Hölgyet vagy párt keresek kölcsönös pisire , kor és alkat mellékes.
Adatlapunk alapján keresnénk egy sportos srácot a kalandhoz ( faszverés - mindenki -mindenkinek )
sziasztok hodmezo kornyékérol keresnenk perverz pasit aki tudna diszkret lenni!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Ha papa nem nyal szívesen válalak,légy mobilis higénia fontos...
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony fiú vagyok.
Sziasztok!
Egy hölgynek lenne esetleg kedve egy vadabb de még is érzéki szexchathez? Még sohasem próbáltam és kivancsi lennek milyesn is irni egy ilyet
Egy hölgynek lenne esetleg kedve egy vadabb de még is érzéki szexchathez? Még sohasem próbáltam és kivancsi lennek milyesn is irni egy ilyet

Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni.
Szia!
Viki77 (Ez egy válasz Oppenheimer üzenetére (2025. 04. 25. péntek 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 19:23
Viki77 (Ez egy válasz Oppenheimer üzenetére (2025. 04. 25. péntek 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Harisnyás és/vagy magassarkú cipős lád kényeztetésére( csókolgatás, simogatás, masszírozás) keresek lábfétish kedvelő hölgyet. Szexmentesen!! Maximum a végén a láb látványára kézzel magamnak megoldom. Létezik ilyen hölgy?
Kifutónál vagyok szívesen verném párok előtt végén arcra, szájba élvezéssel...
Sziasztok, akt fotót vagy rajzot szeretnék készíttetni magamról! Ha magadra ismertél és tudsz ebben segíteni írj!

Párom bugyijába vagyok. Néznéd ahogy bele verem a farkam?
Helló! Próbafülkében ,találnék” ma finom punci illatú tangát! Bp.
Sziasztok.40-es pár vagyunk.Autós kaland keretében szivesen megnéznénk egy lány,vagy érettebb nő masztiját.Ha szeretnéd a hölgytagunk,-vagy mindketten mi is csinálnánk.De akár egy kellemes nyelves kényeztetés is elképzelhető. Maximális diszkréciót adunk,és kérünk. Bp,és környéke. Fiúk NE!!
Fejér környéken nőt,párt keresek extrém szexre. Bármi jöhet. Csak bátran.
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel. Írjatok!
Sziasztok.
Esetleg valakinek lenne kedve egytenyleg laza estéhez. Finoman hosszasan.. Csak aki tényleg találkozna is. Érd és Környékéről!?
Esetleg valakinek lenne kedve egytenyleg laza estéhez. Finoman hosszasan.. Csak aki tényleg találkozna is. Érd és Környékéről!?

Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni