Szeretem a punci illatát, ha még segítesz is, hab a tortán
(Ez egy válasz barbados123 üzenetére (tegnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz barbados123 üzenetére (tegnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok holnap délelőttre keresek fiatal lányt, Budapest déli részén!!!
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
szopnék,szopatnék egy pasit a neje előtt,és kinyalnám az asszonyt a férje előtt
Sziasztok két pasi szívesen dugnà màs feleségêt .Mi 46 45 évesek vagyunk .Helyünk nincs de kocsiba vagy nàlatok jó lenne .Ha akarod csak nêzed ahogy kényeztetjük a pàrod .vagy közösen partiban vágjuk az asszonyt természetesen csak hetero alapon.irj privit
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok!
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Békéscsabai bi passzív vagyok. Kiruzsozott szájjal térdelnék. Szopass, alazz, kurj. Domina nőt, part, AKTÍV kemény urat keresek. Boritvaltsag, nagy meret előny.
Üdv. Sok tejjel rendelkező kismamával ismerkednék.Továbbá olyan hölggyel aki igényelné , hogy a melleit hosszasan, akár órákig kényeztess, és erre akár el is tud élvezni. Bármilyen megoldásra vevő vagyok!!!
Sziasztok. Öklözést,tágítást,squirtet kedvelô hölggyel, vagy ilyen hölgytagu párral ismerkednék.Ápolt, igényes káros szenvedélyektől mentes pasi vagyok
Ha az anyosod Extrém kinézetű jelezd azonnal! Molett,kövér,jó ha a nagy logós mellei elérik a csiklóját,de azért segg is legyen rendesen.
kecskeméti nőt vagy párt keresek akinek van domina hajlama, bőrszerkós szexben megdug műfarokkal és elfenekel.
Sziasztok. 45 éves férfi, olyan párt keres ahol a 3 ik félnek lehet a csok a punciba elvezes. Győr
Na ezért tiltani fognak !
(Ez egy válasz nőitangás bi passzív 11 üzenetére (tegnap 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy FFI vagyok a sok közül aki itthon megkapja a szexet, megkapja a mindennapi szexet, de mégis vágyik valami másra, valami extrára.
Igen én is egy ilyen rohadék FFI vagyok akinek szerepelnek a Bakancslistáján extrém extra dolgok.
Hogy én ki is vagyok ? 189 cm 85 kg-os pasi. nem vagyok egy Brad Pitt, de azt gondolom, hogy megállom a helyem. A halántékom már nem őszes, a dús rövid hajam inkább már ezüstben pompázik.
Mi az amire vágyom...... lássam, halljam ahogyan egy nőt kielégítetlenek előttem, szivesen csatlakozom vagy átveszem az irányitást ha azt kérik. Érezni szeretném azt a vibrálást azt az illatot amit akkor ott az ösztrogén és a tesztoszteron együtt felszabadít. imádom az orális szexet, inkább adok mint kapok alapon.
Ami fontos........mindenek előtt a diszkréció.......lesz ami lesz.majd, akkor ott abban pillanatban dől el.
Igen én is egy ilyen rohadék FFI vagyok akinek szerepelnek a Bakancslistáján extrém extra dolgok.
Hogy én ki is vagyok ? 189 cm 85 kg-os pasi. nem vagyok egy Brad Pitt, de azt gondolom, hogy megállom a helyem. A halántékom már nem őszes, a dús rövid hajam inkább már ezüstben pompázik.
Mi az amire vágyom...... lássam, halljam ahogyan egy nőt kielégítetlenek előttem, szivesen csatlakozom vagy átveszem az irányitást ha azt kérik. Érezni szeretném azt a vibrálást azt az illatot amit akkor ott az ösztrogén és a tesztoszteron együtt felszabadít. imádom az orális szexet, inkább adok mint kapok alapon.
Ami fontos........mindenek előtt a diszkréció.......lesz ami lesz.majd, akkor ott abban pillanatban dől el.
Injekciós és egyéb medical játékokban lennék alany. Ehhez keresek lehetőleg tapasztalattal rendelkező partnert. Minden megkeresést örömmel fogadok.
Sziasztok,
50-es pasiként irányítani szerető, akár domináns hölggyel, párral ismerkednék.
Használjatok, irányítsatok kedvetekre ..
Közös hétvége ?
Tudom hol a helyem
Köszönöm
Zsolt
50-es pasiként irányítani szerető, akár domináns hölggyel, párral ismerkednék.
Használjatok, irányítsatok kedvetekre ..
Közös hétvége ?
Tudom hol a helyem
Köszönöm
Zsolt
Párom punci illatú bugyijára kivernéd? Ha akarod segítek.
Sós kihez lehet pesten.meni szopni felmegyek leszoplak eljovok érezzük jól magunkat titokba irj

mendez23

gruppenpecs
Zuzana K