Idős kővér párt keresek ahol a pasi leszopna a feleség előtt.Baranya
Sziasztok, szexhintámba keresek belevaló hölgyet Bp-en
Valaki lepippantaná a pasimat, velem MOST? Puszi. Andi
Sziasztok. Van itt olyan akit érdekelne velünk kalandozás? Minket elég sok minden érdekel és elég sok mimdent kipróbálnánk. Kinek milyen ötlete vagy vágya lenne. Irjátok meg privátban a vágyaitokat vagy ötleteiteket.
Megismerkednék egy olyan sráccal,úrral aki már régóta szeretné kipróbálni milyen lehet egy fiúval együtt hokizni,megérinteni a farkát vagy még kicsit többet...csak amit mindketten szeretnénk.Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok.Helyem van Pestmegyében.Kérlek akkor irj ha valóban szeretnél találkozni.Köszönöm!
Keressetek engem, tudok még egy srácot is...
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (tegnap 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:33
Alkalmi csaj barátnőmmel keresnénk 2 olyan pasit (tudjuk, hogy nem egyszerű) akiknek lenne kedve egy ünnepek előtti 4-es “koccintáshoz”
én bi dugható passzív vagyok, jó lenne olyan partnereket találni, akik mindkettőnket lerendeznének és a csajszival mi is rosszalkodunk. Hely belvárosban napközben megoldott. Igénytelen vagy elhízott pasik nem az eseteink. Ápoltság, lazaság, jó fejség. Kép nélkül nincs válasz. Részletek privin.
én bi dugható passzív vagyok, jó lenne olyan partnereket találni, akik mindkettőnket lerendeznének és a csajszival mi is rosszalkodunk. Hely belvárosban napközben megoldott. Igénytelen vagy elhízott pasik nem az eseteink. Ápoltság, lazaság, jó fejség. Kép nélkül nincs válasz. Részletek privin.
Extra szerszámmal keresem partnerem hölgy akár pár érdekel heteró alapon
Olyan írjon, akit tud! Ne az aki csatstlakozna!
Sziasztok!
Szolnok és közvetlen környékéről keresek olyan hölgyet aki az anális örömöket részesíti előnybe!
Bármi kérdés esetén beszéljünk !
Szolnok és közvetlen környékéről keresek olyan hölgyet aki az anális örömöket részesíti előnybe!
Bármi kérdés esetén beszéljünk !
Olyan személyt keresek, aki kinyalná a meló utáni mosatlan fenekem.
Párt szopatnék felváltva vagy együtt Miskolcon most gyere hozd el az asszonyt Miskolc
Izgalmas fétisekről, vágyakról, tapasztalatokról, enyhébb perverziókról leveleznék, olyan emberrel, aki meg tudja fogalmazni az élményeit..
Alkalmi csaj barátnőmmel keresnénk 2 olyan pasit (tudjuk, hogy nem egyszerű) akiknek lenne kedve egy ünnepek előtti 4-es “koccintáshoz”
Miskolci párt keresek akik együtt szopnának le. Egyik nyalná a seggem a másik szopna
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
Roma izgató hölgyet keresek aki élvezi a kényeztető masszírozást !
Szabolcsban ! Képzett masszőr vagyok!
Maximális diszkréció és higiénia alap
Szabolcsban ! Képzett masszőr vagyok!
Maximális diszkréció és higiénia alap
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
idősebb, 70+-os előtt maszturbálnék. 53 éves férfi vagyok.
Nem tudom értelmezni a kérdésed!
(Ez egy válasz Györgygyörgy üzenetére (2025. 12. 10. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)

mendez23

bluej0159
Dana 2