idősebb, 70+-os előtt maszturbálnék. 53 éves férfi vagyok.
Nem tudom értelmezni a kérdésed!
(Ez egy válasz Györgygyörgy üzenetére (tegnap 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv
Popsim öklözéséhez keresek partnert, imádok szopni és lenyelni is.
Sok tejjel rendelkező, dúskeblű kismamával,illetve ilyen hölgytagu párral, ismerkednèk,találkoznèk. Ha nagy lògòsabb melleid vannak, az csak hab a tortán. Ápolt,tisztelettudò,mellfetisiszta pasi vagyok.
!Konkrét dugás nem fontos számomra, a melleiddel szeretnék játszani, miközben könnyítés magamon. Utazni tudok.Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.Fel is sorolhatnék több ezret, privátban.
!Konkrét dugás nem fontos számomra, a melleiddel szeretnék játszani, miközben könnyítés magamon. Utazni tudok.Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.Fel is sorolhatnék több ezret, privátban.
Szia vegül sikerült a pár? Ha igen írj nyugodtan privatba
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (tegnap 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresek fèrfit aki az arcomra èlvezne. Èn is fèrfi vagyok,46 èves kis szakáll. Holnap dèlelött? 13.ker.
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2025. 12. 06. szombat 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy nagyon csinos fiatal párral keresünk extrém perverz bizar szexre lehetőséget!
Jövő hét kedd este keresek egy nőt, aki gangbang partimon, 14 férfi felszopója lenne. A partnernőm van a központban, de ennyi férfihez már kell egy felszopó is. Csak nők, csak akkor.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Ma 18:30-tól kint leszek megint Székesfehérváron a Sárpentelei erdőnek a nagy parkolójában!
Ha lenne kedved benyúlni a kocsim ablakán kiverni nekem vagy csak nézni ahogy masztizom akkor bátran sétálj oda a kocsim mellé!
Helyzet jelző világítani fog!
Diszkréció adott és elvárt!
Ha lenne kedved benyúlni a kocsim ablakán kiverni nekem vagy csak nézni ahogy masztizom akkor bátran sétálj oda a kocsim mellé!
Helyzet jelző világítani fog!
Diszkréció adott és elvárt!
Udv! Nagyon szivesen megneznem, ahogy dugtok elottem, ha ugy szeretnetek, be is szallnek. Ezen kivul holgyeket keresnek nyilvanos(abb) akciokra, akar teljesen nevtelenul is, peldaul talalkozunk egy ruhauzletben, bemegyunk a probafulkebe es ott masztizol elottem, akar en is, vagy dughatunk is. Ez csak egy otlet, nyitott vagyok nagyon sok mindenre. Bp!
Sziasztok engem érdekelne a veletek való kalandozás.
(Ez egy válasz Kivancsiak2 üzenetére (2025. 12. 08. hétfő 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 08. hétfő 13:08
Sziasztok. Van itt olyan akit érdekelne velünk kalandozás? Minket elég sok minden érdekel és elég sok mimdent kipróbálnánk. Kinek milyen ötlete vagy vágya lenne. Irjátok meg privátban a vágyaitokat vagy ötleteiteket.
Borsodi nőt keresek aki alázna
Sziasztok!A héten pár vagy bi pasi Veszprém környékén?Uni/passzív szerep izgatna, helyem van!Írjatok
Sziasztok, hölgyhöz/párhoz csatlakoznék a társkereső profilomban leírtak alapján. Ha felkeltettem érdeklődésetek írjatok üzit
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
Sziasztok. Van itt olyan akit érdekelne velünk kalandozás? Minket elég sok minden érdekel és elég sok mimdent kipróbálnánk. Kinek milyen ötlete vagy vágya lenne. Irjátok meg privátban a vágyaitokat vagy ötleteiteket.
Sziasztok.
Hölgyet keresünk aki kinyalná belőlem a párom spermáját.
Csak HÖLGY
Hölgyet keresünk aki kinyalná belőlem a párom spermáját.
Csak HÖLGY

mendez23

zsoltiszeged