Sziasztok!
Terhes hölgyet keresnék, akár pár tagjaként is! Beszállóként vagy nézőként is benne vagyok.
Terhes hölgyet keresnék, akár pár tagjaként is! Beszállóként vagy nézőként is benne vagyok.
Olyan hölgyel jelenetkezését várom, akik szeretnének gyermeket, ám nincs kitól.
Ma lenne pár ahol a feleséget spermásan kinyalhatom.?
Többes szexhez illetve fotózáshoz tanyával rendelkező illető ismeretségét keresem. Köszönöm
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!Olyan Hölgyet,lányt keresek,aki szereti a szexet"megfűszerezni"segédeszközös játszadozással is.Független férfiként a hely és játékszerek adottak,de ha van kedvenced,nyilván hozhatod azt/azokat is magaddal.
Sziasztok!
Helyes, igényes, nem béna, de kerekes székes szívesen kukulna, de ha lehetőség van szívesen csatlakozom hölgyek hez esetleg pártokhoz (hetero alapon) hely akár meg oldható de akár utazni is tudok.
Belső üzeneteket olvasom.
Helyes, igényes, nem béna, de kerekes székes szívesen kukulna, de ha lehetőség van szívesen csatlakozom hölgyek hez esetleg pártokhoz (hetero alapon) hely akár meg oldható de akár utazni is tudok.

Belső üzeneteket olvasom.
Perverz dolgokra keresek ,irj bátran
SZOMBATHELYI Lányt,Nőt vagy párt keresek Hölgy aktivitással!Pasik kizárva.Aki(k) megdugna Strap-onnal!Búvó hely van ha kellene.Csak felcsatolható játékszered legyen.Semmi mást nem szeretnék csakhogy megdugd a fenekem.
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem. Van magassarkú gyűjtemény szívesen cserélnek
sziasztok olyan párokkal ismerkednek akikiet szinten izgatna a spermas punci nyalatasa akar dugas kozben is! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Jövő hét kedden(30.-a), egész éjszaka budapesten a megyeri út környékén leszek. Várom szopatni vágyó partnereim. Lehettek egyszerre többen is. Kor, testalkat nem lényeges. Igényesség, ápoltság adott és elvárt. Extra spermamennyiség előny.
Mehet keményebb kényszerfrancia is, élvezés arcra vagy szájba. Ha valami perverzebb dolgot szeretnél, privátban beszéljünk róla, ha egyeznek a vágyaink mehet, ha nem, akkor legalább beszélgettünk egyet.
Helyem nem lesz. Autoskaland lehetséges, mivel nem igazán leszek mobilis.
Vékony, átlagos, szöke haju fiu vagyok.
Köszi hogy elolvastad!

Mehet keményebb kényszerfrancia is, élvezés arcra vagy szájba. Ha valami perverzebb dolgot szeretnél, privátban beszéljünk róla, ha egyeznek a vágyaink mehet, ha nem, akkor legalább beszélgettünk egyet.
Helyem nem lesz. Autoskaland lehetséges, mivel nem igazán leszek mobilis.
Vékony, átlagos, szöke haju fiu vagyok.
Köszi hogy elolvastad!
Sziasztok Rácalmás Fejér megye keresek haverommal hölgy tagot szórakozás/pihenés rosszalkodás gyanánt.
Köszi, izgi volt
(Ez egy válasz NKbisex üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 12:45

Sziasztok. Nagykanizsán kukkolnék de engem is meg lehetne lesni.
Sziasztok, ez mit jelent pontosan? Írnátok róla?
(Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2024. 07. 27. szombat 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 22:41

Sziasztok !
Jövő hét pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !

Sziasztok. Nagykanizsán kukkolnék de engem is meg lehetne lesni.
Házspárnál a spermáspuncit kinyalnám!
Teherbe ejtelek, részletek privátban.