Sziasztok, hölgy esetleg Mór és környéke? :$ írj rám privátban <3
Sziasztok
40 éves fiatalos srác vagyok
40 éves fiatalos srác vagyok
Vá
. Ma délutánra keresek kiéhezett nőt,esetleg párt. Helyem megoldott. Reggel 15-tól ráérek egészen 22 óráig. Szexben mindenevő vagyok. Teljesen borotvált vagyok. (Mellkas,has,intim, hónalj) Képeim a társkeresőn vannak fent. Ha magadraismertél és akarsz és mersz is találkozni akkor írj üzenetet. Ott adom emailt is vagy Viber,Whatsapp számot és ott egyszerűbben tudunk egyeztetni. Írj nyugodtan. Sziasztok
alf
rp alf
al alf
otáról
Kedves Hölgyek, Párok! Szeretnék találni nagy
cs
és/vagy szeméremajkakkal rendelkező nőt, ami kifejezetten izgat. Kérlek privát üzenetben keress, ha magadra ismersz. Ápolt, megbízható, intelligens partnered lehetek.
alf
ik alf
ló alf
val
Sziasztok! Szívesen megismernék Budapesten, vagy környékén egy Ftm férfit. Privátban keress, ha kérhetem.
Kezdő biszex férfiként keresek hasonlóan nyitott férfipartnert, akivel együtt, türelmesen és jó hangulatban fedezhetnénk fel ezt az izgalmas világot. Nincs kapkodás, nincs nyomás, csak kölcsönös szimpátia, bizalom és diszkréció. Párom tud róla, de nem vesz részt benne. Ápolt, korrekt, megértő férfit keresek.
Privit várok
Privit várok
Sziasztok! Nőket, és párok hölgy tagját Masszíroznám
Idősekkel 70 felettiekkel meztelenkednék, masztiznék. 53 éves férfi vagyok.
Pi
keresek partnert, hölgyet aki a számba alf
si alf
sz alf
exrepi
. Egyéb extrém dolgokra is van lehetőség, subként van már tapasztalatom pár dologban.
alf
si alf
ln alf
e
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Perverz —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Glory Hole is ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!!
Sziasztok!
Az elmúlt hetekben kétszer voltunk kint a reptéren bár rossz időpontban de így is találkoztunk ugyanazzal a kedves és normális pasival kétszer reméljük kellemes percei voltak velünk. Nekünk tetszett.
Szerveztünk 2 dunaparti kis parit is egyszer 2 pasival egyszer 1-el. Nem panaszkodtak szerintünk élvezték és pozitív volt a visszajelzés is.
A két pasis felállásnál volt sok spriccelős orgazmus ami nekem is és páromnak is újdonság volt. Bár már átéltünk ilyet.
Most keresnénk újabb élményeket.
Amik izgatnak minket kis kukkolás ahol a párosunk hölgy tagja besegít ha szeretnétek és ha szimpatikusak vagytok kézzel lábbal ha nagyon nagy az összhang talán szájjal.
Most keresünk hasonlókra pasikat enyhe doggingra és kukkolós élményre.
Izgat minket a testre lábra élvezés.
Várjuk jelentkezésetek és ötleteiteket privátban.
Ha nem válaszolunk akkor lehet elértük a napi limitet.
Kérjük legyetek kultúráltak és ha 3szor elkülditek hogy mi van nem tudtok válaszolni ne csodálkozzatok hogy nem vagyunk kedvesek. Ha szimpatikus vagy és normálisan írsz is lehet nem tudunk vissza írni. De megpróbálunk mindenkinek válaszolni.
Párokat is keresünk nem párcserére inkább egymás élvezetének felkorbácsolására.
Ha felkeltettük az érdeklődésed vagy érdeklődéseitek írjatok bátran meghagytok más elérhetőséget akkor ha izgalmasan hangozol hangzotok biztos jelentkezünk.
Most a legkorábbi találkozó péntek este lehet de ígérni csak aznap tudunk biztosra.
Reméljük megtaláljuk azokat akiket keresünk és átélhetjük veletek azt amire vágyunk.
Enyhébb bizzar dolgok is érdekesek lehetne. Ötleteket vágyakt mindig szívesen fogadunk és ha tetszik nekünk ki tudja talán meg is valósíthatjuk.
Legyen szép estétek és várjuk leveleiteket.
Ne legyetek szégyenlősek csak bátran vállaljátok vágyaitokat.
Az elmúlt hetekben kétszer voltunk kint a reptéren bár rossz időpontban de így is találkoztunk ugyanazzal a kedves és normális pasival kétszer reméljük kellemes percei voltak velünk. Nekünk tetszett.
Szerveztünk 2 dunaparti kis parit is egyszer 2 pasival egyszer 1-el. Nem panaszkodtak szerintünk élvezték és pozitív volt a visszajelzés is.
A két pasis felállásnál volt sok spriccelős orgazmus ami nekem is és páromnak is újdonság volt. Bár már átéltünk ilyet.
Most keresnénk újabb élményeket.
Amik izgatnak minket kis kukkolás ahol a párosunk hölgy tagja besegít ha szeretnétek és ha szimpatikusak vagytok kézzel lábbal ha nagyon nagy az összhang talán szájjal.
Most keresünk hasonlókra pasikat enyhe doggingra és kukkolós élményre.
Izgat minket a testre lábra élvezés.
Várjuk jelentkezésetek és ötleteiteket privátban.
Ha nem válaszolunk akkor lehet elértük a napi limitet.
Kérjük legyetek kultúráltak és ha 3szor elkülditek hogy mi van nem tudtok válaszolni ne csodálkozzatok hogy nem vagyunk kedvesek. Ha szimpatikus vagy és normálisan írsz is lehet nem tudunk vissza írni. De megpróbálunk mindenkinek válaszolni.
Párokat is keresünk nem párcserére inkább egymás élvezetének felkorbácsolására.
Ha felkeltettük az érdeklődésed vagy érdeklődéseitek írjatok bátran meghagytok más elérhetőséget akkor ha izgalmasan hangozol hangzotok biztos jelentkezünk.
Most a legkorábbi találkozó péntek este lehet de ígérni csak aznap tudunk biztosra.
Reméljük megtaláljuk azokat akiket keresünk és átélhetjük veletek azt amire vágyunk.
Enyhébb bizzar dolgok is érdekesek lehetne. Ötleteket vágyakt mindig szívesen fogadunk és ha tetszik nekünk ki tudja talán meg is valósíthatjuk.
Legyen szép estétek és várjuk leveleiteket.
Ne legyetek szégyenlősek csak bátran vállaljátok vágyaitokat.
Üdvözlet.Ha esetleg úgy gondolod hogy kölcsön adnád egy szexre asszonyod vagy barátnőd,írj kérlek nekem üzenetet.
Budán perverz film nézése közben kölcsönös szopásra tudlak fogadni!
Párom bugyijára élveznél?
Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra.
Bi párhoz csatlakoznék
Sziasztok!
Egy kicsit extrém..vannak olyan lányok/párok akik ki használnák a nagy dobozos autóm tereit?
FuckMaster útnak indul!
Üzenetben várom a jelentkezőket!
Egy kicsit extrém..vannak olyan lányok/párok akik ki használnák a nagy dobozos autóm tereit?
FuckMaster útnak indul!
Üzenetben várom a jelentkezőket!
Sziasztok! Valakinek van valami jo progija péntek estére Bács vagy Csongrád megyében?
Érett Nagy Pinájú Hölgyett Újjaznák Öklöznék.
Jövő héten párokat kukkolnék szabadban! Esetleg igény szerint beszállnék ! Ha van kedved autós szexre vagy kézimunkáznál érted is mehetek Privát üzenetet írj! Edelény Kazincbarcika Ózd között
Keresek egy jófej hetero barátot,urat,srácot aki imádja a női testet,puncit izgató csajos masztizós szexvideókat,nagyon szeret hokizni(rendszeresen!) Benne volna egy jó közös hokiban,közben iszogatni,dumálni..a lényeg hogy érezzük jól magunkat.Igényes ápolt vékony sportos Pestmegyei srác vagyok.Helyem van,Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Maximális diszkréció!

mendez23

Cukibaba