Szivesen lennék egy vad vagy domináns párnak a házibarátja játszótársa akár sub ként is.megtenék szinte bármit nektek.én egy 36 éves bi uni srác vagyok aki imád nyalni és szopni is szinte mindent szeretek akár extrémebb dolgokat is.36/180/105
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Köszönöm
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Köszönöm
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex , spermás punci nyalás, fuck licking , cuckold, swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!!/
Van itt perverz pár vagy hölgy akiket meglátogathatok, találkoznának ma velem ? ? Autós kaland is oké!
Olyan hölggyel ismerkednék, akitől nem idegen fisting és igényt tartana a rendszeres és kiadós öklözésre. Ha már rég volt ilyen élménye, vagy csak éppen kipróbálná, tisztában van az adottságaival, nagy örömmel és odafigyeléssel elégíteném ki az ilyen jellegű szükségletét.
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e erre nyitott párok itt?
Szia!
Írj rám privátban! (Ez egy válasz Kódok üzenetére (2023. 12. 09. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Írj rám privátban! (Ez egy válasz Kódok üzenetére (2023. 12. 09. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok aktuális még?
(Ez egy válasz demlaci üzenetére (tegnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem borotvált part keresünk… csak pár!
Debrecen es kornyekerol keresnek idosebb es/vagy teltebb holgyet akinek lenne kedve jatszadozni a kétvégű felcsatolhatoval
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok!
Idős-fiatal és más különleges többes szerepjátékokra keresek partnert (hölgy, pár, férfi).
Idős-fiatal és más különleges többes szerepjátékokra keresek partnert (hölgy, pár, férfi).
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Könnyen táguló, mazochista hölgyet keresek fistingre
Azért még írni tanulj meg . Suta f@sz
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2023. 12. 09. szombat 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Kösz, tudom ,ne mondtál ujjat
(Ez egy válasz Nemtom4 üzenetére (2023. 12. 09. szombat 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 21:40

Milyen okos vagy ….. egyidejűleg nem is érdekelhet minket más ?! Zseni
Milyen okos vagy ….. egyidejűleg nem is érdekelhet minket más ?! Zseni
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2023. 12. 09. szombat 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Akkor az autós kaland meg is volt? (Ez egy válasz Nemtom4 üzenetére (2023. 12. 09. szombat 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 20:59
Akkor az autós kaland meg is volt? (Ez egy válasz Nemtom4 üzenetére (2023. 12. 09. szombat 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Pár vagyunk ! Pár szeretkezését szívesen végig néznénk . NÉZNÉNK !!! Semmi több
Pár vagyunk ! Pár szeretkezését szívesen végig néznénk . NÉZNÉNK !!! Semmi több
Kaposvárról van aki egy pasinak valami extrém szexet tudna diszkréten? Hölgyek és párok írjatok privire!
Ha nem miskolci lennél, már ott lennék
(Ez egy válasz Gábormiskolc01 üzenetére (2023. 12. 09. szombat 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)