Szegeden vagy erre járóban vki? 30é, nyitott bi, sportos srác vok, hely ok!
Szub szexeabszolgát keresek ma!
Nagy extrém tarajos vagy nagy csikloju nöket keresnék
Idősebbekkel, 70 felettiekkel meztelenkednék, masztiznék. 53 éves férfi vagyok.
Idősebbekkel, 70 felettiekkel meztelenkednék, masztiznék. 53 éves férfi vagyok.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma!! Valakik?
Nagykanizsán kalandoznék, közös maszti vagy kukkolás? Nem vagyok szégyenlős, sok minden izgat....keressetek bátran.
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban!
/ itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat!! Kukkolnék csak a környéken !
/ itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat!! Kukkolnék csak a környéken !
Fiatal Sub llányt keresek! Légy telt,molett,duci.nagy mellű és természetes szörzetű.Baranya,Tolna
Terhes nőt kényeztetnék!
Sub Hölgyet keresek aki imád alázatosan szopni és jól meg lehet szopatni !
Legalább két fiatal lányt keresek, mindenki-mindenkivel, perverzió előny!
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Kedves Hölgyek! Sziasztok!
Egyedülálló férfi vagyok, aki nyitott az új élmények kipróbálására. Szeretem a különleges, kissé merészebb dolgokat, mint például a kötözés,
Olyan partnert keresek, aki nyitott az efféle tapasztalatokra, és szeretné felfedezni a szenvedély új dimenzióit. Diszkréció és bizalom mindennél fontosabb.
Írj bátran akkor is ha egyelőre bizonytalan vagy, maximum beszélgetünk egy jót!
Egyedülálló férfi vagyok, aki nyitott az új élmények kipróbálására. Szeretem a különleges, kissé merészebb dolgokat, mint például a kötözés,
fo
vagy más, biztonságos határfeszegető módszerek, ha mindkettőnk élvezetét szolgálja. Minden, amit csinálunk, csakis a kölcsönös beleegyezésen és a biztonságon alapul. alf
jt alf
og alf
atásOlyan partnert keresek, aki nyitott az efféle tapasztalatokra, és szeretné felfedezni a szenvedély új dimenzióit. Diszkréció és bizalom mindennél fontosabb.
Írj bátran akkor is ha egyelőre bizonytalan vagy, maximum beszélgetünk egy jót!
Sziasztok, feleséget cumiztatnék Bp-en.
Perverz partnereimet keresem!
Öreg szőrös passzív maci vagyok.
Öreg szőrös passzív maci vagyok.
Két fiatal lányt keresek, mindenki-mindenkivel, perverzió előny!
Sziasztok .Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség)
Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra.
Nőt keresek popsi nyalásra, amit viszonoznák én is! Kevés dologra mondok nemet. Perverzió előny, de nem feltétel!
Autóban és bárhol masztizó hölgynek besegítenék, akár nyelvvel is!
Nőt keresek popsi nyalásra, amit viszonoznák én is! Kevés dologra mondok nemet. Perverzió előny, de nem feltétel!
Autóban és bárhol masztizó hölgynek besegítenék, akár nyelvvel is!
Popsikedvelő nőt keresek, írj rám, ha szeretnél egy kis kényeztetést!
Bp.
Bp.

mendez23

Fotos70