Nem kamusom. Egy csodás szexi hölgy tagú pár!
(Ez egy válasz Barna farok üzenetére (ma 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma!! Valakik?
Jnsz megyében keresek az 50-es korosztályból, közös hármas maszturbálásra párt.
Mindenki, mindenkivel alapon
Mindenki, mindenkivel alapon
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Hát ezt nem igazán jól mert nagyon is valós pár! Kicsit érdekesek az igaz de a nö tag brutàl jó nö! Es ahogy olvashatod mások is irják itt hogy voltak velük!
Hát, én is voltam már velük.
Nem kamusok.
Nagyon kellemes a lány! (Ez egy válasz Barna farok üzenetére (ma 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem kamusok.
Nagyon kellemes a lány! (Ez egy válasz Barna farok üzenetére (ma 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon tévedsz! Nagyon is valósak!
Fiatal lányt nyalnék élvezésig, vagy amit szeretnél! Fiatal lányt minden lyukba nyalnék élvezésig, vagy amit szeretnél!
Sziasztok,
50 éves szolnoki férfiként keresek extrém szexet kedvelő hölgyet, párt.
Mindenre nyitott vagyok.
13/4-5 csupasz intimmel rendelkezem.
Privát üzeneteket várok, vágyakkal, elképzelésekkel.
50 éves szolnoki férfiként keresek extrém szexet kedvelő hölgyet, párt.
Mindenre nyitott vagyok.
13/4-5 csupasz intimmel rendelkezem.
Privát üzeneteket várok, vágyakkal, elképzelésekkel.
Ma M7 vonalán punciba élveznék
Én voltam már velük nem is egyszer.....
Duci BBW hölgyet keresek okloznek nyalnek
Maszkos pár kamusok vagytok
Dettó!
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok!
Olyan nőt/hölgyet keresek ma-holnap, akinek izgalmas lenne, ha
Olyan nőt/hölgyet keresek ma-holnap, akinek izgalmas lenne, ha
le
engem alf
pi alf
si alf
lne
Olyan gátlástalan perverz nőt, párt keresek aki nyitottak lennének, egy 51 éves perverz macis pasira, kor és alkat nem számit, csak az ápoltság feltétel,,!
Nagyon gyönyörű szép a hölgy! Nagyon tisztára nyalnám a pasik után
(Ez egy válasz janiani71 üzenetére (ma 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:25
Sziasztok!
július 4 én este 19-21 közötti idöre Szombathelyen privát összejövetelre keresnénk 1 max 2 férfit akit izgat a használt nagyon kövér "pinaváladékos",izzadt és gecis pina..nyalni kell,mások után ha minden úgy sikerül ahogy tervezve és egyeztetve van 4-5 ffi után kell takarítani.Ami lényeges a fix hogy nyalni kell,csak akkor írj és jelentkezz ha izgat és tudod mit jelent a dagadt hájas mosatlan használt pina kinézetben,és persze van szaga is..A dugás nem kizárt de az csak lehetséges opció....Jelenleg csak az adott napon,helyen és idöben keresünk...Köszönjük az értelmezést..
július 4 én este 19-21 közötti idöre Szombathelyen privát összejövetelre keresnénk 1 max 2 férfit akit izgat a használt nagyon kövér "pinaváladékos",izzadt és gecis pina..nyalni kell,mások után ha minden úgy sikerül ahogy tervezve és egyeztetve van 4-5 ffi után kell takarítani.Ami lényeges a fix hogy nyalni kell,csak akkor írj és jelentkezz ha izgat és tudod mit jelent a dagadt hájas mosatlan használt pina kinézetben,és persze van szaga is..A dugás nem kizárt de az csak lehetséges opció....Jelenleg csak az adott napon,helyen és idöben keresünk...Köszönjük az értelmezést..
Na ezt nagyon tudnám imádni
(Ez egy válasz janiani71 üzenetére (ma 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:25
Sziasztok!

mendez23

peroneus