Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Sexy nagymamàt keresek sexkapcsolatra hosszú távon.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Fiatal 23 éves srác 17-es intimmel ismerkedne hölgyekkel, párokkal korhatár nélkül hetero alapon. Utazni tudok ésszerű keretek között.
Pisi kedvelő alázatos szolgat keresek Miskolcon
Sziasztok, keresek olyant aki kora reggel hajnalban,kenyeztetné a farkamat, vas megye! Utazni tudj, írj üzenetet
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok! Mára keresek rétság környékén hölgyet, hölgyeket nemhétköznapi kalandra. Videózásról lenne szó
Részleteket priviben

Hetero pasiként csak lányok/nők érdekelnek! Önmagában már ez is extrémnek számít ezen az oldalon, olvasva a fórumokat, de tovább fokozom.
Egy - egy estére, bulira (swinger/BDSM) "kölcsönözhető". fiatal (max.38), kicsi, vékony/filigrán alkatú csajt, vagy akár barátnőt/feleséget keresek! Támpont az elképzelésemhez, kb., mint itt a "szepszemulány91"!
Tudom, van ízlésem!

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni.
Talpra élvezéshez keresek olyan lányt / hölgyet aki szereti ezt a fajta fétist

Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
idős hölgyet keresek, alkat nem számít
Ötvenes, tapasztalt, kellemes kinézetű férfi vagyok, fiatal lányt nyalnék tisztára (az egészségesség határain belül), leginkább face sitting formájában.
Más egyéb, csak ha igény van rá, elsősorban sub hajlamomat szeretném kiélni. (A párja is jelen lehet)
Más egyéb, csak ha igény van rá, elsősorban sub hajlamomat szeretném kiélni. (A párja is jelen lehet)
Pèntek (10.11) kèsô esti (23:00) blowbang partyhoz keresünk egy de inkàbb kèt, ápolt, nemdohányzó, nagyobb mèretű pasit. Nyaláscentrikusok elônyben.
Ha nem mersz arcos kèpet mutatnimagadról ne írj.
Viberelèrhetôsèg privátban.
Ha nem mersz arcos kèpet mutatnimagadról ne írj.
Viberelèrhetôsèg privátban.
Őklőzhető Nőket keresek Baranya Tollna mai nap
Esztergom -Szentendre vonalon keresek egy kedves szexy párt hosszútávra!
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Midget kiscsajt keresek

31 éves, magas, méretes farkú srác keres párt várandós hölgy taggal