sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek Bp-en, képek az adatlapomon!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Eljátszani gondolom nem tilos.
(Ez egy válasz Barna farok üzenetére (ma 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Extrém, nem hétköznapi bizar szexre keresek lehetőséget nálad!
Ez nem tilos itt?
(Ez egy válasz bphotguy69 üzenetére (tegnap 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Részemről benne vagyok!
(Ez egy válasz ist0124 üzenetére (ma 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:42
Sziasztok. 35 éves hölgy közös használatára kérésük férfiakat hetero alapon! Csak 50 év felett!
Sziasztok. 35 éves hölgy közös használatára kérésük férfiakat hetero alapon! Csak 50 év felett!
Hölgyet hölgyeket keresek aki
le
alf
pi alf
si alf
lnek
Sziasztok! Igaz, hogy már elmúlt május elseje, de amennyiben még nyitott a lehetőség, szívesen mennék állásinterjúra. Szakirányú végzettségem nincs, de mások elmondása alapján, "neked masszőrnek kellene menned". Szeretem is csinálni.
(Ez egy válasz Patrícia321 üzenetére (2026. 04. 29. szerda 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 29. szerda 08:27
Sziasztok!
Egy jól, azaz alaposan és hosszan maszírozni szerető és tudó srácra lennénk nyitottak, akit hosszútávon is akár bevállalnánk.
Olyan írjon, aki szeret, tud hosszan és erősen maszíroni és ajándék számára az, hogy ezt egy fiatal, sportoló lány testén teheti meg és így élvezi ki minden pillanatát.
Szakirányú végzettség és tapasztalat helyzeti előny.
Május 1-én, estefelé ráérünk találkozni, helyünk is van ehhez. Komolyan gondoljuk. Várjuk a jelentkezéseket.
Egy jól, azaz alaposan és hosszan maszírozni szerető és tudó srácra lennénk nyitottak, akit hosszútávon is akár bevállalnánk.
Olyan írjon, aki szeret, tud hosszan és erősen maszíroni és ajándék számára az, hogy ezt egy fiatal, sportoló lány testén teheti meg és így élvezi ki minden pillanatát.
Szakirányú végzettség és tapasztalat helyzeti előny.
Május 1-én, estefelé ráérünk találkozni, helyünk is van ehhez. Komolyan gondoljuk. Várjuk a jelentkezéseket.
apa-lánya kalandba beszállna valaki?
Olyan lányt / hölgyet keresek aki szereti ha kényeztetik a lábait, és a végén jól meg is locsolják azokat
Ha magadra ismersz, írj bátran!!
Hely van
Ha magadra ismersz, írj bátran!!
Hely van
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Olvasd el a profilom. Bp 20ker.
Ma este sexi hölggyel kalandoznek kicsit extremebb dolgok is érdekelnek.
Estére nálad extrém perverz szexre keresek lehetőséget!
Szopató, és keményen kúró pasikat keresek, Érd-Bp. és környékén. Helyem van! Irjatok üzit!! Nem levelezni akarok, hanem szopni, nyelni, és baszatni...
Idősebbekkel, 70 felettiekkel meztelenkednék, maszturbálnék. 53 éves férfi vagyok.

mendez23

Michaela B