Sajnálom de köszönöm a szép szavakat!
Sok sikert kívánok! (Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 04. 22. hétfő 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 22. hétfő 13:01
Az van, hogy az egyik leg intelligensebb és korrektebb megkeresést kaptuk tőled.
Sajnáljuk, hogy a kémia része már nem jött össze, de ettől függetlenül az, hogy ennyire normálisan kerestél meg bennünket, már feldobta a napunkat!
Sok sikert kívánok! (Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 04. 22. hétfő 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Az van, hogy az egyik leg intelligensebb és korrektebb megkeresést kaptuk tőled.
Sajnáljuk, hogy a kémia része már nem jött össze, de ettől függetlenül az, hogy ennyire normálisan kerestél meg bennünket, már feldobta a napunkat!

Sajnáljuk, hogy a kémia része már nem jött össze, de ettől függetlenül az, hogy ennyire normálisan kerestél meg bennünket, már feldobta a napunkat! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 22. hétfő 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4708621)

Sziasztok!
Szívesen vállalnám az egyik pasi helyét ha megfelelek!?
Szívesen vállalnám az egyik pasi helyét ha megfelelek!?
Sziasztok!
Szívesen vállalnám az egyik pasi helyét ha megfelelek!? (Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 04. 22. hétfő 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 22. hétfő 10:20
Szívesen vállalnám az egyik pasi helyét ha megfelelek!? (Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 04. 22. hétfő 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma esti kikapcsolódáshoz keresünk 2 biszex, aktív / uni férfit. Max 45 éves korig, helyes, igényes, borotvált, nem macitesítű urak jelentkezését várnánk.
Az idő rövidsége miatt, konkrétan megfogalmazott levélnek örülnénk, illetve gyorsan rátérnénk a kép kérdésre is, a döntés meghozatala miatt.
Amit szeretnénk: kölcsönös közös franciás kényeztetés, férfiak között is, illetve szex mindkettőnkkel
Nagy méretnek is örülünk!
Az idő rövidsége miatt, konkrétan megfogalmazott levélnek örülnénk, illetve gyorsan rátérnénk a kép kérdésre is, a döntés meghozatala miatt.
Amit szeretnénk: kölcsönös közös franciás kényeztetés, férfiak között is, illetve szex mindkettőnkkel
Ma esti kikapcsolódáshoz keresünk 2 biszex, aktív / uni férfit. Max 45 éves korig, helyes, igényes, borotvált, nem macitesítű urak jelentkezését várnánk.
Sziasztok , perverz sexre keresek AKTIV férfiakat
Szia. írj rám, minden jóban benne vagyok
(Ez egy válasz Pervi bi fiú üzenetére (2024. 04. 21. vasárnap 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Perverz 60 plusszos hetero férfit keresnénk pesten....
A többit levélben egyeztessük!
Perverz 60 plusszos hetero férfit keresnénk pesten....
A többit levélben egyeztessük!
Keresek szegeden perverz nőt , párt vagy férfit !!
3-4 fős aktiv baráti kört keresek, akiket egyszerre szophatnék le, és egyszerre használnának mindenütt. Utazni tudok.
írjatok rám!
írjatok rám!
Jo napot.
27.én nagykátai strand parkolrészén nagy rendezvény lessz.
Kaja, pia, műsorok, stb..
Ismerkedésre szuper hely. Még akármi is lehet.
Én ott leszek, gyertek ti is.
27.én nagykátai strand parkolrészén nagy rendezvény lessz.
Kaja, pia, műsorok, stb..
Ismerkedésre szuper hely. Még akármi is lehet.

Én ott leszek, gyertek ti is.
Hali.Extreme,bizarr aktív férfival ismerkednék.Utazni tudok
Perverz vágyakkal keresek aktív férfit
Szívesen beszélgetnék nagyon perverz vágyakról, akár tapasztalatokról, aztán ha úgy alakul, segíthetünk egymásnak megvalósítani.
Sziasztok!Terhes Hölgyet vagy Párt keresek akiket izgat ha meglesem őket,de akár kenyeztetném is a hölgyet ha erre lenne igény!Ápolt 40 éves férfi vagyok Budapestről!Privát üzeneteket várok!!
Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Fiatal pár házibarátja lennék,persze rendszeresen! Közös programok vásárlás stb! Utazni tudok! Priviben keress! UI: Csak komolyak!!!
Sziasztok!
Extrém,perverz párral ismerkednék,kor,alkat mindegy,utazni tudok!
Extrém,perverz párral ismerkednék,kor,alkat mindegy,utazni tudok!
Extrém perverz lehetőségért mennék vidékre házhoz!
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki kedveli vagy kiprobálná a kicsit különlegesebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, gyertya, kötözés, fenekelés, mellpaskolás stb.Írj, tapasztalat és fantázia van. Párok is.
Extrém kövér, 200 kg feletti hölgyet keresek. Bármilyen kapcsolat érdekel. Minden kívánságát teljesítem ilyen alkatú nőnek.