Sziasztok. Beszélgetnèk ismerkednèk . Hátha alakul valami. Privát üzenetet írj.
Extrém perverz, nem hétköznapi napi szexre keresek lehetőséget csendes kertes házadban!
Sziasztok! Viszonzás nélkül is nyalnék spriccelő hölgyet ! Üdv ff tagunk csak!
Sziasztok. Olyan Párt keresek ahol a Hölgy élvezettel nézi ahogy a Férfi tagot szopatom!
Sziasztok !
Nem extreme csak a megfelelő topicot nem találtam. Keresek ma este olyan chat partnert (gmail) akivel lehetne beszélgetni”és feleségekről tudnánk szexképeket cserélgetni - szexről írogatni. Természetesen minden kép viszonozva - nem gyűjtögető vagyok , csak kicsit feldobnám az estémet - esténket
Nem extreme csak a megfelelő topicot nem találtam. Keresek ma este olyan chat partnert (gmail) akivel lehetne beszélgetni”és feleségekről tudnánk szexképeket cserélgetni - szexről írogatni. Természetesen minden kép viszonozva - nem gyűjtögető vagyok , csak kicsit feldobnám az estémet - esténket
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol..... Persze lennék állandó házibarátja is , igényes párnak !
A húsvéti hétvégére keresem locsolómat.

Sziasztok. Párok előtt verném végén arcra élvezéssel.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, fiatal lányt kényeztetne, minden téren! Szeresd a szexi fehérneműt, harisnyát! Győr és kőrnyéke!
Extrém társkeresőbe keresem partnerem.
Extrém fantázia valóraváltás a célom.
Írj rám a részletekért.
Aki nem mer, nem nyer.
Extrém fantázia valóraváltás a célom.
Írj rám a részletekért.
Aki nem mer, nem nyer.

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Kaposvárról keresek olyan nőt, aki spriccelve élvez el. Vagy esetleg lepisilné.szex közben a farkam. Peivire írj!
Sziasztok bi párok, lányok!
Nem független!, jól szituált kezdő bi pasiként keresnék olyan bi, vagy akár csak kíváncsi párokat, akik kipróbálnák milyen, ha egy pasi részt vesz a szeretkezésükben, és besegít kézzel, szájjal, nyelvvel……mindkét fél örömére.
Továbbá keresek elhanyagolt 40-50 év közötti csajt, lányt, feleséget.
Teljes diszkrécióval, napközbeni szabadidővel Vas Megyében, és környékén.
T.
Nem független!, jól szituált kezdő bi pasiként keresnék olyan bi, vagy akár csak kíváncsi párokat, akik kipróbálnák milyen, ha egy pasi részt vesz a szeretkezésükben, és besegít kézzel, szájjal, nyelvvel……mindkét fél örömére.
Továbbá keresek elhanyagolt 40-50 év közötti csajt, lányt, feleséget.
Teljes diszkrécióval, napközbeni szabadidővel Vas Megyében, és környékén.
T.
A hosszú hétvégére keresnénk lányt,hölgyet,aki csatlakozna hozzánk,leginkább a hölgytag örömére.Szeretjük a puncipumpás játékot,ha ki szeretnéd próbálni,szivesen látunk.Hely o.k Bp-en.
Miskolcon keresek pisiszexhez partnereket
Sziasztok , perverzkedne valaki velem ? Imádom a pisit , a hatalmas nagy faszt és sok minden mást még
Sziasztok.
Nagy szeméremajkú hölgyet keresek pisiszexre.
Nagy szeméremajkú hölgyet keresek pisiszexre.
Sziasztok. Olyan Párt keresek ahol a Hölgy élvezettel nézi ahogy a Férfi tagot szopatom!
Sziasztok!
Ismerkednèk, beszèlgetnèk. Írjatok privát üzenetet.
Ismerkednèk, beszèlgetnèk. Írjatok privát üzenetet.
Miskolci szolgáit keresi perverz úr