Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 17/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a höly örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok. Ma?
(Ez egy válasz kukycool üzenetére (2026. 07. 13. hétfő 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi érdeklődésű párokkal szívesen ismerkednék
Bp bisex párt keresek szopatnek szopnek a nejed előtt vagy vele
Szia! Nagyon csinos kis feleséged van!
(Ez egy válasz katona1245 üzenetére (tegnap 02:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 02:46
Sziasztok!
Hétvégenként a Balatonon vagyunk, csak márt meglévő társaságot,nyaraló csapatot keresünk,gangbangre,bukkakera!
Hétvégenként a Balatonon vagyunk, csak márt meglévő társaságot,nyaraló csapatot keresünk,gangbangre,bukkakera!
Nyitott tapasztalt férfiként Bevállalós nyitott párokkal találkoznék. Cuckold, creampie, bukakke, szendvics,
pi
, extrém helyek, stb..stb.
alf
si
Sziasztok
Tapolca környékén ma délelött kukkolnék pasit maszti közben......én is a pasi vagyok.
Esetleg,ha igény lenne rá besegítenék kézzel,szájjal is.......
Tapolca környékén ma délelött kukkolnék pasit maszti közben......én is a pasi vagyok.
Sziasztok
Tapolca környékén kukkolnék pasit maszti közben......én is a pasi vagyok.
Tapolca környékén kukkolnék pasit maszti közben......én is a pasi vagyok.
Sziasztok!Veszprém környékén ismerkednék párral, bi pasival.Teljesen hetero életet élek, de haverkodnék pasival, akivel el lehet ide oda menni, akár fesztiválra, akár csajozni és a titkos vágyainkat egymással megélni!
Írjatok
Írjatok
fiatal lánynak keresek dagi vagy idősebb férfit. bp
Sziasztok!
Nagyon àpolt diszkrét pàrt keresek. Punciból a szàmba... De màs is ha van jó ötletetek..
Nagyon àpolt diszkrét pàrt keresek. Punciból a szàmba... De màs is ha van jó ötletetek..
Csak élvezd a számat puncival, fenekeddel! Helyem van, utazni tudok!
Roma fiatal lányok, asszonyok előnybe,
Öklözés és más perverzió előny!
Roma fiatal lányok, asszonyok előnybe,
Öklözés és más perverzió előny!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolc és környékén.Ésszerű táv nem gond.
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Dunavarsány ill Délegyháza környékén keresek extrém bizzar sexre párt pasit nőt
Igazán extrém perverz szexre keresek lehetőséget Győr környékén csütörtöktől
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! Perverz -Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!!
Sziasztok!
Anyatejes cicit szopiznék, akár aktusmentesen. szeretném megélni ezt a fétishem.

mendez23

kenyeztetofarokk
Jarmila