárnap 13:00
Nem feltétlen gondolom, hogy ez lenne a megfelelő megoldás. Bár a trendi az, ha az én életem borul, boruljon másé is. Én első körben leülnék kettesben megbeszélni ezt az egészet. Ehhez nyugodt légkörre van szükség mikor kettesben vagytok és nincs ideje kibújni a téma alól. Kezdeném azzal nem szeretnél valamit elmondani nekem? És vagy elkezdi vagy rávezetném. Egyáltalán mit akar, hogyan képzeli ezek után? Kérdés az te mit szeretnél és neked mi az ami belefér? Meg tudsz e bocsájtani, vele akarsz e maradni, engednéd e hogy szeretője legyen, esetleg neked is hosszabb lenne a "póráz" ?
#43   2017. 11. 26. vasárnap 20:46
ronaldm4you ronaldm4you
Mit szeretnél. Ha a feleségeddel maradni, akkor kérdezd meg, hogy el is akar hagyni a faszi miatt, vagy "csak" kiéli magát. Ha szélnek akarod ereszteni, akkor terítsed a lapokat a másik megcsalt felé és mehetnek együtt. De mindenképp ülj le vele és beszéljétek át.
#42   2017. 11. 26. vasárnap 19:54
kronosz 33 kronosz 33
Szerintem is a ,,dogoljon meg a szomszed tehene is'', nem lenne jo gondolat A bizonyitekra inkabb azert lenne szukseged hogy a nejedet tudjad kesz tenyek ele allitani. Igazabol a fene tudja lehet hogy az exe csak panaszkodni akart neki, hogy mennyire megbanta, hogy elvaltak egymastol.Vagy eppen tanacsot akart kerni tole valamilyen ugyben. Ahogy az elozo h.sz. irta beszelned kellene vele aztan majd meglatod elvegre rolatok van szo a ti eletetekrol. Mas nem szamit egyaltalan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 26. vasárnap 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (946861)
2017. 11. 26. vasárnap 13:00
Nem feltétlen gondolom, hogy ez lenne a megfelelő megoldás. Bár a trendi az, ha az én életem borul, boruljon másé is. Én első körben leülnék kettesben megbeszélni ezt az egészet. Ehhez nyugodt légkörre van szükség mikor kettesben vagytok és nincs ideje kibújni a téma alól. Kezdeném azzal nem szeretnél valamit elmondani nekem? És vagy elkezdi vagy rávezetném. Egyáltalán mit akar, hogyan képzeli ezek után? Kérdés az te mit szeretnél és neked mi az ami belefér? Meg tudsz e bocsájtani, vele akarsz e maradni, engednéd e hogy szeretője legyen, esetleg neked is hosszabb lenne a "póráz" ?
#41   2017. 11. 26. vasárnap 13:00
X Törölt felhasználó (946861)
(Ez egy válasz Bauhaus üzenetére (2017. 11. 26. vasárnap 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 26. vasárnap 09:41
Nem hiszem hogy megcsalt, mert nem nagyon volt rá alkalma. Nyilván észreveszem, ha órákra eltűnt volna, mint ahogy most is észrevettem. Az lehet jó megoldás hogy az exe feleségének terítem a kártyákat? Tehát megkeresem emailben és átadom a fényképeket, időpontokat, helyszíneket stb?
#40   2017. 11. 26. vasárnap 09:41
Bauhaus Bauhaus
Nem hiszem hogy megcsalt, mert nem nagyon volt rá alkalma. Nyilván észreveszem, ha órákra eltűnt volna, mint ahogy most is észrevettem. Az lehet jó megoldás hogy az exe feleségének terítem a kártyákat? Tehát megkeresem emailben és átadom a fényképeket, időpontokat, helyszíneket stb?
#39   2017. 11. 25. szombat 21:57
kronosz 33 kronosz 33
Amit irok az szigoruan az en velemenyem es semmi garancia arra, hogy mint egy kesztyu mas kezere is jo legyen.
Ha jol ertettem kb 50-es eveidet taposod A 28 ev hazassag az szinte egy eletnek megfelel. Ha a nejed felrelepett nem jelenti azt hogy el is fog hagyni. Az mas ha nalad betelik a pohar es te rugod fel az egeszet. Ennyi ev utan szerintem a kivancsisag miatt a megszokotsag miatt a mondhatnam a rutin miatt tortenhet ilyesmi. Lehet hogy csak most vetted eszre de mindig volt neki egy masik barat, jatekos Ezzel nem tusket akarok verni a kormod ala hanem gondolkodok Tudom nekem konnyu mert nem en vagyok ebben a szituban. Ha tudomasul veszed es atlepsz rajta (a megcsalason) akkor ez is lenne egy megoldas. Ha rajta kapod es szembesited a tettevel akkor az is egy megoldas lenne Ha sikerulne neki bebizonyitani hogy te errol mar regen tudsz (bizonyitani!!!) akkor talan rajon arra hogy szereted es azert nem szoltal neki azonnal Igazabol nem tudom mi lenne a helyes En biztosan sarokba szoritanam es teritenek neki es kernem hogy dontson mit akar Abban az esetben ha bantana a harmas dolog Sajnos nem lehet okosnak lenni es minden helyzet mas megoldast kivan Kivanom neked hogy helyesen dontsel a vegkimenettol fuggetlenul Kivanom hogy ugy tortenjen minden ahogyan te szeretned Kivanom hogy a boldogsagodat ne arnyekolja be ez a megcsalas es sikeruljon atlepni rajta
(Ez egy válasz Bauhaus üzenetére (2017. 11. 25. szombat 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 25. szombat 14:55
Engem is csal a feleségem. Néhány hónapja kezdtem kapisgálni, amikor "elment" szaunázni a gymbe és a kocsijában maradt egy papir. Mondon sebaj, felhívom, de nem vette fel a telefont. Mondom sebaj, pótkulcsot viszek és kiveszem. Igen ám, de a kocsi sehol. Akkor gondoltam bele hogy reggel fürdött -szauna előtt-és meg a punciborotválás is volt+hajmosás. Legközelebb már direkt arra mentem, persze hogy ugyanaz mint először. Na ekkor már nagyon gyanús lett, de ugye nem tudtam 100%-ra,, amikor is, egyszer csak rám telefonál egy ismerősöm, hogy látja a kocsimat (egy hegytetőn) és hogy merre vagyok? A feleségemnek elég különleges autója van, ki lehet szúrni még az Auchan parkolójában is, nemhogy egy hegytetőn hétköznap smile
Mondtam a havernak, hogy csak a feleségem van ott, de ha van egy kis ideje nézze meg már hogy mégis kivel van? Egyedül, vagy valakivel, -gondoltam úgyis mindjárt indulnia kell, mert a gyerekért- Ö megy a sulihoz és max 1 órát maradhat.Vissza is szólt elég hamar, hogy egy pasival van és elég jól elvannak :( A leírás alapján kb megvan, hogy a pasi az egyik exe. Aztán be is bizonyosodott, amikor belenéztem a telojába, és a pasi "tiltva van" a messengeren, és csak Ö egyedül.Ráadásul másnap megcsörrent a telefon és a feleségem zavarában nem kinyomta, hanem véletlenül felvette az exét. Én megismertem a hangját, -annyit mndott -hallohallo- de úgy tettem mintha nem vettem volna észre. Persze a feleségem kinyomta. Egy óra múlva megnéztem a feleségem mobilját és nem volt benne a hívás, ugye ami azt jelenti hogy nem szeretné, ha látnám, hogy mennyiszer hívja, meg nyilván csak akkor töröl ki az ember egy hívást, ha ilyesmi van mögötte.
Mi 28 éve vagyunk együtt. Most nagyon nagyot csalódtam benn így 28 év után. Teljesen magam alatt vagyok. Nem tudom mit csináljak. Még nem borítottam a bilit.
Én még szeretem a feleségem, de tanácstalan vagyok. A biztató az hogy a szex még mindig jó vele és az alapján észre sem venném hogy gáz van. Mit tanácsoltok?
#38   2017. 11. 25. szombat 14:55
Bauhaus Bauhaus
Engem is csal a feleségem. Néhány hónapja kezdtem kapisgálni, amikor "elment" szaunázni a gymbe és a kocsijában maradt egy papir. Mondon sebaj, felhívom, de nem vette fel a telefont. Mondom sebaj, pótkulcsot viszek és kiveszem. Igen ám, de a kocsi sehol. Akkor gondoltam bele hogy reggel fürdött -szauna előtt-és meg a punciborotválás is volt+hajmosás. Legközelebb már direkt arra mentem, persze hogy ugyanaz mint először. Na ekkor már nagyon gyanús lett, de ugye nem tudtam 100%-ra,, amikor is, egyszer csak rám telefonál egy ismerősöm, hogy látja a kocsimat (egy hegytetőn) és hogy merre vagyok? A feleségemnek elég különleges autója van, ki lehet szúrni még az Auchan parkolójában is, nemhogy egy hegytetőn hétköznap smile
Mondtam a havernak, hogy csak a feleségem van ott, de ha van egy kis ideje nézze meg már hogy mégis kivel van? Egyedül, vagy valakivel, -gondoltam úgyis mindjárt indulnia kell, mert a gyerekért- Ö megy a sulihoz és max 1 órát maradhat.Vissza is szólt elég hamar, hogy egy pasival van és elég jól elvannak :( A leírás alapján kb megvan, hogy a pasi az egyik exe. Aztán be is bizonyosodott, amikor belenéztem a telojába, és a pasi "tiltva van" a messengeren, és csak Ö egyedül.Ráadásul másnap megcsörrent a telefon és a feleségem zavarában nem kinyomta, hanem véletlenül felvette az exét. Én megismertem a hangját, -annyit mndott -hallohallo- de úgy tettem mintha nem vettem volna észre. Persze a feleségem kinyomta. Egy óra múlva megnéztem a feleségem mobilját és nem volt benne a hívás, ugye ami azt jelenti hogy nem szeretné, ha látnám, hogy mennyiszer hívja, meg nyilván csak akkor töröl ki az ember egy hívást, ha ilyesmi van mögötte.
Mi 28 éve vagyunk együtt. Most nagyon nagyot csalódtam benn így 28 év után. Teljesen magam alatt vagyok. Nem tudom mit csináljak. Még nem borítottam a bilit.
Én még szeretem a feleségem, de tanácstalan vagyok. A biztató az hogy a szex még mindig jó vele és az alapján észre sem venném hogy gáz van. Mit tanácsoltok?
#37   2008. 05. 24. szombat 21:09
Denipapa Denipapa
Nekem a legjobb haveromat csalta a felesége. Először elítéltem nagyon a dolgot. Aztán azért megvilágosodtam, hogy a nőnek úgy nem megy, hogy csak egy fickóval ugyanúgy. Srác elég konzervatív a szexben, szóval max misszionárius póz.
A csajnak több kellett, megkapta mástól. Nyugi nem tőlem nyes .
Ismerek olyat is aki nyílt házasságban él. A nő eljár kefélni, de férje tudtával. Pasi nem jár sehová, tudja, hogy mi történik.30 éve házasok és mégis nagyon jól megvannak. Ezt a nő úgy magyarázta nekem, hogy csak dugás, semmi érzelem.
#36   2006. 07. 24. hétfő 09:16
X Törölt felhasználó (24620)
Hááát... szomoru1 én továbbra is úgy gondolom, hogy a szex két ember dolga...
#35   2006. 07. 23. vasárnap 22:42
szabkat szabkat
És szerinted ez normális? Jól érzi magát hétvégente a szexbulikon, de hétközben pedig csak te vagy? Hétvégente hol vagy? Te is ott vagy a szexbuliban?
#34   2006. 07. 23. vasárnap 09:20
szoral szoral
Az jó hogy simán tul tudtál lépni rajta nem??Az a lényeg hogy most jól érzed magad a bőrödben a többit meg majd ugy alakitod hogy jó legyen!Pusz!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 23. vasárnap 09:13
Azóta eltelt több mint egy év... és már egész normálisan tudunk kommunikálni, igaz a döntésem végleges és visszafordíthatatlan.
Azért mindenki visszakapja a sorstól a maga kis pofonját...
#33   2006. 07. 23. vasárnap 09:13
Moncy Moncy
Azóta eltelt több mint egy év... és már egész normálisan tudunk kommunikálni, igaz a döntésem végleges és visszafordíthatatlan.
Azért mindenki visszakapja a sorstól a maga kis pofonját...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 06. 06. hétfő 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 06. hétfő 22:00
Na Én aztán annyira naív voltam h. "nem láttam a fától az erdőt".. érdekes mert mikor kézzelfogható bizonyítékom volt az uracskám akkor is tagadott...Ó és még foggal körömmel ragaszkodtam hozzá, mindent megtettem.... aztán eltelt 2 förtelmes év.. és most egy könnycsepp nélkül összecuccoltam mikor megkért... (no persze most is tagad) Érdekes h. most meg még ő sajnáltatja magát h. nem írok Neki sms-t, nem hívom, sőt mióta elment (17 napja) csak 3x találkoztunk max. 5 percre... ja és azt terjeszti Rólam h. leszbi lettem... pedig ha tudná h. mennyire hetero vok...és kövezzetek meg: de abszolut nem hiányzik!!
#32   2005. 06. 09. csütörtök 22:56
birlik birlik
Itt valaki azt irta volt, hogy ez a noknel maskepp mukodik. Bocs de nem emlekszem, hogy ki.
En nem tudhatom, en nem vagyok no.
(Ez egy válasz adumas üzenetére (2005. 06. 09. csütörtök 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 09. csütörtök 21:24
Megcsalás fogalma ha már érzelmileg is kötődik valakihez ha nem akkor csak dugott egy jót :D
#31   2005. 06. 09. csütörtök 21:24
adumas adumas
Megcsalás fogalma ha már érzelmileg is kötődik valakihez ha nem akkor csak dugott egy jót :D
#30   2005. 06. 09. csütörtök 21:00
kuklukszklán kuklukszklán
Persze,hogy tagad ha egyszer elismerné akkor azzal mindent beismerne.Most pedig te vagy a rossz és szerinte miatta vagytok külön igaz???Próbál a lekedre hatni,hogy neki milyen rossz,ja és persze biztos szívesssen megdöntene.Szerintem pusza

... 17 18 19 20 21
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: jojoo jojoo
Nyitás ideje: 2005. 06. 01. szerda
Üzenetek: 409db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 22. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!