Glory falára is írd ki!
(Ez egy válasz moon_passenger üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 18:18

18 - 65 közötti, 15-20 cm mérettel és sok spermával rendelkező férfiakat keresünk sub ribancomnak július 26-án, szerdán 18:00 órától a Gloy Café-ban, akiket a kabin lyukán keresztül szopna és pucsítana.
Gyertek minél többen, 10 farkat minimum szeretnék a kis ribivel elélveztetni.
Gyertek minél többen, 10 farkat minimum szeretnék a kis ribivel elélveztetni.
Nos egy perverz kaposvári hölgy sincs?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 19. szerda 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 19. szerda 18:05
Törölt felhasználó (4375942)

Kaposváron olyan hölgy van aki kényszernyalatná a punciját? Hely kell!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Párok mindkét tagját kielégíteném vasárnap. Szopok,nyalok dugható vagyok kinyalnám punciból,popsiból de a számba is verheted. Aktív pasi pár is érdekel.
Sziasztok. Olyant keresek,akit érdekel pl bevásárlóközpontba orál...mai nap bui
Ma és holnap,/szombaton/ Tiszafüreden szopatnék, hölgyet, párt, pasit.
50-55+ párokkal találkoznék, fogadnék otthonomban! Igényes, tapasztalt, sportos, kitartó férfi vagyok.
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Jó ideje figyelem a profilod, ha erre járok. Süt belőle a vad erotika. Ezzel a mostani üzenettel viszont totál beindítottál, most már muszáj írnom, hogy tudd, rám számíthatsz e vágyaid megélésében. Írj rám privátban, ha kölcsönös a szimpátia...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 19. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 19. szerda 20:42

Törölt felhasználó (4222642)

Pesti, IX. ker, rehabilitációs részén lakó, bdsm-ben tapasztalt férfit keresek, napi talikhoz.
Szeretném ha a popsim bárhol és bármikor alkalmas lenne egy nagyobb ököl befogadására is. :P

Szeretném ha a popsim bárhol és bármikor alkalmas lenne egy nagyobb ököl befogadására is. :P
Én is igy vagyok vele! Sajnos nekem már nincs esályem nála, de neked még lehet!
(Ez egy válasz enjoythelifewithme üzenetére (2023. 07. 22. szombat 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 22. szombat 18:55

Jó ideje figyelem a profilod, ha erre járok. Süt belőle a vad erotika. Ezzel a mostani üzenettel viszont totál beindítottál, most már muszáj írnom, hogy tudd, rám számíthatsz e vágyaid megélésében. Írj rám privátban, ha kölcsönös a szimpátia...

Megerőszakolós szerepjáték iránt érdeklődő nővel párral beszélgetnék és találkoznék! Kihangsúlyoznám a szerepjáték szót, tehát nem igazi erőszak!
Hétfőn napközben a Balcsi déi partján keresek perverz kalandokra nyitott párt. Jó karban lévő, igényes 40 éves férfi vagyok kevés tabuval.
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Sziasztok! Adatlapom szerint keresgélek! Irjatok nyes
Pervi-bizarr játékokhoz keresünk párt Pesten. Nem levelezni szeretnénk…
Csak párok elérhetőséggel.
Csak párok elérhetőséggel.
sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas közben is! Vannak e itt erre nyitott párok esetleg?
Sziasztok párt nőt pasit fogadnák hely van
Sziasztok. Olyan párt keresek ma délután ahol a férfi tag szereti nèzni ha párják előtte dugjàk szupatjàk,tele élvezik a szàját egy méretes szerszámmal.Telkemen a Tisza tónàl.Napozó ágyak medence cuckold