Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
kecskeméti nőt vagy párt keresek akik szeretnek pasit dugni műfarokkal.
Holnap /péntek/ napközbeni talira keresek partnert!
Délelőtt a legjobb! Autós kaland is izgat!
Délelőtt a legjobb! Autós kaland is izgat!
Mai estét Nagytarcsa környékén töltöm kamionnal.
Ha valakit ez érdekelne, szívesen kalandoznék növel, párral.
46/185/88 pasi vagyok
Ha valakit ez érdekelne, szívesen kalandoznék növel, párral.
46/185/88 pasi vagyok
42 /190/ 80 féri vagyok, Kaposváron ismekrednék hölggyel titkos, szerepjátékos kapcsolathoz.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Nagykanizsán kalandoznék, szopatnék, kukkolnék-masztiznék mások előtt, hölgyek-párok?
70+os társaságát keresem napközbeni játékokhoz Bp-en?
Meg tudlak érteni
(Ez egy válasz popsinyali üzenetére (tegnap 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz popsinyali üzenetére (tegnap 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Szemtelenül fiatal lányokkal! Hatalmas ciciket keresek hancúrozni és nudizni! Helyem van és utazni is tudok!
Popsinyaláshoz keresek hölgy partnert.
Én Neked, vagy Te nekem?
Én Neked, vagy Te nekem?
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra. elsősorban Miskolc és környéke, de ésszerű távolság megoldható.
Hatalmas szöröst nyalnék,de semmi rosznak nem vagyok az elrontója
Idősebbekkel, 70 felettiekkel meztelenkednék, masztiznék. 53 éves férfi vagyok.
Hölgy partnert keresek !!!
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Anál kedvelő és szerető párt v.hölgyet keresek...beleélvezéssel a végén. Priviben írj..
S/M és szex játékokhoz olyan bevállalós Domina/Domináns 35-60 év közötti egyedülálló, független Hölgyet keresek (akár hozzám költözéssel)hosszútávra, akivel kölcsönös élvezetekkel ajándékoznánk meg egymást, aki egyaránt élvezi a gyönyör és fájdalom okozását.
Jelentkezést privát üzenetben kérek.
(Tolna megyei pici faluban)
Kamusok kímáljenek!
Jelentkezést privát üzenetben kérek.
(Tolna megyei pici faluban)
Kamusok kímáljenek!
Sziasztok! Vácon keresek gyors ürítésre partnert. Részleteket priviben
Merre van az a anyuka?

mendez23

bimbike19
Henessy