bőrszerkó kedvelő nőt vagy párt keresek.
Sziasztok!
ma estere keresnek elhanyagolt holgyet Bp. helyem van de utazni is tudok!
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is ha titeket is izgatna ez a dolog akkor kuldjetek elerhetoseget! Természetesen masra is nyitott lennek ! Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Ma este Glory caféba megyünk
valódi pár vagyunk. Hölgy tagunk extran játékos természetű.
valódi pár vagyunk. Hölgy tagunk extran játékos természetű.
Extrém perverz, nem hétköznapi szexre vevő volnék!
Sziasztok fèrjemmel keresünk fiatal nagyfarkú fiú beszállot csak az írjon aki dugni is akar
Sziasztok
45+ os Hölgyet keresek nem gond ha nem vagy független.
Szeres élvezni..
Imádnám ha Spriccel-nél
Lehetőleg nem csak egy alkalomra szeretnék ismerkedni de egymás magánéletének tiszteletben tartása mellett.
Gábor.
45+ os Hölgyet keresek nem gond ha nem vagy független.
Szeres élvezni..
Imádnám ha Spriccel-nél
Lehetőleg nem csak egy alkalomra szeretnék ismerkedni de egymás magánéletének tiszteletben tartása mellett.
Gábor.
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap !!!! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!/ NO HOMO !
Fotózd, videózd le ahogy szoptatsz, dugod a seggem.
38 éves heteroszexuális férfiként keresek hasonló korú vagy fiatalabb srácot Budapestről közös farokverésre (szigorúan mindenki csak a magáét), akivel később akár a barátnőmet is megdughatom, vagy akár közösen kereshetnénk nőket is. Feltétel a szép farok, előny az érett, idősebb nők iránti érdeklődés.
Keresek egy olyan személyt, nőt vagy bisex pasit, aki szívesen kényeztetné a lábam,csókolgatná és ilyenek. Teljesen tiszta ápolt. Kölcsönös francia is fontos,esetleg rá is verheted. Jászberény
Sziasztok!
Holnap délelőtt a Fóti Auchan parkolóban passzívként ott tudok lenni. Szoknyában, papucsban. Ha valakit érdekel írjon üzenetet.
Intelligens Roma hölgyet orgazmusig nyalni kényeztetni Szabolcsban!
Helyem van!
Helyem van!
kecskeméti nőt vagy párt keresek
Mi célból?
(Ez egy válasz eredita1234 üzenetére (2026. 09. 10. csütörtök 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 10. csütörtök 07:14
Idősebbekkel, 70 felettiekkel meztelenkednék.53 éves férfi vagyok.
Extrém sexre keresek aktivat Budapest és környékén
Új dolgokat kedvelő,enyhèn perverz hàzaspàr hàzibaràtja lennèk.
Tiszta ápolt borotvált puncit nyalnék viszonzás nélkül pának is mielöt dugna a párod töbször élvezésig nyalnálak.viszonozni nemkel

mendez23

mikeandmolly