Sziasztok! Mára keresek rétság és vác környékén ráéő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban.
Egy guminős mutatványról lenne szó.
Egy guminős mutatványról lenne szó.
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok.
Pesten Hölgy (pár heteró alapon) mostanában,akit Szőrös farok nem zavar, Vaagy kimondottan keresi/kedveli.
Tudom nem annyira extrém ,de hát manapság már ez is lassan.
Pesten Hölgy (pár heteró alapon) mostanában,akit Szőrös farok nem zavar, Vaagy kimondottan keresi/kedveli.
Tudom nem annyira extrém ,de hát manapság már ez is lassan.
Extra méretű melleket és ilyen csiklókat is korod alkatod mindegy.Pécs
14-16 között naturista kempingben kényeztetnék hölgyet lakóautómban
Nagyon sok előnedvvel, spermával rendelkező pasit szopnék. 53 éves férfi vagyok.
70es pasi lakóautós kirándulásra keres nő partnert 2-3 napra
extrém idős, potens pasi keres kényeztethető nőt .Utazni tudok lakóautóval
Sziasztok!
fincsi puncit kenyeztetnek ma este vagy pentek este .
pesten es kornyeken, helyem van de utazni is tudkok
fincsi puncit kenyeztetnek ma este vagy pentek este .
pesten es kornyeken, helyem van de utazni is tudkok
Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra.
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
Üdv
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
Üdv
Pár férfi tagját szopatnám a felesége elött…
Privátban
Privátban
heteró párokhoz is beszálok csak a nő örömére
(Ez egy válasz ffr77 üzenetére (tegnap 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:23
sziasztok! csak nőt keresek 3 féle adottsággal!
vagy első napjaiban legyen a mensije, vagy terhes legyen nagy mellekkel vagy nagy mellű szoptatós anyuka legyen.
vagy első napjaiban legyen a mensije, vagy terhes legyen nagy mellekkel vagy nagy mellű szoptatós anyuka legyen.
sziasztok! csak nőt keresek 3 féle adottsággal!
Puncit nyalnék ha volna kinek,még nem volt kinek.
Extra méretű csiklot nyalnek Bp csak nyalás te élvezed én csinalom
Sziasztok!
Párok,hölgyek egy nagy dobozos autó várja hogy kitöltsük a nagy tereit.
FuckMaster- és tényleg legyen FuckMaster.
Várom leveled privátba.
Párok,hölgyek egy nagy dobozos autó várja hogy kitöltsük a nagy tereit.
FuckMaster- és tényleg legyen FuckMaster.
Várom leveled privátba.
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! Perverz -Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!!
42/190/81 férfi vagyok. Kaposváron ismerkednék hölggyel titkosm szerepjátékos kapcsolathoz 40-65év között.
Sziasztok!! Anal sex imádó nő vagy ilyen női taggal rendelkező pár ?? Én 183/80, sportos, , 44 éves full heteroszexuális, jó farkú pasi vagyok.. Többes és női anal manias..

mendez23

piercinges fa..
Ayanna