41/190/80 férfi vagyok. Kaposváron ismerkednék hölggyel titkos, szerepjátékos, anyagiaktól mentes kapcsolathoz.
Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül
kecskeméti nőt vagy párt keresek aki dugna műfasszal.
Asszonyt ,barátnőt ,feleséget . Kölcsön kèrnèk.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma estém is szabad!
Bukakke összejövetelben szívesen részt vennék
Sziasztok,
Ki szereti a watersportot és a
Ki szereti a watersportot és a
be
?
alf
pi alf
si alf
lést
60+ puncit nyalnék. Mór Komárom keressetek
60+ puncit nyalnék. Mór Komárom keressetek
Tiszafüred bicajozás a tiszató körül közben közös maszti egyes helyeken meztelen tekerés és egyéb dolgok ha érdekel írj
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok!
Esetleg lenne itt olyan Érden és környékén akinek lenne most kedve lazítani.... Stb...?
Esetleg lenne itt olyan Érden és környékén akinek lenne most kedve lazítani.... Stb...?
Zala és környékén olyan lányt, keresek aki élvezi ha tapogatva van nyilvánosan, illetve szereti ha belenyúlnak a bugyijába.
Rengeteg előnedvvel, spermával rendelkező pasit szopnék. 53 éves férfi vagyok
Domináns férfit keresek ,én használható vagyok sok minden jóra ,heti egyszer hosszú távon
Extrémre keresek aktiv pasit
Duci hölgyel ismerkednèk. Aki szeret nudizni, termèszetben sexelni . 53 éves pasi.
Fiatal lányt nyalnék élvezésig, vagy amit szeretnél! Fiatal lányt minden lyukba nyalnék élvezésig, vagy amit szeretnél!
Idős kövér gátlástalan giga mellű hölgyeket vagy párokat keresek
sziasztok
Dél-Pesten keresnek ,unatkozo holgyet estere
helyem van de utazni is tudok
Dél-Pesten keresnek ,unatkozo holgyet estere
helyem van de utazni is tudok

mendez23

T-MAC
Kami