Falusi,Tanyasi tyúkokat keresek.Baranya Tolna
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
Mondom, többek között. Amúgy mi a fene az, hogy "perverz"?!
Üdv
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
Mondom, többek között. Amúgy mi a fene az, hogy "perverz"?!
Üdv
Nyalni imádó pasi hölgyet keres titkos kapcsolatra...heves megye utazni tudok
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Falusi egyedül álló idősebb nagy mellű molett hölgyikét meglátogatnék ma Baranyába
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Sziasztok.
45+ os hölgyet keresek.
Imádnám ha spriccelve élveznél el
Kölcsönös kényeztetés sok sok élvezéssel?
Ha fincsi mindkettőnknek akár hosszabb távon is.!!!
Gábor.
45+ os hölgyet keresek.
Imádnám ha spriccelve élveznél el
Kölcsönös kényeztetés sok sok élvezéssel?
Ha fincsi mindkettőnknek akár hosszabb távon is.!!!
Gábor.
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci ! Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Rengeteg előnedvvel,spermával rendelkező pasit szopnák. 53 éves férfi vagyok
Szeretnék addig nyalni egy puncit amég összenem
pi
magát és engem ! Cél érdekében utazok, rugalmas vagyok !
alf
si alf
li
Perverz bi pàrt vagy férfit keresek ma estére ! Szegeden
Mindenre is vevő idősebb molett nagy logó mellű,hasú,szőrős punci stb..Baranya. Egyedűl élők előny
mindenkinek. Megpróbálom hátha .... Esetleg lenne olyan valaki akinek lenne kedve egy finom kikapcsolódáshoz Érden és környékén aki tényleg találkozna is!
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot és egyben kukkolót keresnek.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot és egyben kukkolót keresnek.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Kölcsönös fenéknyalásra, franciázásra keresek bi férfit, esetleg
pi
is szóba jöhet. Privátban írj.
alf
si
sziasztok, szexhintámba keresek belevaló hölgyet Bp-en
Tapasztalt nyitott potens férfiként Nem hétköznapi játékokra keresek érett párokat.
Fejér megyében Vékony Nagy Pinájú Hölgyet Kényesztetnék

mendez23

Officer
Katie Lee