Mi lenne az igazán extrém? Nem írtad le. Ha van helyed, akkor igazán extrém vagyok
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2024. 03. 16. szombat 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Kifejezetten bi harmasra keresek csinos part. Tapasztalatom van. Szivesen szopnek, nyalnek, spermas puncit /popof is. Igen eseten dughato is vagyok! Straponnal tobszor dugtak mar meg illetve transzik is.Tapasztalatom van boven, helyem is ha kell, de csak a hajnali orakban es napkozben munkaidoben erek ra.
sziasztok
biszex vagy hetero párokkal ismerkednek Mátészalka-Nyíregyháza környékén
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm,borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
biszex vagy hetero párokkal ismerkednek Mátészalka-Nyíregyháza környékén
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm,borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
Kaposváron ki játszana egy vastaggal? Diszkréten, nálad. Hölgyek, párok!
Privire. Mélytorok előny!
Privire. Mélytorok előny!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Kaposváron ki játszana egy vastaggal? Sok spermám van. Nagymellű hölgyek előnyben.Diszkréten, nálad. Hölgyek, párok!
Privire.
Privire.
Sziasztok 60 pluszos Zala megyei nőt nyalnek legyen nagy puncid és természetes vagy fazon
Olyan hölgyeket keresek,akik szeretik a sok spermát,ha akár naponta 2-3x beleverik a szájukba!
Nagy csiklójú és/vagy nagy szeméremajkú nőt, esetleg ilyen hölgytagú párt keresek kellemes együttlétre. Ápolt, méretes, egészséges férfi vagyok, privát üzenetet várok.
Sziasztok ! Perverz vágyaim kielégítéséhez keresek partnereket Siófok és környékén! Irjatok
Sziasztok! Budapesten keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha kézzel-szájjal kényeztetném. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal. Várom privát üzeneted!
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Csinos lányos fiu vagyok.
Párt vagy lányt keresek
Hetero vagyok
Bp
Nagy bimbokat szeretem
Párt vagy lányt keresek
Hetero vagyok
Bp
Nagy bimbokat szeretem
Gumi nélküli szexre keresek partnert. Minden megoldás érdekel!
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott parok esetleg?
pisiszex kedvelő nőt keresek
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok. Párok előtt verném végén arcra élvezéssel. Kb fél óra múlva érek a kifutóhoz.
Hatalmas mellekel és jó nagy szőrős pinával megáldott,duci kővér idős nőt vagy párt keresek.Baranya,Tolna,Somogy.