Felvennè valaki telefonnal ahogy kiverem? 46 èves fèrfi vagyok.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok.
Párt keresünk ahol a párom beleélvezhetne a hölgybe én meg kinyalnám.
Természetesen fordítva is,ahol belémélvezne valaki,és az én párom nyalná ki.
Továbbá minden spermás,nyálas köpködős szex érdekelne.
Párt keresünk ahol a párom beleélvezhetne a hölgybe én meg kinyalnám.
Természetesen fordítva is,ahol belémélvezne valaki,és az én párom nyalná ki.
Továbbá minden spermás,nyálas köpködős szex érdekelne.
Sziasztok! 40-es sok mindenre nyitott férfi vagyok. Kötetlen, laza időtöltésre keresek partnert, partnereket. Minél kevesebb a tabu, annál jobb. Intim 21/6, ha számít.
Rengeteg előnedvvel és/vagy spermával rendelkező férfit szopnék. 53 éves férfi vagyok
Sok tejjel rendelkező, dúskeblű kismamával,illetve ilyen hölgytagu párral, ismerkednèk,találkoznèk. Ha nagy lògòsabb melleid vannak, az csak hab a tortán. Ápolt,tisztelettudò,mellfetisiszta pasi vagyok.
!Konkrét dugás nem fontos számomra, a melleiddel szeretnék játszani, miközben könnyítés magamon. Utazni tudok.Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.Fel is sorolhatnék több ezret, privátban.
!Konkrét dugás nem fontos számomra, a melleiddel szeretnék játszani, miközben könnyítés magamon. Utazni tudok.Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.Fel is sorolhatnék több ezret, privátban.
Extrém perverz bizar, nem hétköznapi szexet keresek nálad!
Sziasztok, hölgyel szeretnék mai nap találozni, aki szereti ha alaposan knyalják, egymás után akár többször is és a végén akár le is spriccelne. Nem kérek viszonzást. Jöhetsz a pároddal is, hogy végignézze.Diszkrét helyem van mai nap kb.12.-ig.
Privátban írj.
Privátban írj.
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi !
Biszex dolgok iránt érdeklődő párt keresek.
Sziasztok! Ismerkednék Heves,Pest,Szolnok megyéből.
Pár házaspár nyaló szopó alázható szolgája lennék !
Korrekt,ápolt megbízható alázatos férfi vagyok !
Korrekt,ápolt megbízható alázatos férfi vagyok !
potens pasi keres - képek adatlapon
Oroszlány 60 km-es körzetéből keresnék hölgyet, csaj társaságot, 18-54 éves korig szilveszteri bulira és jó sok xxx-re hozzám. Nagyon hiányzik a punci íze, tövig benyalok, megiszom a sok kiaramló nedvedet. Sok egyébe is bnne vagyok, ha felkeltette érdeklődésedet akkor írj.
Pisi kedvelő lányt keresek ha lètezik ilyen
Nagyon molett kővér hölgyet keresek bármelyik korosztálybol,Pécs
Szilveszter estére keresnék Párt,pasit.Utazni tudok!!
Sziasztok, 25 éves, sportos, debreceni férfiként ismerkednék elsősorban házas, illetve kapcsolatban lévő nőkkel. Ez egy fétis számomra, amihez sajnos nehéz megfelelő partnert találni. Ha esetleg egy szeretőt keresel, vagy csak egy testet, amin kiélheted magad, írj.
Női pisit innék kor alkat nem számít!
Sziasztok !
Olyan pasit keresnénk hosszabb távra aki többször tud élvezni. Szeretnénk a hölgy tagjának elő játék gyanánt a szájába élvezni majd a puncijába amita férj végignézne és ezt követően kapná csak meg a feleségét élvezetre.
Privátban keress
Olyan pasit keresnénk hosszabb távra aki többször tud élvezni. Szeretnénk a hölgy tagjának elő játék gyanánt a szájába élvezni majd a puncijába amita férj végignézne és ezt követően kapná csak meg a feleségét élvezetre.
Privátban keress

mendez23

Alexdina
Sandra De Marco