Ne gyártók ki! Csodás s hölgy !!!
(Ez egy válasz maszkospar üzenetére (ma 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:59
Csini pár péntek délutáni/esti kalandhoz keres perverz/bizarr kedvelő bi pasikat. Minimum 18-as méret és extrém ötletek elvárás. Bocs de a mi izgatna levelekre nem válaszolunk.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok, belevaló hölgyet cumiztatnék Bp-en.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Csini pár péntek délutáni/esti kalandhoz keres perverz/bizarr kedvelő bi pasikat. Minimum 18-as méret és extrém ötletek elvárás. Bocs de a mi izgatna levelekre nem válaszolunk.
Néger pasit pasikat keresek a szőrös pináju feleségemnek! Privátba kérem a válaszokat!
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel ! /diszkrét vagyok de ezt el is várom !Párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik , láb szex mindenevő vagyok !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is akit ez így is izgat!
Sziasztok, mai nap Budapest-kecskemét útvonal? M5 autópályán vagy Kecskeméten valaki valamit?
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Sub Hölgyet keresek aki imád alázatosan szopni és jól meg lehet szopatni
Budapest 20. Ker. Profilom
Terhes barátnőmnek keresek partnert
Idősebb hölggyel ismerkednék szivesen, tabuk nélkül.
Legalább két NAGY CICIS fiatal lányt keresek, mindenki-mindenkivel, perverzió előny!
Sziasztok!
Fiatal párként (23N/25F), utaznánk május 24-27 között Szlovéniába. Bovec, Bled és egyéb turista célpontokra. Ehhez keresnénk partnereket. Max 3 főt. 40 év alattiakat inkább. Autóval indulnánk 24-én BP-ről. Az útiköltség fejenként 100.000 kb. Ebben az üzemanyag és a szállás is benne van. Ezen felül nyilván költőpénz. Akit érdekel és szívesen csatlakozna, az írjon privátban. Ha te is elgondolkoztál már azon, hogy milyen lehet a hegyek között a gyönyörű panorámában szexelni, akkor ott a helyed.
Üdv, Peti&Brigi
Fiatal párként (23N/25F), utaznánk május 24-27 között Szlovéniába. Bovec, Bled és egyéb turista célpontokra. Ehhez keresnénk partnereket. Max 3 főt. 40 év alattiakat inkább. Autóval indulnánk 24-én BP-ről. Az útiköltség fejenként 100.000 kb. Ebben az üzemanyag és a szállás is benne van. Ezen felül nyilván költőpénz. Akit érdekel és szívesen csatlakozna, az írjon privátban. Ha te is elgondolkoztál már azon, hogy milyen lehet a hegyek között a gyönyörű panorámában szexelni, akkor ott a helyed.
Üdv, Peti&Brigi
Holnap Budapesten a szabadba az arcomra számba verné a farkát ??? ne légy nagypapa
Terhes barátnőmnek keresek partnert
Legalább két NAGY CICIS fiatal lányt keresek, mindenki-mindenkivel, perverzió előny!
Sziasztok! Júniusi legénybúcsuba keresek lányt, lányokat!

mendez23