Csinos szőrös pinájú nőt keresek aki megmutatná mit rejt a bugyi alatt és engedné hogy elélvezzek a látványra! Írj privát ha izgatna téged is.
Hõlgyett keressek Fistingre.
Idősebbekkel,70 felettiekkel meztelenkednék.53 éves férfi vagyok.
Bp, 9.ker. Dandár utcában szopok, dugható vagyok. Többen is...
Keresek pasikat és Nőket is akiket izgat ez lábra, hónaljra, fenékre élvezés +
pi
alf
si
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Esztergom környékén cumiznék. Nyelem ha akarod
Kamionos kalandra ma délelött az M0 környékén?
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
60 + Hàzàs pár. Szivesen csatlakoznèk, mindenki mindenkivel alapon.
Nagy kilógó ajku vagy duzzadt húsos pinàjú csajt keresek vékony alkattal...
...a téma szerint...szeptember 12-13.-án Pm.Gödöllön tartunk egy privát gang bulit,nem résztvevőket keresünk,azok már megvannak.Amire viszont keresnénk 2 esetleg 3 ffit( jelentkezni sokan szoktak,megjelenni elvétve)konkrétan rapid,nagyon gyors dugásra,pinába élvezessel,mert a buli témája a Creampie,ehez kellene megalapozni a kellő mennyiségü ondót a puniban..Tehát,hogy érthetö legyen,az adott két napon a buli közvetlen elején gyors aktus és élvezés,spricc és távozás.Természetesen kötötségek nélkül,neked is jó és nekünk pedig nagyon izgi.Nem kor vagy alkat ami számit,most csak annyi hogy sokat,vagy nagyon sokat spricceljen a farkad és kedveld a SSBW alkatot..
Nos nem jött össze a lánnyal a perverzkedés. Viszont nagyon kanos vagyok. Kölcsönös szopás most Budán
Szia!
Mind a kettőben van tapasztalatom! (Ez egy válasz Pegasus71 üzenetére (tegnap 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Mind a kettőben van tapasztalatom! (Ez egy válasz Pegasus71 üzenetére (tegnap 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Párhoz,gruppenhez,gangbang-hez csatlakoznék hetero alapon ÉNY Magyarországon.
Negyvenes fiatalos tapasztalt,ápolt,sportos,diszkrét,megbízható csapatjátékos potens pasi vagyok.
Negyvenes fiatalos tapasztalt,ápolt,sportos,diszkrét,megbízható csapatjátékos potens pasi vagyok.
Holnap perverz autóskalandba részt vennék!
Urat keresünk, aki megszopatna minket, kinyalnánk,
le
és a szánkba élvezne.
alf
pi alf
si alf
lne
Jó is az, rajtam is jól állnak
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (tegnap 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (tegnap 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Női bugyikra, fehérneműkre történő élvezéshez keresek "haverokat".

mendez23

Noell