Sziasztok!
Győrben pàrok házibarátja lennék!Egy fiatal igényes potens pasi vagyok.
Imádom a szex mindenformáját! .Akár szerepjáték,cuckold,
Irj rám bátran ismerjük meg egymást!
Győrben pàrok házibarátja lennék!Egy fiatal igényes potens pasi vagyok.
Imádom a szex mindenformáját! .Akár szerepjáték,cuckold,
Irj rám bátran ismerjük meg egymást!
41/190/80 férfi vagyok. Kaposváron keresek hölgyet titkos, anyagiaktól mentes, SZEREPJÁTÉKOS anya-fia,nagyi-unoka, apa-lánya kapcsolathoz.
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
60+os nagy giga mellű nagyon dús szörzetű falusi özvegyaszonyt keresek.Baranyába
60+os nagy giga mellű nagyon dús szörzetű falusi özvegyaszonyt keresek.Baranyába
Ahogy elnézem, itt igazán extrém nem nagyon akad!
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci ! Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Szegeden keresek párommal föleg sub férfit de perverz is szoba jöhet
Esetleg lenne olyan akinek lenne kedve finom lazítashoz.... Érden és környékén?
Csak ha tényleg talizna is.
Csak ha tényleg talizna is.
Szigetszentmiklóson szopnék viszonzás nélkül! Használd a számat egy ürítésre! Imádok szopni
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok. Öklözést,tágítást,squirtet kedvelô hölggyel, vagy ilyen hölgytagu párral ismerkednék.Ápolt, igényes káros szenvedélyektől mentes pasi vagyok
Injekciós és egyéb medical játékokban lennék alany. Ehhez keresek lehetőleg tapasztalattal rendelkező partnert. Minden megkeresést örömmel fogadok.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok! Olyan párt / jölgyet keresek akik dominálnának, élőben és cybersex formájában is. Bármit bevállalok, nincsenek tabuk, szolgálni szeretnék.
Minden vágyam egy puncit addig nyalni még össze nem
pi
magát s engem !
alf
si alf
li
Giga mellű falusi,tanyasi egyszerű magányos özvegyasszonyt keresek akit ma meglátogathatnék
Sziasztok!
Hétvégén Sárvár-Veszprém környékén anált kedvelő aktív partnerem keresem.
Hétvégén Sárvár-Veszprém környékén anált kedvelő aktív partnerem keresem.
Férj elött feleséget szopatnák Budapesten !
50 es sportos pasi vagyok 23-cm cerkaval
50 es sportos pasi vagyok 23-cm cerkaval
Falusi,Tanyasi tyúkokat keresek.Baranya Tolna

mendez23

Gore1965
Sonia Red