Sziasztok,
Olyan párt vagy hölgyet keresek, akit izgatnak a dogging, swinger, gruppen és bukake esetleg bdsm szex élmények, de nem élte még meg. Ha csak az hiányzik, beszéljünk róla, vagy szeretnél nem egyedül belevágni, akkor egy belső üzenettel megteheted. Semmi nem kötelező, csak lazán
Olyan párt vagy hölgyet keresek, akit izgatnak a dogging, swinger, gruppen és bukake esetleg bdsm szex élmények, de nem élte még meg. Ha csak az hiányzik, beszéljünk róla, vagy szeretnél nem egyedül belevágni, akkor egy belső üzenettel megteheted. Semmi nem kötelező, csak lazán

Kimondottan hatalmas csiklóju,nagy szeméremajkakkal rendelkező Hölgyet keresek.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Titkos izgalmas extrém perverz szexre keresek lehetőséget!
Adatlapunk szerint keresünk part csütörtök/péntek
Üdv, nyékládházán van plusz szobám hölgyeknek, nudista tópart napozás kikapcsolódás, pihenés, beszélgetés, ismerkedés? Gyere velem és élvezd a nyarat, autó van hozlak viszlek ha kell borsodból.,
Ne ülj otthon gyere ingyen van minden, okleveles svéd frissítő masszőr vagyok.
Ne ülj otthon gyere ingyen van minden, okleveles svéd frissítő masszőr vagyok.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Fojtogatós szexre keresek nőt,40es pasi.
Sziasztok! Különleges fotó témákhoz (például terített tányérra, kávéscsésze, virágok mellé stb) keresek teleélvezett óvszert. Köszönöm
Hali mindenkinek,
Termeszetes szoros holgyet keresek, aki szeret kenyszernyalatni. Viszonozni nem kell. Imadok puncit nyalni, foleg ha kozben meg spriccelsz is..
Parok is erdekelnek, amig a pasi nezi kozben.
Diszkret helyem van a kis kalandhoz.
Termeszetes szoros holgyet keresek, aki szeret kenyszernyalatni. Viszonozni nem kell. Imadok puncit nyalni, foleg ha kozben meg spriccelsz is..
Parok is erdekelnek, amig a pasi nezi kozben.
Diszkret helyem van a kis kalandhoz.
82 éves potens barátommal vékony hölgyet keresünk mindenki örömére.
Helyünk Törökszentmiklóson és Tiszafüreden van.
Helyünk Törökszentmiklóson és Tiszafüreden van.
Sziasztok! Ismetkednék Kecskeméti nimfo, orál kedvelő vékony hölgyel. Sub/szolga hajlam előnyÜzenetben keress kérlek.
36 eves , potens, az “intenzivebb” szexet elonyben reszesito ferfi vagyok es holgyek vagy parok tarsasagat keresnem.
Adatlapomon tobb info lathato.
Adatlapomon tobb info lathato.
Párt keresek ahol a pasi a párjával szoptatna élvezésig.Priviben a többit.
Domináns, szadista férfi barátot keresek közös élmények megélésére.
Hölgyet, vagy párt keresek, akit bárhol nyalhatnék. Csak nyalás, és más semmi.
Cegléd-Nagykőrös-Kecskemét környékén valaki?
Hali! Biszex, szub-mazo budapesti férfi vagyok, domináns-szadista partnert keresek elsősorban farok és here kínzásra / testi fenyítésekre.