Sziasztok egy fiatal srác vagyok. Zala, Zalaegerszeg és környékén valaki? Szabadtéri, házban ahogy jó. Kizárólag hölgyek. Nyugodtan írj rám
Olyan gátlástalan perverz nőt, párt, transt, shemalet keresek aki/akik nyitottak lennének, egy 51 éves perverz bi macis pasira, kor és alkat nem számit, csak az ápoltság feltétel,,!Mobilis vagyok!
Sziasztok. Perverz Kecskeméti, hölggyel párral ismerkednék. Extrem dolgokra.
Pi
, popsi nyálas, nyilván helyen..stb
alf
si
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!/
Fisting azaz ököl szex kedvelő Hölgyet keresek
perverz nőt vagy párt keresek.
6
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Kezdő vagy haladó exhibicionista hölgyet keresek szombaton délutánra/estére meztelenkwdős, villantós játékokra. Akár fotózás, extrém helyeken kézimunka, stb Budapest és környéke.
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Sziasztok Meztelen kocsikázáshoz keresek partnert ! 50 éves pasi vagyok
Idősekkel,70 felettiekkel meztelenkednék,maszturbálnék.53 éves férfi vagyok.
Sziasztok esetleg van itt terhes hölgy tagú pár ?Ahovà 2 pasi csatlakozhatna a hölgy tag örömére.Vagy magànyos unatkozó terhes nő. Írj privát
Sziasztok. Zalai, Zalaegerszeg és környékén valaki? Szabadtéri, házban ahogy jó. Kizárólag hölgyek. Nyugodtan írj rám
Éjszakai,meztelen kabriózásra keresek hölgyet,Budapest környékéről!
)
)
Még mindig érdekel az extrém perverz szexre!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgy tagú párt keresek a hölgy örömére kellemes időtöltésre.
olyan kecskeméti nő vagy párt keresek akik szeretnek pasit dugni műfarokkal.
Sziasztok!
Olyan kukkolókat keresünk akik ráélveznének a hölgy tagunkra.
Jelentkezni privátban.
Szombaton lenne az esemény.
Csak az írjon aki el is jönne és betartaná a szabályainkat!
Olyan kukkolókat keresünk akik ráélveznének a hölgy tagunkra.
Jelentkezni privátban.
Szombaton lenne az esemény.
Csak az írjon aki el is jönne és betartaná a szabályainkat!

mendez23

Nela D