Sziasztok!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat, hogy nagyon szeretem ha harapdálja a farkam szopás közben.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat, hogy nagyon szeretem ha harapdálja a farkam szopás közben.
Biszex párral ismerkednék. Zala Veszprém Somogy
Sziasztok. Nem biztos jó a kategória, de nem találtam mást. Van néhány régi szex újságom amiket megtaláltam. Esetleg érdekel valakit?
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni.
Sziasztok! Nem rossz ötlet.....megpróbálhatjuk.
(Ez egy válasz 1byby üzenetére (2025. 06. 21. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 21. szombat 19:01

Péntek esténkénti élvezetekre keres idősebb, pocakos,(vagy nem), szelíd de potens fiúkat valós házaspár (65 - 55). A teltkarcsú feleség CSAK SZOPIK a férj nőibe öltözve cumizik és dugható is. Szelídség, intelligencia, higienia. Bizonyára nagy kérés, de csak valós jelentkezőket várunk.
Veszprémben 11:00-ig érek rá feleségem használt melltartóival, bugyijaival a kocsimban. Szívesen hegyezném a cerkàt egy félreeső helyen, ha a telómon a koràbbi akciós képeit nézve tabuk nélkül elmondanád, hogy miket csinálnál vele. Ha érdekel, írj!
Párok előtt verném végén arcra szájba élvezéssel......
Sziasztok .... Hölgyet keresek , aki szereti a domináns stílust és szereti használni - alázni a férfit ..... Sub vagyok és van már tapasztalatom pár dologban ..... ( Én: 45 éves , 180 cm magas , 80 kg , rövid barna haj és kék szem ) ..... Az alábbiakat megvalósíthatja rajtam : arcraülés , kényszernyalatás ( punci-popsi ) , lábimádat mezítláb - magassarkúban ( lábfejcsókolás,talpnyalás ) , taposás ( mezítláb - magassarkúban ) testen és arcon , köpködés szájba vagy lábfejről lenyalatás , számba történő wc-zés ....stb .... Párok is jelentkezhetnek , ahol a hölgy a párja jelenlétében alázna , vagy párja használata után nyalatná magát ..... Veszprém megyei vagyok
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok! Szűz sportos srácként keresek högyet vagy párt hetero alapon, akik szívesen segítenének nekem. Pest és környéke.

Anyatejes vagy terhes anyukát keresek pest és fejér megyében. Viber/g.chat
Igényes idős hölgyek kényeztetését válalom,nem baj ha nem vagy független
Spermas pisis puncit nyalnék viszonzas nélkül is!!
Sziasztok!
Pisi szexet kedvelő hölgyet vagy párt keresek Délegyháza, Solt térségben holnap napközben találkozása.Egyéb bi és bizar szex is érdekel
Pisi szexet kedvelő hölgyet vagy párt keresek Délegyháza, Solt térségben holnap napközben találkozása.Egyéb bi és bizar szex is érdekel
Feleség elött kiverném Budapesten!Akár public is!
Sziasztok!
Pisi szexet kedvelő hölgyet vagy párt keresek Délegyháza, Dunaharaszti térségben ma délután.Egyéb bi és bizar szex is érdekel.
Pisi szexet kedvelő hölgyet vagy párt keresek Délegyháza, Dunaharaszti térségben ma délután.Egyéb bi és bizar szex is érdekel.
Szívesen társulnék
(Ez egy válasz 1byby üzenetére (2025. 06. 21. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 21. szombat 19:01

Péntek esténkénti élvezetekre keres idősebb, pocakos,(vagy nem), szelíd de potens fiúkat valós házaspár (65 - 55). A teltkarcsú feleség CSAK SZOPIK a férj nőibe öltözve cumizik és dugható is. Szelídség, intelligencia, higienia. Bizonyára nagy kérés, de csak valós jelentkezőket várunk.
Szabadba szopnal arlo 40 kmkorzeteben
Debrecenit, vagy a környéken élőt kresek, aki hétköznap délelőtt, a természetben elbújva dominánsan szopatna, s mikor teleélvezte a szám, utána bele is pisile.