Idős kövér nagy mellű hölgyet vagy ilyen párt.Baranya
Heves megyei valoban perverz párt keresek diszkréció higénia alap dugás csak ovszerel.
Sziasztok!
Egy kis talit szervezünk hétvégére (péntek este vagy szombat).
A lényege hogy eljössz és rá élvezel párosunk hölgy tagjára.
Szimpátia alapján amikkel bővülhet a program kézi rásegítés, ujjazás, bugyink keresztül punci simizés farokkal és akár bugyira élvezés.
De ha van olyan ötleted vágyad amit megosztanál velünk ne fogd vissza magad, ha tetszik meg is csinálhatjuk.
Bocsi de messziről íróknak, kép nélkülieknek nem írunk vissza.
Plusz ha párba vagytok itt fent és ránk írtok akkor gyertek is el együtt, ha ez nem megoldható ne is írj légyszíves.
Csak az írjon aki el is jön fixre mert jártunk ez miatt már porul hogy ígéret volt de a megbeszélt helyen időben senki.
Csak fixeket keresünk!
Egy kis talit szervezünk hétvégére (péntek este vagy szombat).
A lényege hogy eljössz és rá élvezel párosunk hölgy tagjára.
Szimpátia alapján amikkel bővülhet a program kézi rásegítés, ujjazás, bugyink keresztül punci simizés farokkal és akár bugyira élvezés.
De ha van olyan ötleted vágyad amit megosztanál velünk ne fogd vissza magad, ha tetszik meg is csinálhatjuk.
Bocsi de messziről íróknak, kép nélkülieknek nem írunk vissza.
Plusz ha párba vagytok itt fent és ránk írtok akkor gyertek is el együtt, ha ez nem megoldható ne is írj légyszíves.
Csak az írjon aki el is jön fixre mert jártunk ez miatt már porul hogy ígéret volt de a megbeszélt helyen időben senki.
Csak fixeket keresünk!
Extrem sexhez keresünk CSAK PÁROKAT .Szóló pasik ne erőlködjetek választ sem kaptok
Sziasztok.Perverz hölgy vagy pár ismeretségét keresem.
Extrémre keresek ,használható vagyok sok mindenre
Párommal vagy külön külön is keresünk sexpartnert, vác környékéről.39 éves fiu vagyok es 38 éves a lány,akár tudunk menni autóval ha van hely,de nálunk is megoldható.idősek előnyben 45+ kor felettiek irjanak csak!
Sziasztok fiatal lányt bi srácot keresek ma délelőtt folyamán délpest hely van!
Zoltán vagyok!
Zoltán vagyok!
Szegeden keresek perverz nőt vagy férfit ! Többit privàtba
Glory hole valaki?
Idős kövér nagy logó mellű dús szörzetű hölgyet keresek holnapi talira,hely megoldott.Pécs+50km
lakk, bőr, gumi, kedvelőnőt párt keresek szexre.
Extrémre keresek aktiv Pasit ,használható vagyok passziv ,akár többes is jöhet
sziasztok, szexhintámba keresek belevaló hölgyet Bp-en
Most dun extrém izgalmas helyszínen kalandoznek kényeztetnek hölgyet.
Idős kövér hölgyet vagy ilyen párt keresek,Baranya
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
Mondom, többek között. Amúgy mi a fene az, hogy "perverz"?!
Üdv
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
Mondom, többek között. Amúgy mi a fene az, hogy "perverz"?!
Üdv
Passzí,sub beállítottságú,bi férfi tagú házaspárnál a férjet használnám a felesége elött!!
Privátban keress…
Privátban keress…
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Arcra kivernè most valaki? Èn is fèrfi. Bp.

mendez23

goodie