Kaposvári pasiként kaposvári diszkrét párokat házaspárokat keresek! Nézném az aktusotok de be is segitenék! Enyhe biszex lehet.Írjátok meg milyen extrém vágyatok van! Nyitott vagyok!
Nem tudom! De jó lenne
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (ma 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet itt olyat találni?
(Ez egy válasz nőitangás bi passzív 11 üzenetére (ma 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Ku
barát lányt vagy párt keresek csak komolyak
alf
ty alf
a
Sziasztok vannak e itt olyan nyitott parok akiket érdekelnének az izgamlas kicsit perverz dolgok is? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok. Keresnék Kecskemét és kkr. Utazni tudok, de helyem is van.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Duci bbw nőt keresek nyalnalak ciciznek te csak élvezd Bp ilyen hölgy tagú pár is bisex vagyok
Idősebb nagy mellű nagy bimbó szőrős pina,szereted szopatni a meleid nyalatni élvezésig a puncid keres,Baranya
Sziasztok! 21 éves szűz srácként keresnék hölgyet vagy pár hölgytagját Budapest és környékén
41/190/80 férfi vagyok. Kaposváron keresek hölgyet titkos, anyagiaktól mentes, SZEREPJÁTÉKOS anya-fia,nagyi-unoka, apa-lánya kapcsolathoz.
Nyalható, dildókedvelő hölgyet keresek.
Sziasztok. Nagykanizsán keresek csajt, hölgyet, elhanyagolt feleséget vagy párt. Helyem van, de autós szex is érdekel. Esetleg kukkolás?
Ma este fél tíztől a Glory caféban vagyunk. Igazi belevaló perverz hölgyekkel
Olyan gátlástalan perverz nőt, párt, transt, shemalet keresek aki/akik nyitottak lennének, egy 51 éves perverz bi macis pasira, kor és alkat nem számit, csak az ápoltság feltétel,,!Mobilis vagyok
Hölgy partnert keresek !!!
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevonhatunk
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevonhatunk
Lenne itt olyan nő, pár vagy pasi, aki orálozás közben
pi
engem? Mostanra keresnek. Helyem van.
alf
si alf
ln alf
e
Perverz aktív pasit keresek Bp passzív vagyok
Ha szeretsz pasit fistelni finoman, te vagy az emberem!
Seggemet nyalatnám Miskolcon, hely van

mendez23

Victoria Swinger