Sziasztok.Fiatal uni bi pasi keres ma estére párt,cd,ts,shemalet.
Sziasztok!Vasárnap délutánra estére keresek bi pasit, aki felavatna.Uni/passzív szerep izgatna!Helyem van Győr és Veszprém között!
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok,
Fincsi punci bizony hozzám is jöhetne
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vanak e erre nyitott parok itt akiket ez szinten izgatna? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Sajnos a tegnapi kiírásunkban foglaltak meghiusúltak, de ma újra megpróbálnánk. Szívesen kimennénk a budapesti reptér kifutójához egy jót szexelni. Mi egy 46/50 éves fiatalos (nem vékony) biszex (férfi enyhe) iránt érdeklődő valós pár vagyunk. Női tagunk dugásához a férj részvételével keresnénk sorbanállásos szexhez potens, ápolt, betegségektől mentes, kultúrált srácokat. Az elvárás 18+ méretű ha lehet vastagabb farok, enyhe bi előny! Beszélgetni nem kell, akit közel engedünk a puncihoz, csak megdugja és jöhet a következő partnert! Gumit nem szeretjük! Egészségesek vagyunk, mi is ezt várjuk el tőled! Nem vagyunk profik, első alkalom lenne. Nagy bakancslistás vágy. Baráti társaság is szóba jöhet. Ha valakinek lenne megfelelő autója, az tökéletes lenne, de ez nem feltétel! Az ország másik feléről ne írj, privátban várjuk a válaszokat! Párokkal is szívesen találkoznánk! Olyan 22-23 óra között érkeznénk! Valószínűleg maszkot veszünk fel!
Hello 24 éves vagyok passzív srác aki szeret tangákat hordani szüz vagyok keresek aktiv 40+ pasit minden jóra irjatok!
Győr 100 km körzetében keresem anál tágítomat, ököl szexhez. Utazni tudok sajnos helyem nincs. Cserébe kérhetsz szexben barmit
Taknyosra szopatható csajszit, hölgyet, párt, transt, shemalet keresek!
Titkos extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget nálad!
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok,
Sziasztok!
Extrém perverz nővel, párral ismerkednék!
Extrém perverz nővel, párral ismerkednék!
Sziasztok! Debrecenből valaki ? Én 42 éves bi uni női rucis pasi vagyok!
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Igényes Roma hölgyet orgazmusig kényeztetnék!
Vágyai maximális kielégítésével!
Vágyai maximális kielégítésével!
Sziasztok! Bi pasit keresünk kukkolásra extrákkal. Amit szeretnénk az kölcsönös orál a hölggyel és gecis játékok. Gecis punci nyalás, testre élvezés stb Légy 45 és 55 közötti korosztályban és mindenképp független. Legfőképp a hétköznap délelőtti órákban érünk rá, ritkán hétvégén egész nap. Max 60km-es távolságból keresünk. Mi irányítunk ezért, ha nagyobb az egód, akkor nem minket keresel! Légy türelmes, hiszen az nagy erény! Ápoltság és diszkréció adott és elvárt! Privát üzenetet várunk. Moyo
Ezek miben reménykednek amúgy? hogy ha minden nap 3x bemásolják minden topicba ugyanazt akkor valaki egyszercsak rájön hogy pont őket keresi?
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (tegnap 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (tegnap 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem ezt már mindannyian tudjuk, nem kell leírni többször.
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (tegnap 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:07
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
ilyesmit mi is keresünk, de errefelé még nehezebb. eddig még sosem jött össze
(Ez egy válasz bizakodo69 üzenetére (tegnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:52
Sziasztok! Újra ki kell írnunk, mert az előző keresésünk sikertelen volt! Párosunk női tagja szívesen benne lenne egy autós szexben ma este egy potens, nagyobb méretű (min18cm és vastag) farokkal rendelkező tiszta ápolt úriemberrel kettesben! Ápoltság, diszkréció, IQ, kémia nagyon fontos. Ezen kívül benne lennénk egy szintén autós hármasban, enyhe biszex pasival. Végül érdekelne bennünket egy olyan felállás, hogy több férfi (4-5 fő) a férj jelenlétében és részvételével dugná női tagunkat sobanállásos egymás utáni pozícióban. Itt is lehetőleg enyhe bi pasikat várnánk! Ehhez esetleg baráti társaság lenne megfelelő! Nem szeretnénk bajlódni a szervezéssel. Budapestiek jelentkezését várjuk! Aki nem a keresésnek megfelelő paraméterekkel rendelkezik, válasz nélküli törlésre kerül a levele! Priviben írjatok!Valósak vagyunk, valós vágyakkal!
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !

mendez23

bice-bóca
Marie