Extrém társkereső
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Extrém társkereső extrém dolgokra

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10167   tegnap 07:20
sweetemotion69 sweetemotion69
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
#10166   2025. 07. 03. csütörtök 21:40
Gerii96 Gerii96
Párként (f 27 n 28) keresünk laza felfogású bi vagy érdeklődő NŐT harmadiknak elsődlegesen Bp. Es vonzaskorzeteben, de ha messzeb laknál semmi baj megeszélés kérdése. A hölgy tagnak még nem volt dolga nővel de bakancslistás neki,ha ez nem akadály várjuk a priv. Üzeneteket.
#10165   2025. 07. 03. csütörtök 14:01
adam87bp adam87bp
Kismamát vagy kifejezetten magas vagy alacsony lányt kényeztetnék BP-n. Ha érdekel írj és beszéljünk, sokminden szóbajöhet.
#10164   2025. 07. 03. csütörtök 13:36
kismano2210 kismano2210
Használnék 60+os nagy giga csőcsű kővér nőket,de párok is szoba jőhetnek
#10163   2025. 07. 03. csütörtök 12:35
Szexelő6333 Szexelő6333
Titkos extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget Kecskemét vagy környékén napközben!
#10162   2025. 07. 03. csütörtök 12:29
Andaman Andaman
Olyan biszex párral ismerkednék, ahol mindkét fél kedveli ha használják…
#10161   2025. 07. 03. csütörtök 10:28
Dinamit Dinamit
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén lenne esetleg nap közben ráérő hölgy vagy pár? Szívesen találkoznék! Keressetek nyugodtan!
#10160   2025. 07. 03. csütörtök 10:19
Tózsi9 Tózsi9 VIP
Pisi szexet kedvelő nőt párt keresek.
Szeretek pisilni a nő szájába.
És szeretem ha szopás közben nyalják a popsim.
#10159   2025. 07. 03. csütörtök 10:18
Goldkon Goldkon
Egymást szerető sub párt használnék.
Előzetes kommunikacióval természetesen. A határokat betartva.
Előtte , utána tiszteletteljes normális kommunikació,viselkedés részemről.
Közben erős használat,tortúra,határok feszegetése.
#10158   2025. 07. 03. csütörtök 09:55
Harmas2020 Harmas2020 VIP
Olyan hölgyet keresek aki szeret ffi popsit kènyeztetni.
#10157   2025. 07. 03. csütörtök 07:46
Kommegye22 Kommegye22
Sub szerepet megélni vágyó férfi vagyok. Férfi ,nő, pár jelentkezését várom akinek lenne kedve alázni, büntetni, szopatni a párom elött. Késöbiekben pedig a páromat is kezelgetni ,cuckold és hasonló játékok. Bdsm is érdekes lehet , csak hosszútávú kapcsolat lehetséges ezért lehetőleg a közelből várom a megkeresést.
#10156   2025. 07. 03. csütörtök 06:23
colamatyi colamatyi
perverz nőt vagy párt keresek
#10155   2025. 07. 03. csütörtök 05:59
GangZ GangZ
Igényes bevállalós jól használható férfi, Perverz nyitott párokkal találkozna extrém perverz szexre (valós és valóban mindenre nyitott férfi vagyok).
#10154   2025. 07. 03. csütörtök 05:10
kismano2210 kismano2210
Idős nagy giga mellű hölgyeket keresek vagy ilyen párt.Pécs
#10153   2025. 07. 02. szerda 17:47
masztiboj masztiboj
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
#10152   2025. 07. 02. szerda 08:51
izgalmaskalandozo izgalmaskalandozo
Tapasztalt, 40-es, domináns férfi vagyok – nem az a típus, aki csak ígérget. Voltam már párokkal, hölgyekkel, tudom, hogyan teremtem meg azt a légkört, amiben elengedhetitek magatokat, és minden érzéketek életre kel.

Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
#10151   2025. 07. 02. szerda 08:50
lackzsolt lackzsolt
Sziasztok! Szombat estére keresek párokat,aktív pasikat akik szopatnának,dugnának teleélveznék az arcom,szám!
Kinyalnám punciból,popsiból szeretem ha használnak többes is ok a részemről.
#10150   2025. 07. 02. szerda 08:38
cuki fiuka cuki fiuka
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony fiú vagyok.
#10149   2025. 07. 02. szerda 07:08
Goldkon Goldkon
Maszkos anonim együttlétre keresek partnert,partnereket.
Maszkban , ridegen, használva.
Előre letisztázott helyen (szabadban is) időben. Szerepek , igények ugyanúgy. Helyszinen már semmi vagy minimális beszéd.
Parner vagy partnerek neme , kora, külseje a dolog jellegéből adódóan másodlagos.
Akár többször , hosszabbtávon is. Anélkül hogy megismernénk egymást.
#10148   2025. 07. 02. szerda 06:54
intelligenspartnert intelligenspartnert
Sopronban ismerkednék, elsősorban nyitott párral.

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: mendez23 mendez23
Nyitás ideje: 2009. 05. 26. kedd
Üzenetek: 10187db
Utolsó üzenet: ma 14:34

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!