Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Giga mellű és nagyon szörös nagyikat keresek Baranyába
Verd a farkad az arcomra ,számba
Nagydarab nő kiverné? Bp és környéke
Kedves Hölgyek, Párok! Szeretnék találni nagy
cs
és/vagy szeméremajkakkal rendelkező nőt, ami kifejezetten izgat. Kérlek privát üzenetben keress, ha magadra ismersz. Ápolt, megbízható, intelligens partnered lehetek.
alf
ik alf
ló alf
val
Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra.
Nőt keresek popsi nyalásra, amit viszonoznák én is! Kevés dologra mondok nemet. Perverzió előny, de nem feltétel!
Nőt keresek popsi nyalásra, amit viszonoznák én is! Kevés dologra mondok nemet. Perverzió előny, de nem feltétel!
Sziasztok! Olyan hölgyet keresek, aki szereti ha a popsiját kényeztetik. Ha létezik ilyen nő, akkor légyszi írj rám!
Közös farokverésre keresek havert, haverokat. Illetve ha veszek guminőt vagy babát közösen dugni...
Sziasztok. Nagyon szőrös intim szőrzetü nőt vagy ilyen hölgytagu párt keresek! Létezik?
Szia! Igen!
(Ez egy válasz szilardd üzenetére (2026. 04. 22. szerda 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Nudizàshoz kersnèk hölgyet . Telt idomok elöny. Ismerkedjünk.
Extrém sexre keresek ,passziv vagyok ,használható minden jóra
Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra.
Szopnék, szopatnék Csepel és környéke
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat!! Kukkolnék csak a környéken !
Kamu a csávó! Múltkor is írtam neki, de válaszra sem méltatott.
(Ez egy válasz boka19 üzenetére (2026. 04. 22. szerda 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Extrém sexre keresek aktiv férfiakat
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok. Ha aktúális ismerkednék veletek
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2026. 04. 20. hétfő 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)

mendez23

Isabella Clark