Gecinyelő idős nőt keresek.Pécs
Vas megyei pasi aki szereti a használt bugyit?
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Squirt (spriccelès) "tanítása" fiatal lányoknak,felesègeknek, Nőknek! Ha kíváncsi vagy, gondolatban kipróbálnád de még tartasz tőle, jó helyen jársz, beszéljünk róla! Tapasztalataim alapján aki picit is érdeklődő az hatalmasat fog spriccelni
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Keresünk egy kíváncsi hölgyet, aki jól érezné magát, két biszex pasi társaságában, akár aktívan, akár csak passzívan.
De miért a bugyira nem lenne jobb ha még rajta lenne és úgy ? Vagy ha baratnőd puncijára és azzal törölnè le magárol ?
(Ez egy válasz Fransesk04 üzenetére (2025. 04. 07. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Párommal perverz férfit keresünk estére
Extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget!
Miskolcon kit izgatna pisi?
Ezen a héten szeretném első szopásomat megcsinálni szopómaszkban amit szeretnék videón rögzíteni. Ehhez keresek normális partnert. Diszkréten korrekten. Hely megoldható vagy kocsiban. Szép napot mindenkinek! Leginkább a közelből keresek. Mail cím az adatlapon
Szép éjszakát..
Valaki esetleg véletlen Érd környékén egy finom talira???

Ha szereted a finom punci illatú bugyikat és izgatna hogy velem együtt hokizz barátnőm bugyijaira akkor várom válaszod.Pestmegyei igényes vékony srác vagyok,hellyel rendelkezem,csak esténként érek rá.Kizárólag személyes találkozás érdekel kiváncsi hetero sráccal.Hitegetők,igérgetők ne!Elérhetőséget kérek!
Pervi párral beszélgetnék!
Terhes, vagy szoptatós anyukát keresek aki pazarolna ràm egy kis anyatejet!
Ma este jó faszú férfinak szopnék. Szeretek hosszan szopni, golyót nyalni, torkozni. A gecit szeretem arcra vagy szájba kapni.Hely van, bp 10 ker.
Domináns pár vagyunk – szolgát keresünk. Használni fogunk.
Mi egy igényes, tapasztalt pár vagyunk, egy kifejezetten vonzó, csinos, domináns hölggyel. Nem keresünk kapcsolatot, nem keresünk barátot. Egy alázatos, engedelmes férfit keresünk, aki szolgálni akar. Használható akar lenni. Eszköz, játékszer, amit akkor és úgy veszünk elő, amikor nekünk jól esik.
Feladatod egyszerű: ha szomjasak vagyunk, te töltöd a poharat. Ha úgy döntünk, sarokba állítunk – és ott is maradsz. Ha azt mondjuk, vetkőzz, akkor vetkőzöl. Ha a nő lábait akarjuk kényeztettetni, akkor azt csókolgatod, nyalod, imádod. És ha épp négylábra állítunk, hogy lerakjuk rád a lábunkat vagy az italainkat, akkor te vagy az asztal – mozdulatlanul, engedelmesen.
Semmit nem kérdezel, nem gondolkodsz. Végrehajtod. Élvezed. Mert ez az, ami vagy: egy szolga. Egy alárendelt, akit mi formálunk, használunk, irányítunk.
Küldj teljes alakos és intim fotót. Higiénia, igényesség alap. Kor nem számít – de hogy fel tudsz-e izgulni attól, hogy egy domináns pár uralma alá kerülsz, az igen. Csak komoly jelentkezőket várunk. Ne írj, ha nem tudod, mi az az engedelmesség.
Mi egy igényes, tapasztalt pár vagyunk, egy kifejezetten vonzó, csinos, domináns hölggyel. Nem keresünk kapcsolatot, nem keresünk barátot. Egy alázatos, engedelmes férfit keresünk, aki szolgálni akar. Használható akar lenni. Eszköz, játékszer, amit akkor és úgy veszünk elő, amikor nekünk jól esik.
Feladatod egyszerű: ha szomjasak vagyunk, te töltöd a poharat. Ha úgy döntünk, sarokba állítunk – és ott is maradsz. Ha azt mondjuk, vetkőzz, akkor vetkőzöl. Ha a nő lábait akarjuk kényeztettetni, akkor azt csókolgatod, nyalod, imádod. És ha épp négylábra állítunk, hogy lerakjuk rád a lábunkat vagy az italainkat, akkor te vagy az asztal – mozdulatlanul, engedelmesen.
Semmit nem kérdezel, nem gondolkodsz. Végrehajtod. Élvezed. Mert ez az, ami vagy: egy szolga. Egy alárendelt, akit mi formálunk, használunk, irányítunk.
Küldj teljes alakos és intim fotót. Higiénia, igényesség alap. Kor nem számít – de hogy fel tudsz-e izgulni attól, hogy egy domináns pár uralma alá kerülsz, az igen. Csak komoly jelentkezőket várunk. Ne írj, ha nem tudod, mi az az engedelmesség.

Extrém pervi pasikat keresek!
Romák előny, vagy farm, ilyesmi.
Extrém pervi pasikat keresek!
Tisztelt Hölgyek!
Szegeden keresek hölgyet, alkalmi akár hosszabb távra. én SUB 60-as pasi vagyok aki imádja ha játszanak vele és főleg ha igényli a hölgy a viszonzást. Diszkréció adott és elvárt.
Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket, írj privátban.
Ha leírtak miatt okítani akarsz azt is szívesen fogadom, mert kezdő vagyok és csak azt írtam ami belőlem jön.
Köszi hogy elolvastad az üzenetemet.
Szegeden keresek hölgyet, alkalmi akár hosszabb távra. én SUB 60-as pasi vagyok aki imádja ha játszanak vele és főleg ha igényli a hölgy a viszonzást. Diszkréció adott és elvárt.
Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket, írj privátban.
Ha leírtak miatt okítani akarsz azt is szívesen fogadom, mert kezdő vagyok és csak azt írtam ami belőlem jön.
Köszi hogy elolvastad az üzenetemet.