Sziasztok. Kifejezetten nagy, lógós mellü hölggyel, hölgypárral ismerkednék. Idősebb 50+ os, illetve fiatalabbakkal is. Ha sok tejjel rendelkező szoptatós hölgy vagy az lenne a legjobb. Ápolt, káros szenvedélyektől mentes, mellfesitiszta pasi vagyok.Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.!!!!
Bp+100Km
Bp+100Km
50- 70 èv közöti bi hàzaspáral meg ismerkedni. Közös nudizás , iszogatàs, horgàszàs, kempingezés. Egy kis perverz sex csaták mindenki mindekivel.53 èves bi pasi vagyok.
Mi is nagyon szeretnenk tribute videot vagy kepet a felesegem kepeire. Nézd meg az albumban...
8⁷
8⁷
Sziasztok! Holnap reggeli órákra keresünk női partner, helyünk van a Nyugatinál. F: 46/182/98, N: 22/173/56. A férfival fogsz egyeztetni, elsősorban sub lány csatlakozását várjuk!
Két fiatal dúskeblű lányt keresek, mindenki-mindenkivel, perverzió előny!
Olyan párt keresek, ahol a pasi a nője előtt leszopna… egyéb ötletekre is nyitott vagyok, de ez a fő preferencia…
Ha érdekes számotokra egy ilyen kaland, esti órákban ráértek(sötétedés után),autóban, szabadban is találkoztok, írjatok bátran!
Fontos, hogy valóban egy pár legyetek és ne négy fal között akarjatok találkozni, számomra csak így izgató a dolog.
Ha érdekes számotokra egy ilyen kaland, esti órákban ráértek(sötétedés után),autóban, szabadban is találkoztok, írjatok bátran!
Fontos, hogy valóban egy pár legyetek és ne négy fal között akarjatok találkozni, számomra csak így izgató a dolog.
Idősebbekkel, 70 felettiekkel meztelenkednék, masztiznék. 53 éves férfi vagyok.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma!! Valakik?
Nyalható popsit keresek
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Soproniakkal találkoznék
Sziasztok!
Egy nagyon kedves 19 éves fiatal lány vágyainak szeretnék egy 30-40 esetleg 50es hölgyet vagy párt találni, július 21.-e utánra. Vágyik arra hogy a hölgy használja a fiatal testét. Ha akarod, akár csak kettesben lehetsz vele! Ez lenne az első ilyen együttléte, ezt tartsd szem előtt!
Egy nagyon kedves 19 éves fiatal lány vágyainak szeretnék egy 30-40 esetleg 50es hölgyet vagy párt találni, július 21.-e utánra. Vágyik arra hogy a hölgy használja a fiatal testét. Ha akarod, akár csak kettesben lehetsz vele! Ez lenne az első ilyen együttléte, ezt tartsd szem előtt!
Ne sajnálod nem ir visssz pedig itt vagyok voltam kéznél
(Ez egy válasz DominánsFfiBp üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! Ma este 22 órakor a Tünde parkban mindenkit leszopok, aki arra jár! Ha szeretnéd telelőni a számat írj üzit nekem, mert csak akkor megyek oda, ha van jelentkező.
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Miskolcon valaki akit le hugyozhatok?
Nagyon alacsony/kistermetű hölgyet keresek!
Sziasztok. Perverz èrettebb hölgyel ismerkednèk! Sz.fehèrvár. ès környékén. Èn 44 vagyok! Èljük ki perverz vágyainkat!

mendez23

crisul