Titkos izgalmas extrém perverz szexre keresek lehetőséget!
SUB, szolgáni akaró, alárandelt csajszit keresek!
Holnap Egerben vagy Bogácson strandolok, szopnék egy jót.

Sziasztok!
Szopóálarcban történő szopatáshoz keresek sub partnert miskolcon.
Szopóálarcban történő szopatáshoz keresek sub partnert miskolcon.
Sziasztok. 25 éves macis testalkatú srác vagyok. A mai napra keresek olyan macikedvelő pasit/pasikat aki/akik szabadban szoptatna/szoptatnának. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj/Írjatok ha érdekel a dolog!!!
Sziasztok kedves párok. Egy olyan szimpatikus és izgalmas párt keresek és szeretnék találni ahol a páros együtt elégítene ki engem orálisan. Azaz a hölgy és a párja leszopnának engem. Nagyon izgat és izgalmas lenne számomra ez a helyzet.
Szeretnek ismerkedni egy tapasztalt nővel szep nagy tátongó puncira vagyom imadom a hatalmas barlangot Zala megye
Perverz sexpartner mára?
valaki vastaggal pesten ? Ismerkedne?
Szép Napot !Párral - Házaspárral ismerkednék!
Ahol a Férfi tag passzív és szereti a Női fehérneműt és a Pár mindkét tagját lehet kényeztetni
Ahol a Férfi tag passzív és szereti a Női fehérneműt és a Pár mindkét tagját lehet kényeztetni
Sziasztok !
Egyenlőre most itt e-mail chat formájában keresnék egy olyan srácot , férfit aki szívesen irogatna /beszélgetne a szexről. Képeket cserélne és a feleségéről - párjáról szintén lenne képcsere . Akár ma este is sokáig leszek
Egyenlőre most itt e-mail chat formájában keresnék egy olyan srácot , férfit aki szívesen irogatna /beszélgetne a szexről. Képeket cserélne és a feleségéről - párjáról szintén lenne képcsere . Akár ma este is sokáig leszek
Sziasztok. Érden és környékén aki tényleg találkozna.....???? És szereti a hosszas......?

Kaposváron kinél lehet kézimunkázni? Diszkréten.
Főleg hölgyek párok. Egymásnak?privire írj!
Főleg hölgyek párok. Egymásnak?privire írj!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Ejha, egy ilyen hozzászólás prividömpinget tud elindítani
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 04. csütörtök 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 04. csütörtök 15:46

Törölt felhasználó (4748803)

Nem baj, ha picit messze lakom? :P Szivesen találkozom veled Pesten hétfőn

Ma este vagy éjjel SUB mazo szolgaként párokhoz, vagy hölgyhoz csatlakoznék, leginkább a lábfétis, lábimádat ami érdekel, de szinte bármibe benne vagyok.
Törtel melegforrás?
Szivesen lennék egy párnak a házibarátja játszótársa akár sub ként is.megtenék szinte bármit nektek.én egy 38 éves bi uni srác vagyok aki imád nyalni és szopni is szinte mindent szeretek akár extrémebb dolgokat is.36/180/105
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor irj köszönöm.
14/4
Szivesen lennék egy párnak a házibarátja játszótársa akár sub ként is.megtenék szinte bármit nektek.én egy 38 éves bi uni srác vagyok aki imád nyalni és szopni is szinte mindent szeretek akár extrémebb dolgokat is.36/180/105
14/4
14/4
Sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek akiket szinten izgatná a spermas punci kinyalatasa .hely kellene utazni tudok!