Terhes barátnőmnek keresek partnert
Idősebb hölggyel ismerkednék szivesen, tabuk nélkül.
Legalább két NAGY CICIS fiatal lányt keresek, mindenki-mindenkivel, perverzió előny!
Sziasztok!
Fiatal párként (23N/25F), utaznánk május 24-27 között Szlovéniába. Bovec, Bled és egyéb turista célpontokra. Ehhez keresnénk partnereket. Max 3 főt. 40 év alattiakat inkább. Autóval indulnánk 24-én BP-ről. Az útiköltség fejenként 100.000 kb. Ebben az üzemanyag és a szállás is benne van. Ezen felül nyilván költőpénz. Akit érdekel és szívesen csatlakozna, az írjon privátban. Ha te is elgondolkoztál már azon, hogy milyen lehet a hegyek között a gyönyörű panorámában szexelni, akkor ott a helyed.
Üdv, Peti&Brigi
Fiatal párként (23N/25F), utaznánk május 24-27 között Szlovéniába. Bovec, Bled és egyéb turista célpontokra. Ehhez keresnénk partnereket. Max 3 főt. 40 év alattiakat inkább. Autóval indulnánk 24-én BP-ről. Az útiköltség fejenként 100.000 kb. Ebben az üzemanyag és a szállás is benne van. Ezen felül nyilván költőpénz. Akit érdekel és szívesen csatlakozna, az írjon privátban. Ha te is elgondolkoztál már azon, hogy milyen lehet a hegyek között a gyönyörű panorámában szexelni, akkor ott a helyed.
Üdv, Peti&Brigi
Holnap Budapesten a szabadba az arcomra számba verné a farkát ??? ne légy nagypapa
Terhes barátnőmnek keresek partnert
Legalább két NAGY CICIS fiatal lányt keresek, mindenki-mindenkivel, perverzió előny!
Sziasztok! Júniusi legénybúcsuba keresek lányt, lányokat!
Kedves Hölgyek, Párok! Szeretnék találni nagy
cs
és/vagy szeméremajkakkal rendelkező nőt, ami kifejezetten izgat. Kérlek privát üzenetben keress, ha magadra ismersz. Ápolt, megbízható, intelligens partnered lehetek.
alf
ik alf
ló alf
val
Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok!
Már elégsokatokkal beszélgettünk a doggingról és van sok jelentkező is.
Még mindig keresünk doggingra jelentkezőket és persze varjuk az elképzeléseiteket és az ötleteiteket.. Most hogy jön a jő idő már lassan szeretnénk kipróbálni.
Várjuk a jelentkezésed és az elképzeléseidet.
Írj bátra..
Már elégsokatokkal beszélgettünk a doggingról és van sok jelentkező is.
Még mindig keresünk doggingra jelentkezőket és persze varjuk az elképzeléseiteket és az ötleteiteket.. Most hogy jön a jő idő már lassan szeretnénk kipróbálni.
Várjuk a jelentkezésed és az elképzeléseidet.
Írj bátra..
Ma 14 òráig bezáròlag keresek olyan párt ahol nyalhatok, szophatok.
Helyem van Érden.
Helyem van Érden.
Hali! Létezik Kelet Magyarországon olyan pár ahol a feleség igen szép vékony kis mellekkel. Üdv
Extrém sex kedvelő hölgyet keresek a közelemben.
kecskeméti nőt vagy párt keresek aki rendszeresen megdugna műfarkak vannak.
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Legalább két dúskeblű fiatal lányt keresek, mindenki-mindenkivel, perverzió előny!
Sziasztok! Terhes Hölgyet vagy terhes Hölgy tagú párt szeretnék megismerni! Teljesen szex mentesen is érdekel!!
Sziasztok!
Ma estére keresek pár vagy bi pasit.Helyem van!Uni/passzív vagyok.Csak aki el is jönne!Írjatok!
Ma estére keresek pár vagy bi pasit.Helyem van!Uni/passzív vagyok.Csak aki el is jönne!Írjatok!

mendez23

csul