fiatal lányt lehet teherbe ejteni! bp
Túrkeve környékén keresek hölgyet aki élvezne egy vad kényeztetést!!!
Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra.
sziasztok, szexhintámba keresek belevaló hölgyet.. Bp
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Esetleg a kicsússzanó farkincát is tisztára nyalnám egy cuppantással....Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget hétvégére! Senki nem tud?
Sziasztok!
Péntek este van kedvetek hozzánk egy laza doggingra?
Kis testre élvezéses játszadozásra.
Szigetszntmiklóson lenne a helyszín.
Részleteket privátban.
Ha sokan írtok nem biztos hogy válaszolni tudunk itt úgyhogy adjatok meg más elérhetőséget is.
Várjuk jelentkezéseteket és akár picit bizarrabb ötleteitek is.
Pl lehet vágynánk olyasmihez hogy a hölgy tagunk kikötözve szemfedőben várna titeket.
Mihez lenne kedvezek?
Ha van hasonló lány vagy pár akit vagy akiket ilyesmi izgatna neki a levelét is várjuk nagyon nagyon.
Péntek este van kedvetek hozzánk egy laza doggingra?
Kis testre élvezéses játszadozásra.
Szigetszntmiklóson lenne a helyszín.
Részleteket privátban.
Ha sokan írtok nem biztos hogy válaszolni tudunk itt úgyhogy adjatok meg más elérhetőséget is.
Várjuk jelentkezéseteket és akár picit bizarrabb ötleteitek is.
Pl lehet vágynánk olyasmihez hogy a hölgy tagunk kikötözve szemfedőben várna titeket.
Mihez lenne kedvezek?
Ha van hasonló lány vagy pár akit vagy akiket ilyesmi izgatna neki a levelét is várjuk nagyon nagyon.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
kecskeméti nőt vagy párt keresek akik szeretnek pasit dugni műfarokkal.
Holnap /péntek/ napközbeni talira keresek partnert!
Délelőtt a legjobb! Autós kaland is izgat!
Délelőtt a legjobb! Autós kaland is izgat!
Mai estét Nagytarcsa környékén töltöm kamionnal.
Ha valakit ez érdekelne, szívesen kalandoznék növel, párral.
46/185/88 pasi vagyok
Ha valakit ez érdekelne, szívesen kalandoznék növel, párral.
46/185/88 pasi vagyok
42 /190/ 80 féri vagyok, Kaposváron ismekrednék hölggyel titkos, szerepjátékos kapcsolathoz.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Nagykanizsán kalandoznék, szopatnék, kukkolnék-masztiznék mások előtt, hölgyek-párok?
70+os társaságát keresem napközbeni játékokhoz Bp-en?
Meg tudlak érteni
(Ez egy válasz popsinyali üzenetére (2026. 07. 02. csütörtök 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 02. csütörtök 13:26
(Ez egy válasz popsinyali üzenetére (2026. 07. 02. csütörtök 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Popsinyaláshoz keresek hölgy partnert.
Én Neked, vagy Te nekem?
Én Neked, vagy Te nekem?
Szemtelenül fiatal lányokkal! Hatalmas ciciket keresek hancúrozni és nudizni! Helyem van és utazni is tudok!
Popsinyaláshoz keresek hölgy partnert.
Én Neked, vagy Te nekem?
Én Neked, vagy Te nekem?
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra. elsősorban Miskolc és környéke, de ésszerű távolság megoldható.
Hatalmas szöröst nyalnék,de semmi rosznak nem vagyok az elrontója

mendez23

Laci52
Belicia