Ki tudna olyat intézni hogy oda viszek egy nőt a megbeszélt helyre ahol várja 2-3 autós pasi és amikor kiviszáll a kocsiból megnézheti mindenki, és meg is foghatja ahol akarja majd egymásnak átadva mindenki kiélvezi a kis pináját.
Aztán viszem haza. Budapesten lehetne a jövő hétvégén este valahol. De külön hiába írkáltok én nem szeretném szervezni. De ha valaki bevállalja a szervezést én el tudom vinni. Szép 40es vékony feszes nő.
Aztán viszem haza. Budapesten lehetne a jövő hétvégén este valahol. De külön hiába írkáltok én nem szeretném szervezni. De ha valaki bevállalja a szervezést én el tudom vinni. Szép 40es vékony feszes nő.
Keresünk 2-4 egymást ismerő pasit, ha lehet 45 alatt, akik kényeztetnék hölgytagunkat. Napközben, maximum pár óra lenne, hely kell a közelünkben. Mini gang, blow-bang, bukkake jelleg, majdnem mindent lehet. Ha esetleg igazolt teszt is van akkor punciba is mehet, amugy mindenhová máshova, szájba is. Nem finnyás, szereti
Anyatejet szopnék Nyíregyháza Debrecen környékén.
Olyanokat sokan keresünk.
(Ez egy válasz boka19 üzenetére (ma 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:33
(Ez egy válasz boka19 üzenetére (ma 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Két fiatal dúskeblű lányt keresek, mindenki-mindenkivel, perverzió előny!
Fiatal lányok hatalmas melleivel játszani!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
Üdv
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
Üdv
tele élvezett puncit nyalnék.
Gloryhole kedvelő hölgyet keresek Budapest környékéről!
Nőt keresek popsi nyalásra, amit viszonoznák én is! Kevés dologra mondok nemet. Perverzió előny, de nem feltétel!
Nőt keresek popsi nyalásra, amit viszonoznák én is! Kevés dologra mondok nemet. Perverzió előny, de nem feltétel!
Női humán fehérje feldolgozót keresek...bekapod, nyeled rendszeresen. Keleti megyék.
szep napot spermas punciit nyalnek akar dugas kozben is vannak e erre izgulo nyitott párok ahol mindklt felet izgatna ez a szituacio! Hely kellene utazni tudnek leginkabb 7végén! viber jo lehet
Kicsi farkamnak idős nőt cumira
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet finoman kényeztetni. Simogatás, puszi masszírozás.
Aktív srácot / srácokat (ketten is lehettek) keresek nagy mérettel, hétköznap délelötti mókára. Szigetszentmiklós és környékén. Helyem sajnos nincs,
Sziasztok. Párt szivesen fogadok a 20. Kerületben. Nézzétek meg a profilom !
Üdv mikor lenne ez pontosan? En elmennek es odaadnam neki a farkam
(Ez egy válasz janiani71 üzenetére (2026. 05. 08. péntek 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 08. péntek 05:55
(Ez egy válasz janiani71 üzenetére (2026. 05. 08. péntek 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia/sztok.... péntek szomb vas rapid randira keresünk pasikat. Inkabb idösebb,öreg akit keresünk,de most a kor lehet mellékes. Helyileg Hajduszoboszlon pihenünk. Amit akarunk... a kövér,valóban dagadt feleség kocsiban, minden duma és körités nélkül gyorsan és személytelenül akar szopni,és vagy baszni.... nincs udvarlás beszélgetés,ha lepontositottuk a helyet és az időt.... talalkozunk beszálsz a kocsiba, ö meztelenül van,te elöveszed a farkad ö bekapja és amilyen gyorsan tudja kiszopja a gecit lenyeli.. ha ugy alakul es kölcsönös a vágy berakhatod a lukába,de az is rapidban nem elnyujtva... berakod dugod bele engeded aztán kiszálsz mész ennyi... nincs smárolas,simi és ujjazás sem... üritesz vagy a szájába vagy a lukába.... ui: ne zavarjon mások ondója,.... ennyi köszi..
nyiregyháza környéke nagyfarku aktiv passziv vagyok
Idősebbek, 70 felettiekkel meztelenkednék, maszturbálnék. 53 éves férfi vagyok.
Sziasztok. Kecskeméten hölgyet párt fogadnám. Perverz előny.

mendez23

bundi
Kia Winston