sziasztok hodmezo kornyékérol keresnenk olyan pasit akit erdekelnek a perverz dolgok hely kellene!
Valaki most 20ker kölcsönös szopás?helyem van
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma este
Harisnyás és/vagy magassarkú cipős lád kényeztetésére( csókolgatás, simogatás, masszírozás) keresek lábfétish kedvelő hölgyet. Szexmentesen!! Maximum a végén a láb látványára kézzel magamnak megoldom. Létezik ilyen hölgy?
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Sziasztok.
Olyan párt vagy nőt keresek aki/akik szeretik az extrem deeptroatot.
Imádok keményen szopatni
Olyan párt vagy nőt keresek aki/akik szeretik az extrem deeptroatot.
Imádok keményen szopatni
Sziasztok! Jelenleg pisifetishem kielegitesere, dugasra keresek holgyeket, transzikat, vagy akar vegigneznem, ahogy masok kefelnek. Irjatok!
Jövő péntek estére szerveznék egy maszti bulit,leginkább kíváncsi hölgyeket,feleségeket! Persze 2-3 pasit is! Lényeg az egymás elötti maszturbálás,de bármit is lehet,ha éppen jól esik!
Keresem azt alacsony ,vékony, fiatal férfit. Akinek hosszú vékony fasza van , amit leszophatok, nyelem is. Engem is leszophat , ha akarja és le is hugyozhat, de nem kötelező.
Fiatal pár estére programot keresne, lehetőleg Bp. Üzenetben jöhetnek a tippek

Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni.
Ki gondolta volna
(Ez egy válasz kovba8 üzenetére (2025. 04. 24. csütörtök 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 24. csütörtök 10:04

Az extrémitás szubjektív. Nekem is itt 10-ből 9 vágy sima hétköznapi szex kategória. De másnak lehet az a különleges ...
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet !! Nyitott vagyok sok mindenre ! Új dolgokra is !
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened.
Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned! Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Pisi szex jàtszi? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened.
Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned! Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Pisi szex jàtszi? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!!
Ma éjjel autódban szopnálak előny ha a 20 ba vagy
Sziasztok, hölgyet, vagy part keresek szombat estére Miskolcon, vagy annak környékén. Dobjuk fel egymás estéjét!
Imádok hosszan kényeztetni. Extremitas is érdekel
Imádok hosszan kényeztetni. Extremitas is érdekel
Pisis,spermás csókolózást kedvelö Nővel,párral ismerkednék!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Kimondottam idősebb 50-68 közötti biszex érdeklődésű nagy méretú urat keresek ,Pestmegyei igényes ápolt vékony kellemesen sportos srác vagyok.Lehetsz nős is de legyen szabad időd.Helyem van.Kövérek kérem ne.
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni.