Tanyán lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán és jól érkeznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Ismerkednék olyan párral akiket izgatna ha nézném őket szeretkezés közben és élvezés után a hölgy spermás punciját fenekét kinyalhatnám ! Nagyon régóta vágyom erre ! Szeretném érezni egy kíelégült hölgy nedveit a spermával keveredve!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !!!Minden érdekel !!!
Bejövős, sportos, férfias srác vagyok.... hosszú hétvégére keresek érdeklődő hasonló srácot. Csongrád+békés megye. helyem van, reális távon utazni is tudok. Kép kell!
Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki? sportos, átlag feletti mérettel rendelkezek

Most valakinek lenne kedve egy “Darkroom “ fun-hoz?
Helyem van, csak gyere
Helyem van, csak gyere
Most a hosszú hétvégén, 40-60 év közötti, hellyel rendelkező, férfias partnert kedvére lennék.
Írj és érezzük jól egymást.

Írj és érezzük jól egymást.

Szenvedélyes hölgyet keresek,gloryhole élmények megéléséhez!
))

Pénteken és szombaton is lehet
Holnap, 3as-4es találkozás a Balaton közepén
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Még mindig....hátha egyszer sikerül...
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet..
De olyat aki ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, le sem vetkőzöm, sőt a hölgynek sem fontos, csak félrehúzni a bugyit és úgy, abban a helyzetben nyalom, ahogyan legmerészebb álmaiban szeretné.....fenekét különösen és alaposan..
Semit sem kell tudnunk egymásról, csak használd a számat, ahogy csak akarod.
Jössz, használsz, majd mész is, akár egy szó sem esik...
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható. Többi levélben, fotóval..
Anyagiak kizárva!
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet..
De olyat aki ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, le sem vetkőzöm, sőt a hölgynek sem fontos, csak félrehúzni a bugyit és úgy, abban a helyzetben nyalom, ahogyan legmerészebb álmaiban szeretné.....fenekét különösen és alaposan..
Semit sem kell tudnunk egymásról, csak használd a számat, ahogy csak akarod.
Jössz, használsz, majd mész is, akár egy szó sem esik...
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható. Többi levélben, fotóval..
Anyagiak kizárva!
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szervusz! Örömmel játszanék veletek! Üdv! Karesz
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 13. kedd 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 06:55
Törölt felhasználó (4738708)

Sziasztok.
És újra .Bugyi fetish előnyben. Párosunk férfi tagja vagyok. Azt az izgalmas feladatot találtam ki az én kis milfemneki, hogy egy szimpatikus bugyi kedvelő srácot keresek , akihez oda kell majd mennie (velem) és a szoknya alól ott helyben kell levenni a bugyiját és átadnia a kiválasztott srácnak. Túl extreme- nek nem nevezném de társkeresős topikba nem találtam bugyisat. Engem izgat a dolog és kizárólag olyan partnert szeretnék aki imádja a használt bugyikat . Ehhez keresnék ( képpel) és egy normális testalkattal szimpatikus személyt. 1 bugyi nemrég gazdára talált és izgalmas volt az átadás
És újra .Bugyi fetish előnyben. Párosunk férfi tagja vagyok. Azt az izgalmas feladatot találtam ki az én kis milfemneki, hogy egy szimpatikus bugyi kedvelő srácot keresek , akihez oda kell majd mennie (velem) és a szoknya alól ott helyben kell levenni a bugyiját és átadnia a kiválasztott srácnak. Túl extreme- nek nem nevezném de társkeresős topikba nem találtam bugyisat. Engem izgat a dolog és kizárólag olyan partnert szeretnék aki imádja a használt bugyikat . Ehhez keresnék ( képpel) és egy normális testalkattal szimpatikus személyt. 1 bugyi nemrég gazdára talált és izgalmas volt az átadás
Szeretnèm ha valaki telepisilnè a számat.... akár többen is lehettek... Sárvár, Celldömölk környékén
Mai napon a mogyoródi Aquaparkban hölgyet vagy pár hölgyét a férfi jelenlétében kényeztetnék, ha van bátor jelentkező. Medencében tapi, ujjazás, amit kívánunk
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Hölgyek,párok,urak nyaló szolgája lennék. Passzív bi pasiként.
Férfit keresek, aki megtanítana mélytorkozni.

Sziasztok, szerda este talâlkoznék párral. Pasit a feleség elött szeretném orálisan kielégíteni, a hölgyet pedig akkor szeretném kinyalni, ha beleélveztek a punciba és popsiba. Diszkrét helyem van, elötte kis italozgatás, ismerkedés.
Kérlek privatban írj ha érdekel.
Kérlek privatban írj ha érdekel.