Sopronban keresek intelligens partnereket
Szabolcs, Hajdú megyében keresek torkozni szerető hölgyet.
Sziasztok! Kecskeméten keresünk házibarátot! Illetve helyet tudunk biztosítani másoknak együttlétekre, amit akár szívesen néznénk is cserébe! Ha érdekel írjatok, elérhetőséggel!
Túrkeve környékén keresek hölgyet aki élvezne egy vad kényeztetést!!!!
Zalamegyében lennék pár.. hosszútávú hàzi barátja! Természetesen viber+fotókat tudok küldeni
Patyis csajok vannak erre?
idősebbekkel, 70 felettiekkel meztelenkednék, masztiznék. 53 éves férfi vagyok.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Békási gloryban televerné a számat valaki?
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki kedveli vagy kipróbálná a kicsit különlegesebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, plugok stb. Tapasztalat és fantázia van. Párok is.
Közelemben Szolló hölgyet keressek öklözésre.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Perverz mocsokos baszásra keresek holgyeket párokat. Kikotozés fisting stb
Okloznek hölgyet korod küldöd nem számít bp
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! Perverz -Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
Olyan bi párt keresek,ahol a feleséget izgatja,ha a férjét elötte szopatják.
Rendszeres kapcsolat.
Privátban
Rendszeres kapcsolat.
Privátban
Békásmegyer környéke!
Van valaki aki ráélvezne a faszomra,vagy a számba??
Van valaki aki ráélvezne a faszomra,vagy a számba??
Taknyosra szopatható csajszit, hölgyet, párt, transt, shemalet keresek!
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Esetleg a kicsússzanó farkincát is tisztára nyalnám egy cuppantással....Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyé

mendez23

szörp