Csinosan telt,nagycicis párom első puncinyalásához,-és nyalatásához keresünk olyan lányt,hölgyet,akit nem zavar,-vagy kifejezetten izgat,ha a másik nő spriccelve élvez..Nem is kicsit.
.Ha pedig szeretnéd kipróbálni,-izgat a fisting- ha Te csinálhatod,az lenne a bonus.. Helyünk van.Bp.Csak lányok,ha pasi ír,rögtön tiltás.

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Sziasztok! Fiatal potens fiúként szívesen ismerkednék, beszélgetnék minden korosztályból

Sexy nagymamát hölgyet anyukát pasit
Titkos szexre keresek hölgyet anyukát nagymamát férfit.
Beszéljün a nőinkről, közben hoki
Öklözhető hölgy van itt vagy pár ahol a hölgy szereti esetleg shemale? De más extrém- perverz dolgokra is nyitott vagyok!(pl:pisi) Helyem nincs! Autós kaland is bejön!
Zala megyei erett ápolt házaspárt szopatnek csak értelmes találkozni akaró pár erdekel apoltsag diszkrecio fontos
Sziasztok! Keresek Kecskemét és környékén hölgyet vagy párt, aki szívesen lepisálna!
Igényes, potens tapasztalt kevés tabuval rendelkező férfiként Bevállalós, nyitott párokkal találkoznék perverz, bizarr, nem hétköznapi szexre!
Olyan Nővel ismerkednék akit izgat a borotvált herezacskó,heregolyó nyalogatása,bekapása,izgatása!
Valaki esetleg Érd es környékén. Hosszas finom.... Együttlethez?
Sziasztok. Szép Estét.
Hellyel rendelkező két Pasi, aki imád adni és szeretnénk igazi jo hosszas..... Van ott olyan Holy vagy pár stb??
Az irjon aki tényleg talalkozna is. Helyileg Érden es környékén.

Sziasztok! Fiatal potens fiúként szívesen ismerkednék, beszélgetnék minden korosztályból
.

Sziasztok! Pénisz különböző módokon történő izgatás és herekötözéshez keresek partnert(eket).
Valamint természetesen fejéshez is...
Valamint természetesen fejéshez is...
Squirt (spriccelès) "tanítása" fiatal lányoknak,felesègeknek, Nőknek! Ha kíváncsi vagy, gondolatban kipróbálnád de még tartasz tőle, jó helyen jársz, beszéljünk róla! Tapasztalataim alapján aki picit is érdeklődő, nyitott, az tudja is élvezni ha a megfelelő kezekbe kerül! Figyelmesség, türelem, , hozzáértés..(!) Azt vallom, mindezt úgy kell elérni egy Nőnél, hogy Ő maga kívánja meg a folytatást, érezni akarja, hogy.. Ha felkeltettem érdeklődésed, írj!
Sziasztok. Debrecen környékén keresnék terhes hölgyet. 30as pasi.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Szervusztok! Bp-en vagy környèkèn keresek exhibicionista ès sub hajlammal megáldott hölgyet, esetleg ilyen hölgytagú párt. Ha izgatnak az extrèmebb helyszínek ès játèkok, akkor írj!