Sziasztok! Jövő hét kedden(30.-a), egész éjszaka budapesten a megyeri út környékén leszek. Várom szopatni vágyó partnereim. Lehettek egyszerre többen is. Kor, testalkat nem lényeges. Igényesség, ápoltság adott és elvárt. Extra spermamennyiség előny.
Mehet keményebb kényszerfrancia is, élvezés arcra vagy szájba. Ha valami perverzebb dolgot szeretnél, privátban beszéljünk róla, ha egyeznek a vágyaink mehet, ha nem, akkor legalább beszélgettünk egyet.
Helyem nem lesz. Autoskaland lehetséges, mivel nem igazán leszek mobilis.
Vékony, átlagos, szöke haju fiu vagyok.
Köszi hogy elolvastad!

Mehet keményebb kényszerfrancia is, élvezés arcra vagy szájba. Ha valami perverzebb dolgot szeretnél, privátban beszéljünk róla, ha egyeznek a vágyaink mehet, ha nem, akkor legalább beszélgettünk egyet.
Helyem nem lesz. Autoskaland lehetséges, mivel nem igazán leszek mobilis.
Vékony, átlagos, szöke haju fiu vagyok.
Köszi hogy elolvastad!
Sziasztok Rácalmás Fejér megye keresek haverommal hölgy tagot szórakozás/pihenés rosszalkodás gyanánt.
Köszi, izgi volt
(Ez egy válasz NKbisex üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 12:45

Sziasztok. Nagykanizsán kukkolnék de engem is meg lehetne lesni.
Sziasztok, ez mit jelent pontosan? Írnátok róla?
(Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2024. 07. 27. szombat 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 22:41

Sziasztok !
Jövő hét pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !

Sziasztok. Nagykanizsán kukkolnék de engem is meg lehetne lesni.
Házspárnál a spermáspuncit kinyalnám!
Teherbe ejtelek, részletek privátban.
Sziasztok! Rétság környékén keresek most hölgyet, hölgyeket nemhétköznapi kalandra.
Videózni kellene csak. Részleteket privátban:P
Videózni kellene csak. Részleteket privátban:P
Talpnyalás, pisi, s/m témákban ismerkednék, enyhe biszex is belefér.
Sziasztok !
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek !
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek !
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék //Extrém dolgok is érdekelnek ///
Sziasztok!! Párt, házaspárt akár idősebbet is fogadnák este! Enyhe bi belefér!!
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Párok írjanak!
.
Klau21& Peti30

Párt keresek ahol a hölgyet,egy jó nagy dugás,élvezés után ki lehet nyalni! Imádom a gecis pina ízét.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Extrém beállítottságú hölgy,hölgyek párok vannak itt?akik aláznak számba pisilnek stb??