Sziasztok !
estere keresnek unatkozo holgyet Budapesten!
helyem van de utazni is tudok!
estere keresnek unatkozo holgyet Budapesten!
Sziasztok. Komoly part keresek cuckoldra Gyor es kornyek.En 44 eves apolt komoly nagyfarku (20 cm) egyetemet végzett bull vagyok. Ha csak komolyat kerestek akkor irjatok...koszonom
Sziasztok!
Aki szereti a bdsm vilagat, a footjob, shoejobot es szereti a dominans felet, akkor keressen!
Aki szereti a bdsm vilagat, a footjob, shoejobot es szereti a dominans felet, akkor keressen!
Sziasztok! Tatabánya-Tata környékén ismerkednék adatlapom szerint
Maszkos anonim együttlétre keresek partnert,partnereket.
Maszkban , ridegen, használva.
Előre letisztázott helyen (szabadban is) időben. Szerepek , igények ugyanúgy. Helyszinen már semmi vagy minimális beszéd.
Parner vagy partnerek kora, külseje a dolog jellegéből adódóan másodlagos.
Akár többször , hosszabbtávon is. Anélkül hogy megismernénk egymást.
Maszkban , ridegen, használva.
Előre letisztázott helyen (szabadban is) időben. Szerepek , igények ugyanúgy. Helyszinen már semmi vagy minimális beszéd.
Parner vagy partnerek kora, külseje a dolog jellegéből adódóan másodlagos.
Akár többször , hosszabbtávon is. Anélkül hogy megismernénk egymást.
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok
stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít !! Normális embereket keresek !!
stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít !! Normális embereket keresek !!
Akit esetleg érdekel az "ökölszex" (férfi fenékbe) az írjon.
Akit esetleg érdekel az "ökölszex" (férfi fenékbe) az írjon. Teszek fel egy képet a saját magam kényeztetéséről. (Amennyiben engedi a rendszer) . Nem engedi...
Extrémre keresek aktiv nagy fasz férfiakat ,dobj be a közösbe ,használyatok
most tudsz hivni
(Ez egy válasz Nóri70 üzenetére (2026. 01. 29. csütörtök 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 29. csütörtök 14:22
Fiúk- lányok, telefon szex?
Adsz egy számot hívlak.
Vagy beszéljünk csajainkról?
Laci vagyok Nóri pasija
Adsz egy számot hívlak.
Laci vagyok Nóri pasija
Fiúk- lányok, telefon szex?
Adsz egy számot hívlak.
Laci vagyok Nóri pasija
Adsz egy számot hívlak.
Laci vagyok Nóri pasija
Sziasztok !
csutortok estere keresnek unatkozo holgyet Budapesten!
csutortok estere keresnek unatkozo holgyet Budapesten!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok!
49 éves Hölgy, 44 éves barátja, valamint 43 éves állandó férfi partnerükkel keresne Február 6.-a délelőttre egy plusz férfit 3ff 1 nő felállásra, egy kis biszexel fűszerezve.
Legyél szimpatikus, nyitott, nagyon potens, (nem egymenetes), 40-es 19 cm feletti mérettel.
Egyikünk sem független így a maximális diszkréció adott, és elvárt!
A találkozóra Budapesten kerül sor!
Részleteket privát üzenetben megbeszéljük, azután Viberes kapcsolattartásra térünk át, ez ne okozzon gondot!
Legyen szép napotok!
49 éves Hölgy, 44 éves barátja, valamint 43 éves állandó férfi partnerükkel keresne Február 6.-a délelőttre egy plusz férfit 3ff 1 nő felállásra, egy kis biszexel fűszerezve.
Legyél szimpatikus, nyitott, nagyon potens, (nem egymenetes), 40-es 19 cm feletti mérettel.
Egyikünk sem független így a maximális diszkréció adott, és elvárt!
A találkozóra Budapesten kerül sor!
Részleteket privát üzenetben megbeszéljük, azután Viberes kapcsolattartásra térünk át, ez ne okozzon gondot!
Legyen szép napotok!
Fehérgyarmat környékén keresek párt vagy hölgyet aki élvezne egy kényeztető masszázst!
Helyem van!
Diszkréció fontos!
Helyem van!
Diszkréció fontos!
Sziasztok! Olyan férfit keresek akinek az átlagosnál több spermája van és a mérete is nagyobb az átlagosnál
Extrém témákban ismerkednék, s/m, piss, talpnyalás, alázás, biszex, kamerázás is akár.
Idősebb 70+-os előtt masztiznék.Szeged és környéke. 53 éves férfi vagyok.
Üdv. Van itt olyan hölgy aki évezni ha a melleivel hosszasan, akár òrákon át játszadoznak. Esetleg erre el is tud élvezni? Szívesen ismerkednék. Szoptatòs, sok tejjel rendelkezö hölgyekkel szintén szívesen ismerkednék/ találkoznék.
Sziasztok!
A közeljövőben hétvége/jövhéten szeretnék feleségem örömére egy kisebb gangbang bulit szervezni.
Volna itt esetlef jelentkező?
Feltételek: max 35 éves, ápolt, diszkrét, min 18 cm
Jelentkezéseket privátba várjuk.
A közeljövőben hétvége/jövhéten szeretnék feleségem örömére egy kisebb gangbang bulit szervezni.
Volna itt esetlef jelentkező?
Feltételek: max 35 éves, ápolt, diszkrét, min 18 cm
Jelentkezéseket privátba várjuk.

mendez23

vanes