Nekem a legjobb haveromat csalta a felesége. Először elítéltem nagyon a dolgot. Aztán azért megvilágosodtam, hogy a nőnek úgy nem megy, hogy csak egy fickóval ugyanúgy. Srác elég konzervatív a szexben, szóval max misszionárius póz.
A csajnak több kellett, megkapta mástól. Nyugi nem tőlem
.
Ismerek olyat is aki nyílt házasságban él. A nő eljár kefélni, de férje tudtával. Pasi nem jár sehová, tudja, hogy mi történik.30 éve házasok és mégis nagyon jól megvannak. Ezt a nő úgy magyarázta nekem, hogy csak dugás, semmi érzelem.
A csajnak több kellett, megkapta mástól. Nyugi nem tőlem

Ismerek olyat is aki nyílt házasságban él. A nő eljár kefélni, de férje tudtával. Pasi nem jár sehová, tudja, hogy mi történik.30 éve házasok és mégis nagyon jól megvannak. Ezt a nő úgy magyarázta nekem, hogy csak dugás, semmi érzelem.
Hááát...
én továbbra is úgy gondolom, hogy a szex két ember dolga...

És szerinted ez normális? Jól érzi magát hétvégente a szexbulikon, de hétközben pedig csak te vagy? Hétvégente hol vagy? Te is ott vagy a szexbuliban?
Az jó hogy simán tul tudtál lépni rajta nem??Az a lényeg hogy most jól érzed magad a bőrödben a többit meg majd ugy alakitod hogy jó legyen!Pusz!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 23. vasárnap 09:13

Azóta eltelt több mint egy év... és már egész normálisan tudunk kommunikálni, igaz a döntésem végleges és visszafordíthatatlan.
Azért mindenki visszakapja a sorstól a maga kis pofonját...
Azért mindenki visszakapja a sorstól a maga kis pofonját...
Azóta eltelt több mint egy év... és már egész normálisan tudunk kommunikálni, igaz a döntésem végleges és visszafordíthatatlan.
Azért mindenki visszakapja a sorstól a maga kis pofonját... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 06. 06. hétfő 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 06. hétfő 22:00
Azért mindenki visszakapja a sorstól a maga kis pofonját... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 06. 06. hétfő 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Na Én aztán annyira naív voltam h. "nem láttam a fától az erdőt".. érdekes mert mikor kézzelfogható bizonyítékom volt az uracskám akkor is tagadott...Ó és még foggal körömmel ragaszkodtam hozzá, mindent megtettem.... aztán eltelt 2 förtelmes év.. és most egy könnycsepp nélkül összecuccoltam mikor megkért... (no persze most is tagad) Érdekes h. most meg még ő sajnáltatja magát h. nem írok Neki sms-t, nem hívom, sőt mióta elment (17 napja) csak 3x találkoztunk max. 5 percre... ja és azt terjeszti Rólam h. leszbi lettem... pedig ha tudná h. mennyire hetero vok...és kövezzetek meg: de abszolut nem hiányzik!!
Itt valaki azt irta volt, hogy ez a noknel maskepp mukodik. Bocs de nem emlekszem, hogy ki.
En nem tudhatom, en nem vagyok no. (Ez egy válasz adumas üzenetére (2005. 06. 09. csütörtök 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 09. csütörtök 21:24
En nem tudhatom, en nem vagyok no. (Ez egy válasz adumas üzenetére (2005. 06. 09. csütörtök 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Megcsalás fogalma ha már érzelmileg is kötődik valakihez ha nem akkor csak dugott egy jót :D
Megcsalás fogalma ha már érzelmileg is kötődik valakihez ha nem akkor csak dugott egy jót :D
Persze,hogy tagad ha egyszer elismerné akkor azzal mindent beismerne.Most pedig te vagy a rossz és szerinte miatta vagytok külön igaz???Próbál a lekedre hatni,hogy neki milyen rossz,ja és persze biztos szívesssen megdöntene.Szerintem pusza
Na Én aztán annyira naív voltam h. "nem láttam a fától az erdőt".. érdekes mert mikor kézzelfogható bizonyítékom volt az uracskám akkor is tagadott...Ó és még foggal körömmel ragaszkodtam hozzá, mindent megtettem.... aztán eltelt 2 förtelmes év.. és most egy könnycsepp nélkül összecuccoltam mikor megkért... (no persze most is tagad) Érdekes h. most meg még ő sajnáltatja magát h. nem írok Neki sms-t, nem hívom, sőt mióta elment (17 napja) csak 3x találkoztunk max. 5 percre... ja és azt terjeszti Rólam h. leszbi lettem... pedig ha tudná h. mennyire hetero vok...és kövezzetek meg: de abszolut nem hiányzik!!
Kar, hogy abba hagytad!!!
Nem akarok vészmadárkodni,de "magasról lehet nagyot esni"...
Ettől függetlenül szurkolok nektek.
A tapasztalt: Romeo
Ettől függetlenül szurkolok nektek.
A tapasztalt: Romeo

?????

Bocs! Idokozben megtalaltam a helyes Topic-ot.
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 03. péntek 01:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 03. péntek 01:04

Ezt a kerdest mar feltettem egymasik Topic-ba de a kutya se valaszol ra!
Tehat:
Volt mar kozuletek valaki prostinal? (Lanyokat is kerdezem)
En meg nem voltam. Ez Baj?
Tehat:
Ezt a kerdest mar feltettem egymasik Topic-ba de a kutya se valaszol ra!
Tehat:
Tehat:
Kedves Bruna !
Ezt azert nagyon megvitatnam Veled.(Ittam egy par pohar bort, bocs)
Hogy Te mire gondolsz az a Te dolgod.
A tortenelem soran olyan peldakat hozhatok fel Neked, hogy el fogsz amulni! Emberileg kibirhatatlanok voltak, de megis emberek voltak!
A Bibliaban pedig sok olyan dolog van ami ma nem relevans.Attol mert ketten lesznek egy teste nem kell egymast szeretniuk. (Lasd megannyi peldat: Jakov es felesege+agyasai) Hidd el nekem ,eredeti nyelven ismerem.
Tenyleg igy van: make love ...stb...stb...
Ezt azert nagyon megvitatnam Veled.(Ittam egy par pohar bort, bocs)
Hogy Te mire gondolsz az a Te dolgod.
A tortenelem soran olyan peldakat hozhatok fel Neked, hogy el fogsz amulni! Emberileg kibirhatatlanok voltak, de megis emberek voltak!
A Bibliaban pedig sok olyan dolog van ami ma nem relevans.Attol mert ketten lesznek egy teste nem kell egymast szeretniuk. (Lasd megannyi peldat: Jakov es felesege+agyasai) Hidd el nekem ,eredeti nyelven ismerem.
Tenyleg igy van: make love ...stb...stb...
Bogyókám!!!! :(((( És ezt pont akkor nyilatkozod, amikor már üdítőn reménykedve a soron következő szonettet fogalmaztam a címedre?!?!! Hol van a tőr, a méreg, a....
Dalra olvad a szívem, és vérbe fullad a nap:
ott messze, sápadt levélen hintázik a remény,
a pudvás ugaron Bogyót igérte nekem hold,csillag,
s ímé, foszló árny lettem hitem éjfelén...
Dalra olvad a szívem, és vérbe fullad a nap:
ott messze, sápadt levélen hintázik a remény,
a pudvás ugaron Bogyót igérte nekem hold,csillag,
s ímé, foszló árny lettem hitem éjfelén...
örülök, hogy megértettél!:-)
Vigyázz mit mondasz!!!
Soha ne mond azt h. SOHA!!!!
Soha ne mond azt h. SOHA!!!!
Sziasztok szerintem ahoz,hogy valaki félremenjen igazábol csak egy dolog kell VÁGY.Viszont amíg erre a pontra eljut,hogy a vágyait vegye előtérbe na ahoz kell sok idő.És a partner legalább olyan hibás mert nem veszi észre az apró jeleket.
Köszi!
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 02. csütörtök 16:08

Baby!
Hogy neked milyen igazad van!
És milyen szépen elő tudod adni!!!
Van stílusod!!!!!
Hogy neked milyen igazad van!
És milyen szépen elő tudod adni!!!
Van stílusod!!!!!