Nagykanizsai sportos ,jóképű férfiként hölgyhöz, párokhoz csatlakoznék.
Semmi izgalmas extrém?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Nagyon sok előnedvvel/spermával rendelkező farkat szopnék.
Idősebb 70+-os előtt masztiznék.53 éves férfi vagyok.
Idősebb 70+-os előtt masztiznék.53 éves férfi vagyok.
Sziasztok, szexhintámba keresek neccruhás hölgyet Bp-en, 48 éves normális, hetero pasi vagyok ☝❗ A két dolog külön is érdekel
Sziasztok !!!! Mocskos anált kedvelő pár??? Bisex férfi ???
Szexi feleséget elégítenék ki, miközben a férj mellettünk veri a farkát de nem szállna be. Enyhe bi is oké
Üdv. Ismerkernék olyan ápolt, vidám,nagymamával aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Sziasztok, imádom mikor mesztelenül maszíroznak, és a masszőr hozzám érinti a farkát közben.Kezemhez,arcomhoz számhoz....uhhhhh
Sziasztok. Párt keresek, ahol mindketten szeretnek szopni.
Szegeden keresek ma délelőttre perverz bi párt vagy férfit
Gödörből a lyuk
(Ez egy válasz Barna farok üzenetére (2026. 02. 09. hétfő 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok wink stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek Olvass már az adatlapomon !!! Nem írogatni szeretnék meg kávézgatni ha lehet !!
Sziasztok!
Párokat keresek ahol nyalhatnám a hölgyet elvezésig miközben a párja szopatja,dugja.
Párokat keresek ahol nyalhatnám a hölgyet elvezésig miközben a párja szopatja,dugja.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Szép estét. Valaki esetleg Érd és környékén akinek lenne kedve egy finom kikapcsolódáshoz?
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Csak remélni tudom
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2026. 02. 09. hétfő 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
biztos lesz jelentkező
(Ez egy válasz underarmour üzenetére (2026. 02. 09. hétfő 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy pasit a párja előtt szívesen leszopnék.

mendez23

dvalentin36
Lucille