Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Anált kedvelő hölgy, pár ismeretségét keresem.
Szombathelyi vagy környékbeli Nőt keresek Péntek estére és Szombatra aki análisan eljátszana rajtam felcsatolhatóval.Esetleg még iyen pár szóba jöhet csakis Hölgy aktivítással.Helyem van!
Hölgyeknek,pároknak,nyalok,szopok,aktus közben is. Ápolt diszkrét pasi.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
lábimádathoz, talpnyaláshoz keresek partnert.
Lányt keresek aki puncit nyalatna. Akár viszonzás nélkül is.
sziasztok spermas csokolozast kiprobalnam erre nyitott párokkal ha vannak itt? Illetve spermaas puncit is nyalnek.
Miskolcon kukkolható vagyok farok verés közben.
Sziasztok.! Olyan párt keresek akinek a felesége imád mással dugni a férje vagy párja előtt illetve masztizna a férfi rá miközben kukkolja... Vagy beszáll Vagy csak nézi! Lehetsz egyedül álló nő is! Szeressed és imádd ha alaposan ujjaznak nyalnak spriccelésig! Szeresd nyelni a bőséges nektárt de a popsid és a cickók se legyenek tabuk,légy mobilis egyszerű tiszta gátlástalan tabumentes stb...Pécs és 100km környéke. utazni fogadni tudok időegyeztetés után. Csak komoly és tuti jelentkezőt várok. Akinek van ehhez kedve az írjon. Privátba ha lehet! Az adatlapomon ott a mail címem is..
Sziasztok!
Holnap éjszaka budapesten leszek. Keresek 3-4 fős (fiú lány) vegyes társaságot. akik megnéznek, csatlakoznak hozzám ahogy egy guminővel szexelek. Részleteket priviben.
Holnap éjszaka budapesten leszek. Keresek 3-4 fős (fiú lány) vegyes társaságot. akik megnéznek, csatlakoznak hozzám ahogy egy guminővel szexelek. Részleteket priviben.
Miskolci pisisex kedvelőket keresek
Miskolci pisisex kedvelőket keresek
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !!!!()()(;;;;;;()()()((
Mindenevő vagyok
Mindenevő vagyok

Sziasztok. Skype valaki?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Ésszerű távolságból keresek párokat, biszex női taggal,akik a partnerem előtt, illetve vele együtt kedvükre kihasználnának. 55 éves korig.
Olyan hölgyel ismerkednék aki szeret spriccelni élvezéskor, föleg ezt akkor csinálná, amikor nyalom is. Egyszer volt ilyenben részem, hogy nyalás közben lespriccelt, fantasztikus élmény volt.
Hely van, csak engedd ki és ne tartsd vissza.
Hely van, csak engedd ki és ne tartsd vissza.
Lányt keresek, akinek nyalogathatnám a talpait, a lábát, mást és máhol semmi, keresek párt is, ahol mindkét tag porig aláz. Az lenne a legjobb, ha megehetném a lábkörmét, és még mást.
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.