Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
Nőies fiatal srácot autóban szopatnék !
Ismét keresek!!!
2026 02.27-28 án a Balcsi déli partján leszünk több napra a Sub "lányommal". Tudnánk élvezni bi v. kíváncsi heteró kevés tabuval rendelkező, "használatot" élvező, hölgy aktív részvételét, lányos játékokra is.. Perverz Sub bi urak is írhatnak (ha mond valamit a CBT),, pisi (lányoknak is), lábimádat kötelező, (uraim! a lány nem TSZ. konyha v. ingyen kurva,....tudjad hogy mit tudsz és mit akarsz. Mindezt szeretném olvasni!)! Az úrias, "megbasznám", "megszopatnám", ...... tartalmú igénytelenséggel, még csak esélyed sincs (adatlap nélkül meg legfőképp nincs)! Csinálj egy "élvezetes" kirándulást! Legyél nyitott, bevállalós, és ne legyen sok tabud!
A lehetőség adott, megélheted a vágyaidat.......!!!
Csak aki komolyan is gondolja!!!
Ha nem tudsz v. nem akarsz utazni, v. a bátorság kevés a találkozáshoz, NE is írj!!Í!
Álmodozókból, bohócokból,...,,,,már elég volt!!!
2026 02.27-28 án a Balcsi déli partján leszünk több napra a Sub "lányommal". Tudnánk élvezni bi v. kíváncsi heteró kevés tabuval rendelkező, "használatot" élvező, hölgy aktív részvételét, lányos játékokra is.. Perverz Sub bi urak is írhatnak (ha mond valamit a CBT),, pisi (lányoknak is), lábimádat kötelező, (uraim! a lány nem TSZ. konyha v. ingyen kurva,....tudjad hogy mit tudsz és mit akarsz. Mindezt szeretném olvasni!)! Az úrias, "megbasznám", "megszopatnám", ...... tartalmú igénytelenséggel, még csak esélyed sincs (adatlap nélkül meg legfőképp nincs)! Csinálj egy "élvezetes" kirándulást! Legyél nyitott, bevállalós, és ne legyen sok tabud!
A lehetőség adott, megélheted a vágyaidat.......!!!
Csak aki komolyan is gondolja!!!
Ha nem tudsz v. nem akarsz utazni, v. a bátorság kevés a találkozáshoz, NE is írj!!Í!
Álmodozókból, bohócokból,...,,,,már elég volt!!!
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Komoly cuckoldra keresek egy sexi bevalalos part aki nagy farku pasit keres Gyor kornyeken. Csak akik talizni is akarnak.."Irokbol" itt van eleg
Sziasztok.
Aktívan sportoló,rosszfiús külső bejön valakinek?
Extrém,enyhén perverz szex is érdekel.
A részletek priviben.
Aktívan sportoló,rosszfiús külső bejön valakinek?
Extrém,enyhén perverz szex is érdekel.
A részletek priviben.
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon párokat keresek / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok wink stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek Olvass már az adatlapomon !!! Nem írogatni szeretnék meg kávézgatni ha lehet
Szegeden keresek perverz férfiakat párom vágyát ki elegiteni ! Részletek privátba
dv. Ismerkernék olyan ápolt, vidám,nagymamával aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Sziasztok forumozok!
Bdsm, lab-cipo-harisnyafetis vonalon keresem partnerem, irjatok batran. Budapest es kornyeken
Bdsm, lab-cipo-harisnyafetis vonalon keresem partnerem, irjatok batran. Budapest es kornyeken
Sziasztok kedves forumozok!
Keresem partnerem bdsm, lab,cipo es harisnyafetis vonalon, budapest es kornyeken
varom uziteket, puszi!
Keresem partnerem bdsm, lab,cipo es harisnyafetis vonalon, budapest es kornyeken
varom uziteket, puszi!
Ha jol tágulsz és szereed is hogy tágitanak keményen eljátszanak a bimbókkal és még idős vagy kővér vagy ez teljes főnyeremény.
Sziasztok.Tomi 36 é.és Tina 32é vagyunk.Fiatal uni pasi s shemale barinője.
Érden van helyünk.
Ma este párrokal,lányal,hölgyel taliznánk.
Érden van helyünk.
Ma este párrokal,lányal,hölgyel taliznánk.
Sziasztok ! Mira vagyok ,46 éves , hobby - crossdresser .Csongrád megyében élek , szegedi vagyok . Szeretek csajos ruhákat ,harisnyát felvenni , és lánynak öltözni . Az ágyban is passziv , odaadó és csajos vagyok .Aktív férfivel ismerkednék Szegedről ! .Adatlapom szerint keresek !
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Teligecizett pinát, segget nyalnék, az se baj, ha nem az én gecim !
hölgyet, párt keresek. a hölgynek "hobby" masszázs, masszázspisztollyal, extra feltétekkel. 7.ker.
Extrém izgalmakra mennék hozzád!
Sziasztok! Olyan 40-50-es korosztályból keresek párt, ahol a hölgynek szép, formás nagy csiklója van.
Szeretném élvezésig a számba érezni, közben szoptatja a párját.
Csak orális játékokra, akár mindkét fél részére!
Szeretném élvezésig a számba érezni, közben szoptatja a párját.
Csak orális játékokra, akár mindkét fél részére!
Extré méretekel rendelkező IDŐS hölgyeket keresek Baranyába

mendez23

jazoo74