Mindenre is vevő idősebb molett nagy logó mellű,hasú,szőrős punci stb..Baranya. Egyedűl élők előny
mindenkinek. Megpróbálom hátha .... Esetleg lenne olyan valaki akinek lenne kedve egy finom kikapcsolódáshoz Érden és környékén aki tényleg találkozna is!
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot és egyben kukkolót keresnek.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot és egyben kukkolót keresnek.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Kölcsönös fenéknyalásra, franciázásra keresek bi férfit, esetleg
pi
is szóba jöhet. Privátban írj.
alf
si
sziasztok, szexhintámba keresek belevaló hölgyet Bp-en
Tapasztalt nyitott potens férfiként Nem hétköznapi játékokra keresek érett párokat.
Fejér megyében Vékony Nagy Pinájú Hölgyet Kényesztetnék
Bács megyeben keresünk hozzánk hasonloan perverz hölgyet vagy fiatal sexy párt péntek estére!
Roma hölgyet orgazmusig nyalni kényeztetni amíg a számba élvez!
Szeretnék addig nyalni egy puncit amég összenem
pi
magát és engem ! Cél érdekében utazok, rugalmas vagyok !
alf
si alf
li
Ma Veszprém Körmend között töltöm az éjazakát, kamionos kaland érdekelne valakit?
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
Szia írtam!
(Ez egy válasz hagyjuk is üzenetére (tegnap 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:18
Van itt 20-30 év közötti hetero férfi aki szívesen tágítana (mindenféle gyümölcs-zöldség, extrém dildok, ököl) és ezt akár popsiba is?
Húszas évei elején járó nő vagyok
Sziasztok!50-60 év feletti párt kényeztetnék orálisan,vagy akár csak kukkolnék is,utazni tudok.
Nekem nagy vágyam lenne,de sajna elmúltam 30.
(Ez egy válasz hagyjuk is üzenetére (tegnap 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:18
Van itt 20-30 év közötti hetero férfi aki szívesen tágítana (mindenféle gyümölcs-zöldség, extrém dildok, ököl) és ezt akár popsiba is?
Szeretem a punci illatát, ha még segítesz is, hab a tortán
(Ez egy válasz barbados123 üzenetére (2026. 10. 04. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz barbados123 üzenetére (2026. 10. 04. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok holnap délelőttre keresek fiatal lányt, Budapest déli részén!!!
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !

mendez23