domináns kecskeméti nőt vagy párt keresek akik szopatnának dugnának.
Sziasztok holnap keresnék kalandot Balassagyarmat környékén írj bátran
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Párokat néznék szex közben. Nem lennék hálátlan
Holnap kaposvári fürdőben cumiznék egy öltöző kabinban
Holnap kaposvári fürdőben cumiznék egy öltöző kabinban
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van.
Kep csere fontos, ha komolyan gondoljatok Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van.
Kep csere fontos, ha komolyan gondoljatok Köszönöm!
Sziasztok!
Holnap délutánra keresek Vácon ráérő hölgyet, hölgyeket, max párokat akik levideóznák ahogy egy guminővel szexelek. Részleteket privátban.
Holnap délutánra keresek Vácon ráérő hölgyet, hölgyeket, max párokat akik levideóznák ahogy egy guminővel szexelek. Részleteket privátban.
Idős nagyit keresek aki szereti az őklőzést.Pécs
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Érdekes, extrém helyen szexelnék hölggyel, párral. Kukkolás is érdekel.
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Helyel rendelkezo biszex part szopatnek imadom duplan punciba szendvics fisting squirt mind imadom Eq IQ fontos
Párok játékszere lennék alkalmanként, vagy rendszeresen is. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Szabolcs, Hajdú megyében keresek torkozni szerető hölgyet.
Szegeden keresek pàrommal perverz férfiakat a vàgyaink meg valositàsàhoz!
Idősekkel,70 felettiekkel meztelenkednék.53 éves férfi vagyok.
Olyan lányokat, barátnőket keresek, akik egyszerre nyalnának, cumiznának! Lennék a mentoruk!
3ker környékén ráélvezne vki a farkamra??

mendez23

Minani
Melissa Ria