Fiatal lányt elvinnék kocsikázni Budapest, Pest megyeben. Privátban beszéljünk
Van olyan kaposvári hölgy aki imádja a kézimunkát? Privire írj!!!lenne ehy javaslatom.
Keresem a kedvenc zongoratanárnőmet a Hungaroring környékén aki kedveli az öklözést. Rég láttalak jeligére, remélem olvasod!
Sziasztok egy fiatal srác vagyok. Zala, Zalaegerszeg és környékén valaki? Szabadtéri, házban ahogy jó. Kizárólag hölgyek. Nyugodtan írj rám
Olyan gátlástalan perverz nőt, párt, transt, shemalet keresek aki/akik nyitottak lennének, egy 51 éves perverz bi macis pasira, kor és alkat nem számit, csak az ápoltság feltétel,,!Mobilis vagyok!
Sziasztok. Perverz Kecskeméti, hölggyel párral ismerkednék. Extrem dolgokra.
Pi
, popsi nyálas, nyilván helyen..stb
alf
si
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!/
Fisting azaz ököl szex kedvelő Hölgyet keresek
perverz nőt vagy párt keresek.
6
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Kezdő vagy haladó exhibicionista hölgyet keresek szombaton délutánra/estére meztelenkwdős, villantós játékokra. Akár fotózás, extrém helyeken kézimunka, stb Budapest és környéke.
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Sziasztok Meztelen kocsikázáshoz keresek partnert ! 50 éves pasi vagyok
Idősekkel,70 felettiekkel meztelenkednék,maszturbálnék.53 éves férfi vagyok.
Sziasztok esetleg van itt terhes hölgy tagú pár ?Ahovà 2 pasi csatlakozhatna a hölgy tag örömére.Vagy magànyos unatkozó terhes nő. Írj privát
Sziasztok. Zalai, Zalaegerszeg és környékén valaki? Szabadtéri, házban ahogy jó. Kizárólag hölgyek. Nyugodtan írj rám
Éjszakai,meztelen kabriózásra keresek hölgyet,Budapest környékéről!
)
)
Még mindig érdekel az extrém perverz szexre!

mendez23

cirobumer
Hana B