Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Fisting kipróbálásához keresek aktív partnert. Hely hétköznap délelőtt van.
Ketten keresnénk harmadiknak szopathato pasit tavi
Csakom bigyijára egy közös hoki?
Helyem vam
Helyem vam
Ebben én is benne lennék, ha lenne ilyen hölgy. Akár közösen is.
(Ez egy válasz valletta27 üzenetére (2024. 08. 27. kedd 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
50-es, kellemes külsejű pasi nyalna fiatal lányt (LÁNYT!!!), elsősorban a fenekét, a durvább face-sitting stílusban.
Nagymellű nőt keresek csak cici kényeztetésre...
Sziasztok, ma 11-töl hölgyel találkoznék, aki kényszer nyalatna és közbe le is spriccelne. Diszkrét helyem van.
Ki milyen extrém helyen verte ki
Hellyel rendelkező fasszopó seggnyalótkeresek aki még is dug ma 4után nyiregyen
Keresem azt a pervez Nőt vagy Hölgy tagú párt aki alaposan meg gyötörné a szűz fenekemet majd legvégül felcsatolható műfarkával megkefélne.Pároknál csakis Hölgy aktivitás jöhet szóba!Egy valami ami fontos felcsatolható műfarkaddal nagyon kefélj meg!Szombathelyi 45 é. pasi vagyok Búvóhelyem van.
Faszomra keresek NŐT!!
Jól táguló, spriccelő punci nem dohányzó hetero, partnereit keresi, illetve biszex hölgy tagu pár játékszere lennék, a partnerem jelenlétében. Ésszerű távolságból. Kedveld a telt formákat.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Sziasztok 2- 3 srácot , barátot keresek akik hecböl rám verné a faszukat de bármi másba is benne vagyok
Sziasztok!
Teszek egy próbát, hátha: harnincas, ápolt, igényes és nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgy partnert, de most kicsit megvariálva a klasszikus "keressünk egy bérelhető búvóhelyet vagy találkozzunk egymásnál" formulát.
Egy elég nagy pénzintézet központjában dolgozok, ahol a több ezer munkavállalóból hátha szintén fent van valaki itt.
Ha hölgy vagy, vagy egy pár hölgy tagja, és izgalmasnak találnád a rendszeres munkahelyi szexet, írj rám! Mivel itt nem akarom kiadni a munkáltató nevét, azt privátban egyeztessük, hogy ki hol dolgozik, és ha match-elünk, akkor élőben megihatunk egy kávét (akár kis itteni ismerkedés, képcsere után) és szimpátia esetén keresünk jó kis helyeket, ahol hétköznapokon kényeztethetjük egymást rendszeresen!
Teszek egy próbát, hátha: harnincas, ápolt, igényes és nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgy partnert, de most kicsit megvariálva a klasszikus "keressünk egy bérelhető búvóhelyet vagy találkozzunk egymásnál" formulát.
Egy elég nagy pénzintézet központjában dolgozok, ahol a több ezer munkavállalóból hátha szintén fent van valaki itt.
Ha hölgy vagy, vagy egy pár hölgy tagja, és izgalmasnak találnád a rendszeres munkahelyi szexet, írj rám! Mivel itt nem akarom kiadni a munkáltató nevét, azt privátban egyeztessük, hogy ki hol dolgozik, és ha match-elünk, akkor élőben megihatunk egy kávét (akár kis itteni ismerkedés, képcsere után) és szimpátia esetén keresünk jó kis helyeket, ahol hétköznapokon kényeztethetjük egymást rendszeresen!
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Kaposváron van e valaki akihez mehet diszkréten egy kanos pasi? Fakram szabad kapacitását felajálanám elsősorban hölgyek, párok alkalmi párok részére. Enyhe bi is lehet, amennyiben engem akartok szopni. Hely kell! Privire írj. Csak Kaposvár!!
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland